Ounz zalezi, kam ti ta zvejka spadne...
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa
kriste!
Ounz ja si teda myslim, ze delas konkretni zdravotnickou praci, u ktery bych fakt nechtela aby nekdo zvejkal:D:D:D
ale stejne je to vtipny, jak si predstavuju, co tady kdo dela, jen z takovych tech drobnych naznaku:)
ale stejne je to vtipny, jak si predstavuju, co tady kdo dela, jen z takovych tech drobnych naznaku:)
ja som sa snazila nejak moc svoju pracu a obor nekonkretizovat - pre istotu ![]()
ale kedysi davno na mp som davala historky z miesta ktore bolo mimo obor a tak vseobecne zdravy rozum. s odstupom casu ked som si precitala svoje prispevky na tu temu tak sa cudujem ze som sa tam nescvokla
711990 bojim!
Ale já nežvejkam, přísaham!
Ounz tak ja ti to teda verim, no:D
MP Marge Nevěš hlavu. Možná jsi umořila kytku, která je v podstatě plevel... , ale zato jsi prokázala velkou zdatnost ve starosti o domácí zvěřinec. Krabi žijí a rostou, Chico je už nyní sebevědomý jedinec a možná ho časem naučíš i poslouchat.
No, to bych se zase moc neukvapovala, ale dekuju ![]()
Zajimalo by me, co si mam do toho obyvaku teda poridit. Potrebovala bych neco jeste vic odolneho, nez havajskou borovicku...
MP Marge monsteru...![]()
Potrefenáhusa A co to je, ta monstera?
MP Marge alebo už len umelé ![]()
Budí to ve mně pocit mdlejšího intelektu, s tím se potkám snad kdekoliv radši, než v tom zdravotnictví, prostě telátko. Jsem se teda zamyslela a neznám nikoho, kdo žvýká s otevřenou pusou, zato na nějaký to tele člověk sem tam narazí. Asi budu muset začít bojovat se svým předsudkem.
Potrefenáhusa ja ti nejak nevim:( strasne mi ted zloutne, jsem uplne nestastna! Za me Zamioculcas! Ten roste jak divej a pritom stoji v tmavym rohu.
711990 to neni “pritom” ale protoze. kolegyne pestitelka ktere roste vse ho dala dle sveho zvyku hezky na slunicko. skoro zdechl:-)
Já bych taky zkusila Zamioculcas nebo Ibišek, ten je sice náročný na zálivku, ale zase si řekne, že potřebuje zalít (svěsí listy).
Prosím tě, ale jak se projevilo zabití araukárie? Uschla , opadala? Uhnila?
Samantha ibisek je mimoto jeste choulostivy na pruvan a potrebuje strihat.. zamiokulkas v tmavym rohu je sazka na jistotu
viktorka_od splavu ha! tak to potom jo:) no ja zadny slunecny mista v byte stejne nemam:) ale ty monstery me stvou:( plus dva umoreny ficusy lyrata. Opadaly naprosto bleskove.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.