Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 15:54

Když jsme u těch kufrů - v Lisabonu se prý s nimi nesmí do metra, nevíte o tom něco?

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:00

Sweet Potato Zda se mi to jako dost hloupost, jeste tak mozna ve spicce? Kde jsi to sl.sela?

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:01

Garfie Četla v nějakém průvodci. Ohledně cesty z letiště.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:03

Sweet Potato Googlim jako diva...  :-) I tam par znamch b.lo a nikdo podobnou historku neprivezl....

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:08

Garfie Taky googlím, někde zas píšou, že s nimi neberou do městských busů. Takže kdo ví, jak je to doopravdy. Taxi to kdyžtak jistí.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:10

Sweet Potato ChYstas se? Zavidim, jela bYch hned!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:11

Sweet Potato 

My tam s kufrem byli, ale jsou to 3 nebo 4 roky. Nepamatuju si, že bych to tenkrát někde četla nebo třeba viděla piktogram, jeli jsme stopro MHD, bylo to hodně rychlé a pohodlné.

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:12

Garfie Nezáviď, mělas teď úžasný výlet!

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:19

Sweet Potato Ja vim, to je normalne nemoc tohle to, hned bch nekam jela znovu! 

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:23

Garfie Jojo. I když ten dlouhý let do Japonska si ráda odpustím.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:26

Sweet Potato před rokem nebyl s kufrem v metru žádný problém, ani zákaz jsem nikde neviděla

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:29

Sweet Potato To kazdopadne-a tentokrat i ten casovY posun kvuli trem dnum...ale stejne bYch hned jela znova!:-)

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 16:33

OliveOyl Díky.

I ostatním. Už si tím nebudu lámat hlavu.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 17:37

Sweet Potato s nějakýma očekáváníma od ZŠ souhlasím, taky jsme dceru nedali na nejbližší (velmi pestrobarevnou) školu a dojíždíme podobně, případně lze jít 25 min pěšky. Dcera je dost chytrá a hledala jsem sice státní školu, ale "dobrou", nechtěla jsem, aby byla na skoro-až-podprůměrné spádové základce za absolutní vedomostní hvězdu, případně za otloukánka, protože ji třeba baví číst knihy...

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 18:27

Mam den blbec! 

Jinak potvrzuji, byla jsem to ja, co vystipal amun, jsem udelala joke na ten let do Barcelony, ale jako fakt legraci, nemyslela jsem to ani jizlive a uz to bylo, ze se tady zapisuje na lidi nebo co,aby se to mohlo pozdeji zase vytahovat. No kauza jak noha:-D. 

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 18:31

Jinak mi zcouvalo auto, furt to nechapu. Prijeli jsme, na pohudku, klidek, zadnej shon, auto zastavim tak jako vzdy (teda mela jsem ten pocit). Po hodine jdu ven, cestou se stavim v aute pro nejake veci na zadnim sedadle, odchazim, a o ctvrt hodiny pozdeji uz bylo nalezeno jinde... Nastesti jsen mela stocenej volant, takze slo do meze a ne do aut za mnou. Desny. Prej jsem nemela rychlost a rucku na pul. Ale tak hodinu drzelo a pak jako frrrr??? Desny

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 18:42

Karja mně se tohle jednou stalo taky (parkuju na neutrál + ruční brzda)... auto ráno stálo asi o 15 metrů jinde, ale vzorně u krajnice, za mnou nikdo nebyl... já jsem tehdy dokonce volala policajtům, že se mi v noci asi někdo pokusil odcizit auto a byl nejspíš vyrušen tipuju, že tahle historka dodnes slouží k pobavení na naší místní služebně - hrozně se za to stydim

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 19:26

Pavlena Já jsem (až na to dojíždění tedy) byla za svůj skleníček výběrové jazykovky dost vděčná. Dodnes si pamatuju na oboustraný šok, když jsem  kamarádce z ulice s očima navrch hlavy líčila, že spolužák bude mít asi TROJKU na vysvědčení! A ona na mne koukala jak zjara, co jako, že u nich jsou běžné čtyřky...

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:17

Sweet Potato tohle znám s odskokem 10 let, na zš jsme byli rozdělení na 2.stupni na třídu budoucích studentů a třídu budoucích učňů. Když jsem pak nastoupila do té spádové, celkem podprůměrné zš jako úča,  byla jsem docela překvapená, že existují děti, který nemají ambice, motivaci..  A dokonce že je jim to jedno. Něco, na co praxe nepripraví. Jsem docela ráda, že moje dcera chodí do jiné školy, protože v jejím ročníku v té naší škole je strašně komplikovaná skladba dětí.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:19
Reakce na Karja:

Mam den blbec! 

Jinak potvrzuji, byla jsem to ja, co vystipal amun, jsem udelala joke na ten let do Barcelony, ale jako fakt legraci, nemyslela jsem to ani jizlive a uz to bylo, ze se tady zapisuje na lidi nebo co,aby se to mohlo pozdeji zase vytahovat. No kauza jak noha:-D. 

s autem tlapkam,ale hlavne ,ze se nic nestalo.:-)

(jezis ja uz si pripadam jak kdyz te stalkuju,ale ty jsi tak vtipna)