Práve som si začala hladať jeden kurz, na ktorý mám zálusk. Ak by sa podarilo, budem robit niečo čo ma baví ale budem musieť na niekom trenovať. Rodinka sa má na čo tešiť ![]()
Takže papá diamanty a smaragdy
Práve som si začala hladať jeden kurz, na ktorý mám zálusk. Ak by sa podarilo, budem robit niečo čo ma baví ale budem musieť na niekom trenovať. Rodinka sa má na čo tešiť ![]()
Takže papá diamanty a smaragdy
Janulik03 nech je to masáž, ja sa hlásim na tréningy! ![]()
Mrakoplas masaž to nie je, ale dík, ked dojdu dobrovolníci, spomeniem si na teba ![]()
Uf, zaučovat novou kolegyni je vyčerpávající. Jestli jsem byla taky takové střevo, tak to se jdu všem zpětně omluvit ![]()
dzizisketa U nás se zaučuje taky nová kolegyně a je naopak osvěžující po letech potkat člověka, který má dělat účetnictví, a chápe rozdíl mezi pohledávkou a závazkem, ví, co je daňově uznatelný náklad a vůbec, lze s ním mluvit jako s účetním. V posledních letech jsem měla pocit, že každá holka, která seděla dva měsíce na recepci, myslí, že je z ní účetní.
Pinot Noir to jako účetní neznala rozdíl mezi pohledávkou a závazkem? ![]()
A kdo z vás má novou kolegyni, která s otevřenou pusou přežvykuje žvejku, mlaská u toho a voní se davidoff cool water? ![]()
Jiná Realita Nic neobvyklého. Už jsem potkala i auditory, kteří s tím měli problém.
Ounz Vyhráváš ![]()
Pinot Noir no..super výhra ![]()
Ounz mám taky hodně náročnou, ale stříhám metr, končí tenhle týden
Ta "moje" by se mohla aspoň něčím navonět.
dzizisketa to nechceš, když nevíš, čím to bude!!!
My chemici ty syntetické smrady zvládáme s přehledem, klidně by to mohl být i ten odrezovač, co tu máme, přinejhorším.
dzizisketa no přesně, to navonění nechceš..
Potrefenáhusa tak to už máš za pár...
Tyjo, já mám o tvé práci nějakou představu a ten přežvýkavec mě v tom konceptu trochu děsí ![]()
dynda mě možná děsí tvoje představa o mý práci? ![]()
Ve zdravotnictví, v kontaktu s pacienty?
dynda ale tak i kdyby..pŕijde ti neuvěritelný, že nekdo z tohohle oboru žvejká? Víc než u kohokoli jinýho? Jako žvejkání (a s otevŕenou hubou) je děsnej nešvar, ale nešvar to je napříč obory, ne źe u někoho víc a u nelkoho míň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.