Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:20
Reakce na RoSa:

Karja mně se tohle jednou stalo taky (parkuju na neutrál + ruční brzda)... auto ráno stálo asi o 15 metrů jinde, ale vzorně u krajnice, za mnou nikdo nebyl... já jsem tehdy dokonce volala policajtům, že se mi v noci asi někdo pokusil odcizit auto a byl nejspíš vyrušen tipuju, že tahle historka dodnes slouží k pobavení na naší místní služebně - hrozně se za to stydim

(promin)

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:20

Karja to se muze stat a jak si z toho auta neco vyndavala, tak jsi do nej drcla a uz to bylo. Vzdy rychlost, nejlip jednicku. Nekde se ta zpatecka ne vzdy chytne.

Rucku jsem nepouzivala leta, protoze ty lanka mely tendenci z zime zamrzat, az ted na novem aute, kdy je elektronicka a ten kram prudi, kdyz ji tam nema. 

Tak hlavne, ze se nestalo nic horsiho.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:26

continuity mne jednou rucka primrzla nastesti sel kolem hodny pan, ktery mi prinesl kyblik s teplou vodou a poucil me, ze kdybych byla chlap, mela bych si to pocurat :D

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:30

razorblade tak hlavne, ze ti to nepocural on a unuval se s tou vodou.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:31

continuity taky pravda! :D

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:33

razorblade a kam se to leje? mě furt straší otec, že mi to jednou přimrzne, tak abych věděla, kam to směřovat

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:41

RoSa zavisi, kde to zmrzlo. Brzdy na zadnych kolech se  daji pocurat, ale to zmrzle lanko sama neudelas ( to je pod autem). Lepsi je vazne v mrazu nezatahovat, na jednicce ti to neujede. A kdyz se moc bojis, tak hodit pod kolo sutr. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:51

RoSa heled, to si uz nepamatuju, kam to lil :D ja od ty doby rucku v zime nezatahuju. Celej svuj ridicskej zivot jsem zvykla zabrzdit auto zpateckou, tehdy jsem ale mela nejakej pocit, ze na snehu ho musim jeste pojistit tou ruckou :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 20:58
Reakce na continuity:

razorblade tak hlavne, ze ti to nepocural on a unuval se s tou vodou.

dneska tu perlite,ale diky,to jsem potrebovala na rozptyleni.:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 21:00

a ja tedy auto parkuju na r.brzdu furt,jeste se mi za 25let nestalo,ze by zamrzla.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 21:16
Reakce na Sweet Potato:

Já mám dodnes pocit, že dojíždění do školy mne “poznamenalo” (všechny kámošky daleko, málo vztahů s dětmi ze sousedství), tohle jsem dětem rozhodně dělat nechtěla. Jenže to nakonec dopadlo z mnoha důvodů jinak. Jednak od ZŠ a ba i MŠ nějaká očekávání přeci jen mám. Jednak dnes dojíždí kde kdo. Jednak děti z okolí stejně nelítají venku a nestaví bunkry v lese. Takže dojíždíme. Ale ne daleko, autem 10min, MHD cca 25. Do zběsilých přesunů přes půl Prahy bych nešla.

​Já a ještě tak tři další jsme byli naopak ve třídě jediný, který nedojížděli - celej zbytek dojížděl a to prosim pěkně z Krče, Hloubětína, Karlína, Proseka co si tak pamatuju... na Vinohrady! To nebylo kolikrát ani přes půl, ale rovnou přes celou Prahu... od třetí třídy a sami (synka vozila akorát paní Chuchrová páč byli bohatý a měli dvě auta ). Nikoho to nepoznamenalo... prostě jsme všichni zůstávali dlouho před školou v parku, kde jsme se prali s vedlejší školou... a pozdějc se chodilo po vyučování k nám pomalu půl třídy, páč naši byli furt v prachu a místa jsme měli až až. Společenskej život netrpěl

Ale je to už dlouho, tehdy asi nikdo neměl strach že by dítko přišlo nějak k úhoně... nevim jestli bych dneska pustila třeťáka samotnýho takovou štreku.

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 21:18

continuity No jsem uplne vylizana, ja tu rychlost davam vzdy, I na rovine, ted jsem asi myslela kdovi na co:-D. Ani bych tomu snad neverila, kdyby mi to mama nevyfotila. Tatovi z toho nabehla zilka, ale kdyz jsem prisla uz byl dobrej:-D. A ja si tak v klidu, nevedouc, co se deje, bez mobilu, chodim s kocarem a u sousedu v ulici probihaly nejake prace a chlapek na me rve ,,teeda, to tady mate ale hezke maminky,, a sousedka jiz vedouc rika ,,jo hezky, to jsou,,. :-D. Jsem myslela, ze vstala levou nohou, ale ne, levou jsem vstala ja:-D

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 21:23

barbucha Jojo, spolužáci bydlící nejblíž škole vždy bývali v kolektivu oblíbeni. I když ta adresa byla často jejich jediná dobrá vlastnost.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 21:35

Sweet Potato 

No to ti pěkně děkuju

Hele voni na to vzpomínaj se slzou v oku i po desítkách let... měli jsme třeba všechny desky Beatles - na těch jsme se učili anglicky!  a otec si vozil Playboye - nezapomenutelnej to zážitek pro dnešní dědky Bejvala to zábava... a nemuseli jsme dokonce ani chlastat (jako už deváťáci samozřejmě), někdy jsme jen seděli a četli (ovšem doteď přesně vim, kdo nám ukrad Sartra! jsme byli fakt těžký intelektuálové tenkrát!). Úplně se bojim dalšího srazu, kdo tam tentokrát nebude... 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 11:34

Karja Totéž se mi povedlo na Bělehradské před Billou. Parkuje se tam z prudšího kopce, jela jsem strašně utahaná z práce, zaparkovala, zavřela za sebou a když jsem byla v půli přechodu, uslyšela jsem ránu. Moje auto přejelo dvě prázdná parkovací místa a drclo do toho dole. Já naopak děkovala bohům, že jsem volant nechala rovně - to bych taky mohla pak auto hledat někde dooole v Nuslích. No styděla jsem se úplně strašně, zpocená až na prdeli, ale dobrý, auta obě v pohodě.

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 15:47

andulka01 Ono je to lepsi, se takhle vyucit na mezi a pak si da clovek pozor uz:-D. Jenze k my rozpolcenosti, zda mam vypnutej sporak a zda jsem zamkla,ted pribude ta kontrola rucni brzdy!!!!Desny!

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 20:42

Na to s tou Barcelonou si pamatuju. Ale když je mi někdy smutno, vždycky to zachrání vzpomenout si na mp scully, ošoupanej mantl a notebook na břiše do tramvaje

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 22:25
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 22:37
Reakce na Aranel:

Na to s tou Barcelonou si pamatuju. Ale když je mi někdy smutno, vždycky to zachrání vzpomenout si na mp scully, ošoupanej mantl a notebook na břiše do tramvaje

​jezis a to je zas co?! :D

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 22:49

razorblade Nástrahy matky měst, aneb zloději ve dne v noci choději