Stěžovací vlákno
Garfie jeden úspěšný zákrok do statistiky, několikanásobný zloděj a známý zločinec dopaden! ![]()
711990 Na vlastní vlákno to asi nebude, teď už tam dělá zprávy většinou nějaká nudná ženská, ale něco ještě najdu
Pokud se ti líbili slimáci, možná oceníš i králíčka:
Ze spáchání přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu je podezřelý bílý králík, který se ve středu 8.6.2016 pohyboval mezi automobily na silnici v ulici Za Vodojemem. Jednomu ze svědků celého incidentu se podařilo králíka odchytit a převést ho na služebnu Městské policie Olomouc k podání vysvětlení. Protože však králík se strážníky nekomunikoval, tak byl převezen na veterinární kliniku, kde o něj bude postaráno.
Garfie
bozi
711990 No hele, hrabu se tady ve staré poště a je toho nakonec docela dost, nějaké vhodné vlákno pro to asi objevím...kam to mám dát? ![]()
ja uz to tu nekolikrat psala,ale Praha mi prisla ohromne cista,oproti Nemeckym mestum.....no Norimberku urcite,to je katastrofa posledni dobou.
Praha má svá slabá místa, asi jako každé hlavní / velké město, ale celkově z ní pocit špinavého města nemám...
Garfie :D parada!:D ja nevim, "co vam dnes udelalo radost?" :D kdyby ten clovek byl stale aktivni, zaslouzilo by si to samozrejme vlastni tema:)
711990 Ok, zkusím tam něco hodit každý den a budu sledovat novinky, kdyby náhodou! ![]()
Garfie taky je tu vlakno co vas dnes rozesmalo.:-)
Zarinya
super, to si najdu, pan Komínek si to zaslouží!!
Lamicka to asi ne, jednak jsem tam nebyla poprve a pak bydleli jsme v harringay a tam jsem si vazne pripadala jako doma
leda by to bylo tim ze byla dost zima. no.. tak kolem 10 stupnu. u nas teda netabori venku jen v tech nejhorsich mrazech...
Garfie uz se tesim!:)
Garfie Skvělé! Budu se těšit na další![]()
Garfie to je boží! Jdu hledat to vlákno.
Jinak když mi jednou ukradli peněženku, tak jsem se s tím policistou, který se mnou sepisoval protokol, bavila o češtině a on mi říkal, že měli povinně kurzy jednak na pravopis, jednak na sloh, aby protokol měl hlavu a patu. Tak si představuju, kam asi chodil na kurz tenhle slimáček-králíček ![]()
Mohučanka On je fakt výbornej, nikdy nevím, jestli to myslí vážně, nebo se taky baví....jdu tam rovnou něco hodit. :-)
Garfie No a do ktereho vlakna jsi se rozhodla, nebo jsi zalozila nove? Abych to nasla!!!
MP Marge Je to v tom Co vas dnes rozesmalo, nebo tak nejak. Ted nemam cas, ale pak ti hodim odkaz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.