wendulka jinak jsem ti chtela puvodne napsat, ze jsem na mirny hluk od sousedu zvykla od mala. Vyrustala jsem v radovce z 20. let, pres stenu byl treba smich od sousedu mirne slyset. Ted jsem v panelaku, je to horsi, sousedu je vic, ne jen jedni (nasi maji koncovou radovku). Ale pousteni hudby a bouchani v noci je fakt na palici. Hlavne ten hlucny mladik je jeste arogantni a nadava, kdyz je ozralej a hluci a nekdo mu jde rict, at se ztlumi.
Stěžovací vlákno
Friga Tak já třeba u sousedky, co bydlí přímo nade mnou a spí ve stejném pokoji jako já, taky snesu její chrápání, když ji slyším přes zeď, ale to je maximám hluku přes noc.
Mně třeba může klepnout v létě, když mám dovolenou, chci si déle pospat a dolů před barák dorazí pracovníci údržby veřejné zeleně a spustí sekačky
. Nebo ještě do loňska jsem měla pod oknem pokoje vysoký smrk, v němž se uhnízdila hrdlička a byla schopná spustit ve čtyři ráno vrků
.
No ten soused, to by pro mě bylo vyložený peklo. Opravdu tě lituju.
wendulka on nastesti nedela bordel moc casto, zatim to byla vzdycky noc z patku na sobotu a v tomhle roce ted po ctvrte. Ja pevne doufam, ze se opravdu brzo odstehuje.
wendulka jezis, slyset souseda pres zed jak chrape tak zesilim.
to radsi ta hudba....
U nas je klid a vzdy byl,jeden cas tedy rusky soused pod nami kdyz dosahl puberty zacal obcas poradat vecirky,no muz mu sel asi trikrat domluvit,kdyz nebyl muz doma me stacilo na nej zabouchat,ale ted uz je hodne dlouho klid...tuk tuk![]()
My uz pres rok slysime od sousedu brecici dite. Zacalo to, kdyz se narodil, breci nekolikrat za den a tak 2x za noc, ale silene. Trva to treba hodinu
. Zrovna dneska jsem kvuli nemu skoro nespala. Je mi jasne, ze dite za to nemuze, ale na budku to je.
Lamicka A teď si představ, že jsi jeho matka. ![]()
Lamicka Já jsem takhle rok v noci kojila se sousedy
Ted mám nějaké zdravotní problémy a chrápu hůř jak dřevorubec, tak nevím, mučím ty samé sousedy nahoře nebo to schytává sousedka dole? Bojím se zeptat
Teď se má někdo stěhovat do garsonky vedle mojí ložnice, upřímně ho lituju ![]()
Zarinya Pr. muz jim sel domluvit...to mi pripomnelo, jak sel takhle manzel od kamaradk. domluvit nov.m sousedum a vratil se nad ranem priopil. se slov. "ti novi sousede jsou vlastne hrozne fajn" ![]()
Garfie memu muzi by se asi nechtelo parit na kalinku![]()
Zarinya
To chapu, i kd.z nikd. nevis...treba b. po par panacich vodk. zmenil nazor...;-)
Bledule To si prave predstavuju a je mi ji fakt lito, protoze pracuje a ma celkem narocne povolani.
Lamicka No vidis to, ja mela uplne psycho,ze mala bude rusit sousedy. No a ted vidim , ze ne zbytecne, ze nekoho to fakt budi. Nase ma navic hroznej jecak, uplna motorovka, plac jinych miminek mi prijde nekdy az roztomily:-D
Karja mimino mi nevadilo (měli jsme nad náma a brečelo dlouho), sousedící okno s obytnou terasou, kde měli dvě děti cca 3 a 5 bylo mnohem mnohem horší (a nejvíc mě srala matka ve dne a v noci když rodiče seděli v létě venku a chlastali)
jinak mi vadila snad akorát stoletá pračka, kterou někdo zapínal klidně o půlnoci a nám se třásly skleničky v kredenci
Potrefenáhusa Cetla jsem nejdrive stoleta babicka (nejak mi to pasovala do te posloupnosti, mimino, deti, matka....) a rikala jsem si ty blaaaho, zadnej byt uz:-D
Karja stoletou babičku jsme měli my ..... no, taky to asi bylo chvílema pro sousedy náročný
Karja Potrefenáhusa me by nikdy nenapadlo jit si stezovat kvuli diteti nebo zvireti. Jen jednou jsem sla poprosit sousedku, jestli by si nemohla poridit jine pantofle, protoze klapala do noci. Mela takove ty na podpatku a bambulkou
a na podlaze v celem byte dlazbu. Nase deti taky umi udelat hlucne peklo, ale dost je krotim. No a se stoletou pani odnaproti, ktera nikdy nemohla najit naslouchatko a klice a zaroven se zamykala na 1000 zapadu jsme si taky uzili.
Dva roky do manžela hučím, že musí k doktoru - máme přátele, primáře interny a kardioložku, stačilo říci datum a přijít, postarali by se o kompletní vyšetření.
Ted, po dvou letech, od Vánoc, radikální sešup. je mu už tak zle, že kývnul. Diagnostikovali oboustrannou plicní fibrozu. Váží sotva 50 kilo, koncentrák hadr. To z nedostatku kyslíku.
Je hospitalizován, dělají kolem něj psí kusy. Dnes CT, zítra bronchoskopie.. a další.
Věřily byste, že na plicním mají SEDMILŮŽKOVÉ pokoje?? Ty by nevydržel, radši by skočil z okna. Tak si ho primář vzal k sobě na oddělení a z plicního za ním docházejí.
Ode dneška má kyslík. To mu hodně pomohlo. Bude na něm muset zůstat už pořád, i doma.
Musí přibrat nejmíň 10 kg a modlit se, aby se dočkal transplantace. Doktoři se budou snažit, tak ještě on sám. Je depresivní, rezignovany. I když.. dneska, s tím kyslíkem a úlevou se objevil záblesk starého známého člověka,.
Zabila bych ho. Dostal vynadáno od každého doktora, se kterým se včera i dnes potkal.
"K doktorum nepůjdu, něco by mi našli a už bych se nevrátil domu" Ty se mě chceš zbavit" nebo, "už brzo chcípnu a budeš mít ode mě klid" Tohle poslouchám dva roky.
Každá nemoc se dá léčit tím líp, čím dřív se na ni přijde.
Uvidíme..![]()
Dadoo To je strašný.
Připomíná mi to mého tatínka, dodnes jsem přesvědčená, že ho strach z lékářů zabil (dostal infarkt v noci před lékařským vyšetřením v nemocnici). Do jisté míry to mám po něm, takže pro manžela mám trochu pochopení, ale lituju tě (a jeho pochopitelně taky), je to stres. Tak snad už bude jenom líp.
Dadoo To je strasny. Drzim palce, at to zvladnete.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.