Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 14:46
Reakce na Mutziputzi:

No jasně, já jsem byla se svým prohlášením že doufám, že mě na smrtelný posteli nebude otravovat žádnej vzdálenej příbuznej, kterýho jsem 30 let neviděla, byla uvržena v nemilost))

​Nesmíš holt vzbudit dojem, že by se po tobě dalo něco zdědit, pozor na to

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 15:02

barbucha Amun odmitala dedit i po svejch rodicich prece. Jezis ta mi chybi!!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 15:10

Mutziputzi 

Masochisto.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 15:42

Jé, Amun, ta mi chybí moc!!! Tyhle kontroverzní typy, co se s nima v reálu nepotkávám, nebo se neprojevujou jsem na MP nejvíc milovala! Třeba Milada, po té se mi regulérné stýská už leta :-)

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 16:09

Já tohle asi chápu, i kdybych se s někým hádala a byl mi protivnej, tak kdybych se dověděla, že umírá a je na tom zle, asi bych ho přece jen zajela navštívit. Neříkám kdovíjakou dobu každý týden, ale i kvůli sobě, abych si pak něco nevyčítala, bych se s ním chtěla ještě vidět. Ono pak může být  leccos jinak, nadneseně řečeno tváří v tvář konci.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 16:19

Kokoska ja se drzim doporuceni: at slunce nezapada nad vasim hnevem. predstava, ze zapadne zivot je pro mne uplne nemyslitelna. 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 16:22

Kokoska zase, na druhou stranu..vciť se do toho ‘umírajícího’, kterej má svýho dost a ještě si u něj podávaj kliku lidi co se nutně teď hneď potřebujou zbavit svýho špatnýho svědomí, když už teda tlačí čas..aby se s tim ‘pak’ už nemuseli zaobírat..

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 16:44

Kokoska To je sobecky, nic jinyho...nestali jste o sebe celou dobu a najednou zajem, proc?

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 16:45

continuity nikdo nemluvi o hnevu

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 16:48
Reakce na Mutziputzi:

Kokoska To je sobecky, nic jinyho...nestali jste o sebe celou dobu a najednou zajem, proc?

​asi takkdyž byl v pořádku, tak nezájem a nyní pro vlastní dobré svědomí tam půjdu?? 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 18:00
Reakce na Kokoska:

Já tohle asi chápu, i kdybych se s někým hádala a byl mi protivnej, tak kdybych se dověděla, že umírá a je na tom zle, asi bych ho přece jen zajela navštívit. Neříkám kdovíjakou dobu každý týden, ale i kvůli sobě, abych si pak něco nevyčítala, bych se s ním chtěla ještě vidět. Ono pak může být  leccos jinak, nadneseně řečeno tváří v tvář konci.

​No právě - dotyčnej zloduch tváří v tvář konci bude najednou jak milius... a ty budeš mít celej život špatný svědomí, že jakýho dobráka jsi neprávem sobecky zanedbávala

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 18:16

Stěžuju si, že jsem právě viděla předpověď počasí, kde hlásili sněžení!!!!! Všude

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 18:21

Fakirka 

Tak já vidim na Seznamu pátek 18 stupňů, nestraš!

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 18:26
Reakce na barbucha:

Fakirka 

Tak já vidim na Seznamu pátek 18 stupňů, nestraš!

​Ja jdu na slapadlo v sobotu, takze bude hezky, neboj!

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 18:52

barbuchautěšuji se pozdním aprilem. Hlásili v Alpách nových 170 cm sněhu. A studenou frontu i u nás. Zítra ještě teplo a v sobotu jen 8. ...

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 19:09

Dneska jsem se po telefonu příšerně pohádala se šéfém a to tak, že se mě pak dítě ptalo, jestli mě vyhodili. Nevyhodili, ale ještě teď mám rudo před očima, jen co si na to vzpomenu. A přitom stačilo, aby vzal ráno telefon, zeptal se, jak na tom jsme a ne, že zorganizoval šílený přesun pracovníků a pak mi to oznámil. Aaa, zase jsem se nas..la

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 19:11

Fakirka mne pocasi ukazuje zitra 12 od soboty 17st...zas tak daleko od cr nejsem.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 19:12
Reakce na Mutziputzi:

​Ja jdu na slapadlo v sobotu, takze bude hezky, neboj!

​No právě jen aby. Já mám v sobotu vyfásnout kočár s těma dvěma buřtama, tak se začínám bát už předem. Jakmile si člověk něco naplánuje... třeba strávit hezké odpoledne s vlastní krví - na nedaleké již otevřené zahrádce...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 19:24
Reakce na Mutziputzi:

Jsem potěšena zdejší aktuální racionalitou, byla bych se obávala, že sklouzneme k radám ve stylu těžce nemocného příbuzného Amun, kterého 20 let neviděla, ale chtěla za nim začít každej víkend lítat za obecného místního povzbuzování

ja mam pro tyhle tvoje genialni shrnuti uz vlastni terminus technikus: mutziovske zobecneni

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 04. dubna 2019 19:29

Zarinya budu ti věřit

Ani Norové na svých stránkách nehlasi žádné katastrofy.