Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 00:17

Dadoo chápem. Riešim niečo podobné s otcom, len ide o inú diagnózu. Držím palce.

Zas na druhej strane on je ďaleko a ja nemám vôbec žiaden dosah na to, aby to poriadne riešil. Tiež je to bezmocnosť.

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 01:20

Držím vám všem palce, ať se ty trable v dobré obrátí.

O nemocech u chlapů vím taky svý, u nás teď klid, ale doufám, že nebude muset brát pravidelně nějaké léky, to by asi zdechl. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 06:35

Jiná Realita Dadoo Dostáváte slušně naloženo. Chápu tu kombinaci strachu, vzteku a bezmocnosti. Myslím na vás a přeju vám, abyste to zvládly.

Tak Betty Tak dnes je středa a věřím, že to dobře dopadne.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 07:49

Dadoo Drzim palce, tobe i manzelovi. On to zvladne! Mslim, ze na tema chlapi a doktori b se dal napsat roman o nekolika dilech. Muj otec skoro rok trpel velkejma bolestma a zazivacima potizema, shodil 30 kilo a k doktorovi sel az kdz uz fakt nemohl a jeho nador na streve bl velkej jako jablko. Mesice jsme mu rikali, at jde do nemocnice... ne

Jinak sedmiluzkov pokoj, to jsem mslela, ze je uz minulost.

(A jdu si vmazat historii i na kompu, abch nepsala jak tatar bez psilonu)

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 08:58

Před chvílí jsem dala pár drobných cikánskému triu na Florenci a seřval mě nějaký dědek, že podporuju terorismus, že nám sem ti arabáši za chvíli přitáhnou bomby

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 08:59

Držím pěsti všem zůčastněným ženám. Já dokopala muže po čtvrt roce na fyzioterapii. Jo,jó, je to s nima těžký.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 09:14
@dadoo @takbetty držím palce, držte se já toto zažila s babičkou a s mamkou... nic se nebude řešit, budeme dělat, jako že nic není... a bylo a bylo pozdě :-(
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 09:14

Tak Betty drzim palce, at to dobre dopadne. 

Offline Tak Betty
6144 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 09:44

Bledule No on jde na operaci až příští středu, tak si ještě počkáme.

Všem děkuji.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 09:52

Tak Betty Dadoo Jiná Realita i všem ostatním držím palce a soucítím. Ti chlapi! V lednu jsem byla na pohřbu manželovi sestřenice, byl u doktora s blbými polypy v nose, nakázal mu za půl roku na kontrolu a on se na to vykašlal. Takže pokud máte ve svém okolí někoho s polypy, vyřiďte mu to. Samozřejmě sestřenice ho k tomu doktorovi posílala a byla naštvaná, že nejde. Mimochodem Tak Betty , jak se pozná ucpaná tepna?

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 09:55
Reakce na slniecko:

Majú proste strach. Strach z choroby, strach z možného blízkeho konca.

​Jo, tohle bych řekla že stojí i za 99% stařecký nerudnosti (a nevrlosti chlapů ve věku 0 až 100 ). Dá se to pochopit... ale na druhou stranu není důvod, proč by to mělo okolí snášet. 

Ale Dadoo má vlastně tu praxi se vzpurnými puberťáky, to se hodí

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 11:04

barbucha Njn...keby som mohla otcovi zatrhnúť internet, to by to fičalo

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 11:46

Jsem na sebe nastvana, ze se vzdycky necham rozhodit prkotinou, ktera by mi mela bejt uplne ukradena. Dneska jsem sla po prechodu a nejakej chlap pribrzdil auto a z okynka na me rval, ze jsem praseci drzka. A ja misto, abych nad tim mavla rukou, ze jde o nejakyho ubozaka, tak se tim trapim, protoze si pripadam trapne pred lidma, co tam kolem sli...

Offline Sweet Potato
40413 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 11:48

razorblade Taky to neumím. A náhodou jsi dobrá, že to dokážeš aspoň napsat.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 11:50

Sweet Potato no, tak ja verim, ze pan to tady necte, aby mu to udelalo radost, ze nekoho ranil :D

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 11:56

razorblade tlapkám a doufám, že se mu to vrátí. Že tohle má někdo zapotřebí? 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 11:58

razorblade 

Tím se netrap, byl to idiot. Jestli mu TOHLE udělalo dobře a pak už dá všem pokoj... Nemohl to ale být nějaký názorový oponent? Že by to bylo osobní, ale jinak, než se zdá na první pohled?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 12:02

Z jedne strany zahrady soused vyuziva ruchadlo, z druhe strany skladaj jakesik traverzy, do toho zkouska sirento je tak kdyz potrebuju aby to decko venku v kocaru spalo at neco udelam... 

Offline Sweet Potato
40413 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 12:02

razorblade To jasně Spíš jsem tím myslela, takové to přiznat sama sobě (navíc veřejně), že to ranilo.

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 03. dubna 2019 12:14

razorblade to jako fakt nekdo dela? rve na neznameho cloveka na prechodu? Z toho bych byla si uplne mimo

to ja jsem vcera vecer byla na vychazce se psem, uz celkem unavena po 12h v praci, a tak jsem byla soustredana, aby pes cekal (ma tendenci prechazet za kazdym projetym autem, ze uz jako projelo a muzeme jit) a abychom se rozbehli, hned jak padne zelena, ze jsem sice vyrazila, hned jak padla zelena, ale primo pod policajty se zapnutym majackem, kteri tam zrovna projizdeli, ti si museli teprve myslet neco o tupe zenske...