Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:27

continuity a jinak já mám zrovna kadeřnici úplně super, rozhodně neni žádná blbá a nedělá to z nouze, že nic jinýho dělat nemohla, a že teda nejspíš vydělává víc než já na vysokoškolským místě si jsem celkem jistá

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:28

MP Meri

ještě bych dodala, že i když se chytré dítě dostane na střední z podobné základky bez problému, může pak být nemile překvapeno novým přístupem  a novými požadavky na něj.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:31

MP Meri I negativní vzory vychovávaj, hele já to nikomu neberu, jenom já bych to nepřeháněla.

Kokoska Tak to bude muset dohonit, velice přínosný moment.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:32

Potrefenáhusa ja uz hledam jinou skolu, ale je to tezke i pro to dite, to mi ver. proto s tim tak otalime. toto je posledni pokus to vyresit. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:32

Kokoska hele ale já jsem třeba z tý základky na ten gympl dolezla úplně totálně vyšťavená a s naprostou nechutí se dál jakkoli vzdělávat, plus jsem ve spoustě předmětů dost vyžila z tý základky pomalu až k maturitě...ale nemá to takhle každej, jsou lidi, co tvrdí, že bez toho drilu by ničeho nedosáhli a že jim to sedělo, mně by fakt vyhovovala spíš nějaká ta škola hrou :-))

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:34

continuity věřim. ale když je ta škola fakt průser, určitě se to vyplatí, kamarádům takhle přecházely dvě děti, jedno na 8., druhý na 9. třídou a nakonec byli všichni rádi, že to udělali a litovali, že se neodhodlali dřív

Online Sweet Potato
40421 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:38

continuity Čím déle budete odchod odkládat, tím těžší to bude pro dítě. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:42

continuity 

Já tomu celkem rozumím, protože a) když chyběj v matice základy, hodně těžko se to pak dohání a b) když haranta celkově otrávěj už na základce, přistupuje pak ke škole/vzdělávání zcela jinak než ti, který měli kliku na fajn kantory.

Potrefenáhusa 

My právě nevylezli s žádnou nechutí, aspoň naše třída ne, a vůbec nikomu to nepřišlo jako dril - jako první, když se pořádaly třídní srazy, jsme sháněli naše zlatý kantory, stejskalo se nám po nich... a to, že z toho vyžiješ fakt celou střední, je přece šílenej bonus! 

20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:50

barbucha Víš jak se pozná starej člověk? Že řiká "kantor"

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:55

barbucha bonus, ale za jakou cenu. Jako na ty učitelky fakt s láskou nevzpomínám, ve 3. a 4. třídě jsme měli strašnou svini, která nás i fackovala a tak (a to jsem fakt čuměla, protože na tý obyč základce předtím jsem paní učitelku strašně milovala, byla úplně nejvíc boží a moje máma si s ní dodnes píše k Vánocům), každá hovadina se tam rozmazávala do kolosálního průseru a vyhrožovalo se vyhozením ze školy...jako u hodin fyziky se slabší jedinci pomalu počůravali, jako tam by fakt bylo slyšet spadnout špendlík, fyzikářka ty lidi u tabule při zkoušení i docela ztrapňovala...jako fakt na to nevzpomínám ráda

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 10:58
Reakce na Mutziputzi:

​Víš , jak se pozná nevyzrálej člověk ?

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:02

Sweet Potato no spis jsme byli domluveni, ze zkusi na druhy stupen matickou tridu. proto me ta matika tak strasne dere (ale neni to jenom muj nazor, tento problem ma vic rodicu).

ale postupne se smirujeme s tim, ze to o rok uspisime. pak by zustala na te stejne skole i na tom druhem stupni, takze ji na to pomalu pripravujeme, ze to tak muze dopadnout. no jeste, aby tam meli misto a vzali ji. to taky jeste nevim.

20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:07

Samantha Tak ze si mysli, ze to muze soudit a nema cit pro vytribeny laskavy humor

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:10

Mutziputzi nepiš to  nepiš to spojení ‘laskavý humor’..

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:11

Potrefenáhusa ja jsem taky mela ve 3 a 4 tride prisernou ucitelku, sice nas nefackovala, ale bali jsme se strasne. nejhorsi bylo, ze kdyz jsme neco nevedeli a ptali se, tak nam misto vysvetleni vynadala. asi nejake dedicne prokleti nebo co.

no a rozhodne nas nic moc nenaucila, cilem bylo prezit. to je vlastne nase mlade na tom jeste dobre

20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:12

Ounz vim ne...

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:19

Potrefenáhusa To zní fakt hrozně. Já jsem chodila na normální základku, ale někteří učitelé byly taky případy teda . Základku jsem neměla ráda, a to jsem byla jedničkář a šla na gympl. Ani gympl moc ne, ale tam už někteří učitelé byli zajímavější. Štval mě strašně ten styl výuky, strašně pasivní. Vždycky jsem si říkala, že až budu mít dítě určitě ho dám na nějakou alternativní školu třeba Montessori nebo tak něco. No ale to neklaplo, protože v našem maloměstě ani okolí žádná není. A taky jsem si nakonec říkala, že normální základkou se snad nic nezkazí. No ale školství je furt stejný jako před 20/30 lety, musím konstatovat. Hlavně že řeší, jestli mobily do školy nebo ne, to je určitě spasí

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:46
Reakce na Mutziputzi:

​A že se nemusí bát někoho vytříbeně a laskavě poslat do prdele, ty mladice jedna!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:48

Potrefenáhusa 

Prokrista kam jsi na tu školu chodila, do Lowoodu?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. dubna 2019 11:54

Karja z Holandska byla Akitaken! Ale krome stezovani na holandany byla docela fajn :D (a na MP jsem si ji kvuli avataru pletla s Karoleena ) Amun si vubec nepamatuju!