barbucha Fyzikářka do pana Brocklehursta teda neměla moc daleko... ![]()
Stěžovací vlákno
razorblade No prosimtě - cizinci s kuframa v centru, důchodci žijící v bytech v osobním vlastnictví tamtéž, muži co dělaj imrvére nemravný návrhy a dělňasové co na ní pískaj, v rachotě etickej kodex, ten chudák co za nim chtěla lítat...nic jo?
Mutziputzi ani tuk. Uplne me to minulo, skoda :D Ja tady mam dost selektivni vnimani, dokazu si zapamatovat jen asi 10-15 uzivatelek, ostatni jsou pro me "takova mila holka s neurcitou ikonkou"![]()
Mutziputzi zapomnelas přidat stížnost, ze ji zaměstnavatel neposlal do Barcelony byznysem, ale obyč
razorblade Zapomněla sem, že na mě měla vždycky připravenou smeč, že když kritizuju nadváhu, nejspíš budu pěkně vyžraná![]()
Potrefenáhusa Já věděla že mi unik highlight!
Mutziputzi byla krapet negativisticka ale ja se obcas dobre bavila:) a ze odesla kvuli @karja to mi zcela uniklo...
Mutziputzi jakto,ze si to nepamatujes![]()
Karja si prave udelala srandu s tou byznys tridou a to amun nevydychala.![]()
Zarinya to si taky nepamatuju... teda story businessem to barcelony jo, ale že to byla karja a odchod potom, jsem už taky asi vypustila...
u mě stejně pořád vede povýšené dobrý den na pokřikující dělníky na ulici a důrazné připomenutí kodexu chování ve vztahu k nějakému kolegovi, kdyby udělal už nevím co :-) to jsou dva mé highlighty...
nolita
jo,byla s ni sranda.
razorblade nic si z toho nedelej, taky netusim:D
Lamicka pamatuju si něco s turisty, něco s mhd, něco se seniory, zda přímo to, co píšeš, nevím, ale možné to asi je :-)
nolita Seniori meli uvolnit byty v centru a turisti mhd :))
Lamicka tak! a máme to, jak to bylo :-)
myslim, že i při tý poslední kauze přišla Karja ke svému titulu místní archivářky...
continuity já jsem změnila základku ve 4. třídě a byla jsem hrozně ráda. Ta druhá byla těžší, s přijímačkama, ale nikdo se mi neposmíval za to, že umím "číst a psát".
Proto taky pro mě při výběru školy není hlavním kritériem vzdálenost...Ostatně i školku mám teď v merku dost vzdálenou od bydliště, ale zase blízko práce. Ta naše nejbližší se mi nejen nelíbí, ale má i takovej nával, že berou jen pětileté.
Já mám dodnes pocit, že dojíždění do školy mne “poznamenalo” (všechny kámošky daleko, málo vztahů s dětmi ze sousedství), tohle jsem dětem rozhodně dělat nechtěla. Jenže to nakonec dopadlo z mnoha důvodů jinak. Jednak od ZŠ a ba i MŠ nějaká očekávání přeci jen mám. Jednak dnes dojíždí kde kdo. Jednak děti z okolí stejně nelítají venku a nestaví bunkry v lese. Takže dojíždíme. Ale ne daleko, autem 10min, MHD cca 25. Do zběsilých přesunů přes půl Prahy bych nešla.
nolita No jasne, pokud mas kufr, patris do taxiku!! ;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.