Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 08. dubna 2019 23:21

Jiná Realita

já zase pro pobavení chodim na web MP Zlín.. je to výborná zábava! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 05:20

Jiná Realita zajimavy, zrovna jsem si v sobotu rikala opak, jak je ta Praha fakt nadherna a cim dal cistejsi

Offline dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 07:35

Jiná Realita

AA jsi si jistá, že to nebyli jen unavení půlmaratonci?

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 07:49

RoSa Dík za tip

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 08:04

Sweet Potato rádo se! skvělý historky a eště to píše nějakej jouda - ten jeho literární styl je úžasnej!

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 08:45

RoSa Hlavně ten pocit městečka takřka idylického, kde se neděje nic horšího, než rozbité zpětné zrcátko a naháč v parku.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:03

Mutziputzi nevím, třeba jsem měla smůlu na špatný den, ale s tímhle dojmem jsem se nevrátila poslední dobou sama, třeba teta říkala to samé. že tolik žebráků tam ještě nikdy neviděla. 

jen na karlově mostě byli tři a to jsem ani nedošla na konec. v podstatě bych řekla, že celou cestu přes centrum byl co sto metrů jeden.

na karlově náměstí seděly snad desítky zjevů. v části směrem k emauzům.

ještě jsem tam nikdy nebyla (myšleno, v tom parku) a ten teda vypadá, že tak 30 let na něj nikdo nesáhnul. a to je přitom centrum, kolem známé stavby, které chodí očumovat turisti. pokud má praha prej tolik peněz, že se stále vynořují úvahy o olympiádě, mohla by místo toho rekultivovat. když si vezmu, jak vypadají centrální parky třeba ve vídni (ty, které jsem viděla, třeba taky mají nějaký hnusný), tak mi tohle přijde jako ostuda.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:05

RoSa na mp zlín mi nesahejte, odpustili mi pokutu za to, že jsem zapomněla na parkovací hodiny

20970 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:09

Jiná Realita Tak Karlak neni zadna top destinace, to chapu, ale porad tvrdim, ze Praha je rozhodne jedna z cistejsich metropoli, zadny zhorsovani se 100% nekona...spis mam pocit, ze kazdej vidime, co chceme videt

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:15

Mutziputzi já pořád srovnávám s vídní, a jejich centrum mi teda přijde výrazně čistější. i když - je taky výrazně rozlehlejší.

musím ale říct, že na rozdíl od minula mi přišlo, že je praha na tom výrazně lépe v otázce psích exkrementů :D

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:20

Jiná Realita mne teda konkrétně Vídeň přišla dost jeta, jako jo, má fakt výstavní místa, ale taky poradny koutky hamby přímo v centru 

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:36

Jiná Realita Zrovna park na Karlově náměstí je zajímavé místo, symbióza povalečů a bezdomovců se sportovci, obědvajícími mládežníky, rodinkami, pejskaři a vítači slunce tam funguje dost pěkně. (Po setmění ho teda obcházím.)

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:47

Mutziputzi Pokud to srovnam s nekterymi jinymi mesty, tak je na tom Praha dobre, to jo, ale to zhorseni vidim.   

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:49

Jiná Realita 

Znám dost čistějších měst, vo tom žádná (i když kolem nádraží a v určitejch částích by se taky nedalo zrovna jíst ze země).

Ovšem co se žebráků a dalších povalečů týče, je to celkem pochopitelný - mají se snad odstěhovat do nějaký díry, kde jim nikdo nic nedá? Jako je logický, že se stahujou do velkoměst...

20970 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:54

Lamicka Nevim no, jsem v centru denne a noc nevidim. Az bych to teda videla spis obracene, docela ubejva tech ultrakycovitejch kramu se suvenyrama

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 09:56

Jiná Realita Na Karláku to tak ale bylo co pamatuju (blízkost nemocnic a záchytky?). Bezdomovci, fetky, podivnější existence... ale jsou taky na Andělu, Můstku, za Májem, u Kotvy, ve všech parcích. Šokující pro mě byl zážitek z Kampy, kde je prostě noclehárna (se vším co k tomu patří, většina exkrementů není psích) a nikdo to neřeší - hlavně že mě MPíci zbuzerovali, že tam jedu na kole.

Bezdomovci jsou v podstatě všude, na březích řeky mají bivaky, málem jsem jednoho smetla na cyklostezce jak se motal. Holt hlavní město, mají tu největší šance jak se ztratit v davu, jak se dostat k jídlu a chlastu.

Ale pořád ještě mi Praha přijde krásná a relativně čistá. I v porovnání s Vídní nebo Berlínem, ty mají taky své kouty.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 10:00

Jiná Realita vubec mi to nedoslo, az ted jsem si uvedomila, ze za tyden v londyne jsem videla celkem 4 bezdomovce, jednu agresivni cernosku a jednu pomatenou nabozenskou fanaticku, ktera pokrikovala ze mluvila s jezisem (co ji povedel nevim, moje anglictina neni nejlepsi;-) doma po ceste pro rohliky potkam exotu a bezdomovcu 2x tolik... a to jsme se pohybovali ve ctvrti kde to vypada jako v brnenskym bronxu, o poradku bych nemluvila, ale opilcu, zebraku a fetaku.. 0

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 10:14

viktorka_od splavu neni to tim, ze v cizine ma clovek trochu ruzovy bryle? Treba Berlin mi prisel poprve jako uzasny, tepajici mesto, coz mi prijde i ted, jen po nekolikate navsteve uz vidim, ze tam spina tece a individui, bezdomovcu a fetaku je tam pozehnane. 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 10:29

RoSa Sweet Potato No hele, ale tady ty zprávy regionální policie jsou často perly!! Já mám slabost pro mluvčího přerovské policie, bohužel ty zprávy nejsou k mání online, ale kdybyste někdy měly splín, tak mi napište, něco vám pošlu. Namátkou ukázka: 

Stálá služba přijala na tísňové lince 156 žádost o zákrok proti opilému muži, který leží ve vestibulu marketu. Když strážníci přijeli na místo, zjistili známou tvář, jelikož ležící opilec během dne kradl v pěti marketech. Jeho poslední kousek byl vpravdě hrdinský. V opileckém opojení se s lahví rumu rafinovaně proplazil pod zábradlím u informačního pultu. Překonání vzdálenosti deseti metrů slimáčím způsobem mu však vzalo veškerou zbývající energii a proto usnul vyčerpáním jen kousek od vysněného východu z marketu. Příjezd uniforem a odebrání tuzemáku do něj vlilo nové síly a pokusil se hlídce utéct. Vzhledem k tomu, že ho vyčerpalo pouhé plížení, byl tento pokus předem odsouzen k nezdaru.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 10:31

Garfie prosim, davej to kazdej den do nejakyho vlakna, neuveritelne mi to vylepsilo den:D:D:D zvlast ten slimaci zpusob:D