Stěžovací vlákno
Marbuša Ultrazvukem.
Jinak držím všem palce, ať všechno dopadne, jak nejlíp může. Proti problémům se zdravím je fakt všechno ostatní prkotina.
razorblade nic si z toho nedelej, sam je praseci drzka. Na me takhle kdysi nejaci spratci hulakali, ze “nemam zadne kozy”
bylo mi teda cca deset, takze vlastne meli pravdu
, ale co si z nich budu delat ... takovi pulmozci se proste najdou
razorblade teda to je síla. A člověk pak na to myslí a kazí mu to náladu, místo aby si pomyslel něco o tom paku.
Na mě nedávno řval do auta něco řidič autobusu, naštěstí jsme oba měli zavřená okénka, celej rudej. Udělala jsem na něj takové "co jako" rukama, tak to po mně zopakoval a ještě si plácal na čelo. Šlo o to, že jsme na zelenou vjeli oba do křižovatky proti sobě (z protisměru) a točili do stejné boční ulice, kde jsme měli každý svůj pruh. Najela jsem si a když jsem viděla, že on to nevytočí a potřebuje kus toho mého prostoru, tak jsem normáně zastavila, že počkám. A nastala zmíněná pantomima. Nemyslím, že bych udělala něco špatně, jezdím tam poměrně často a vždycky se všichni chovají stejně - auta z obou stran jedou současně.
Dadoo Tak teda moc držím palce, zní to docela hrozně. A máš můj obdiv, fakt moc.
Jiná Realita Vůbec si neumím představit jak tohle dáváš.
Trochu ale dělám podobné, nemám ráda ten pocit že mi něco je a snažím se to přetlouct činností. K doktorům strašně nerada a až když je zle. Takže pak taky končím daleko hůř než to muselo být.
A přidám svou trošku. Čerstvý expřítel se zrakvil na kole a prý ho čeká výměna kloubu - vše mám z doslechu, nevím co se stalo a co si zranil. Ale vím, že má problémy se srdcem a narkoza při operaci pro něj nebude legrace. Mám o něj hroznej strach. A nemám jak zjistit kdy jej čeká operace, jestli bude v pořádku, jestli nepotřebuje pomoct, prostě nic. Vím, že mi do toho nic není, ale stejně.
razorblade vono tohle člověka děsně překvapí a je to nepříjemný. Jediný co z toho ale vyplývá, že on je hlupák a nevychovanec a stydět by se měl jen on, ty jakožto obět útoku nikoli!
Dadoo , Tak Betty Držím palce,at' to dbře dopadne. Chápu ten strach,manžel má transpl.ledvinu a před operací jsem b.la na prášk.. A to ho vzali až na pošesté,takže opakovaně. Jiná Realita M.slím,že dostáváš porci i za jiné,podle toho,co jsem za poslední dobu četla. Tolik starostí a neště nevděk ![]()
razorblade ubožák...
razorblade tak na to by se přesně hodila stará dobrá česká vracečka!!!
Potrefenáhusa co to je? :D ja teda na lidi s ocividne jinym nazorem nikdy nereaguju, protoze dohadovani s takovejma lidma mi pripada desne nedustojny, clovek nikdy nevi, jak ten druhej bude dal reagovat, a celkove se nerada dostavam do konfliktu s kymkoliv. Jen jednou jsem sprdla fanynku Milose Zemana, ktera me zacala triskat destnikem po hlave kvuli moji cedulce press, protoze se mi jeden dratek lehce zamotal do vlasu, jinak bych asi taky tehdy volila tichy ustup :)
razorblade špatně viditelnej odkaz na video
souhlas, s dementama nemá cenu se vysilovat dohadováním, nikam to nevede
andulka01 pokud je to koleno, lze to udelat v epiduralu.
razorblade hod to.za hlavu, ja jsem teda asi socialne natvrdla, takze me nikdy, nenapadne, ze nekdo rve na me. Jedine, kdyz se trochi zamyslim je troubeni auta ( jestli nekomu nelezu do trajektorie a tak).
Kokoska v takoveto situaci ma prednost ten zprava. V praxi se to jezdi tak, jak popisujes, ale neexistuje pravidlo, ktere by resilo razeni do pruhu za krizovatkou. Upozornuji nas na to pri kazdem skoleni ridicu, ze na to nelze spolehat.
Druha vec je, ze i pokud mel prednost, tak to.zadnou oprsklou pantomimu neomloula, kdyz je potreba, ma zatroubit a je to.
Tak Betty Dadoo Jiná Realita teda drzim vam palce, je to tazke.
razorblade je to poriadny blbec, skus sa povzniest, si lepsia ako on
continuity aha a já měla za to, že při řazení za křižovatkou si každý "drží svůj pruh" - dělám to jako Kokoska. je fakt, že často jezdím přes jeden pseudokruháč, co už se tu jednou řešilo, že když jsou dva pruhy tak se můžu napojit, ovšem místní zvyklost to zapovídá a co mě jeden blbec málem kvůli tomu vytlačil ze silnice, držím se místních obyčejů![]()
andulka01 no pokud jste se nerozešli nějak moc ve zlém, co kdybys mu normálně zavolala a zeptala se, jestli něco nepotřebuje?
andulka01 nebo bych poslala sms... něco jako slyšela jsem žes měl nehodu, doufám že budeš v pořádku a kdybys něco potřeboval ozvi se.. to myslím aj stačí
SunEclipse viktorka_od splavu Ve zlém... z jeho strany (a ne, neublížila jsem mu). Zcela mě smazal a nastala ignorace. Mluvit se mnou nechce, na sms nereaguje. Stokrát si můžu říkat, že mi do toho nic není, že musím respektovat nějaká rozhodnutí, ale prostě strach o něj mám pořád velkej.
andulka01 tak zas pokud už má novou pečovatelku, můžeš být v klidu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.