Jiná Realita Joo, taky bych mela setrit!
Stěžovací vlákno
Dalia ja bych rekla, ze ten stres je za tim celkem urcite. Ted uz na to trpim zas jinak, ale mela jsem kdysi obdobi, ze stacilo se mi rozhodit, vnitrne rozcilit a uz jsem citila jak mi tuhnou sijove svaly.
Prasky ti trochu ulevi a navic nektere te trochu muzou utlumit, pocitej s tim, ze budes vic spat, co mozna neni na zavadu. Druha vec je, ze ta vazba zada/ duse je obousmerna. az ti ti trochu povoli ta nejhorsi bolest, zkus si zajit za fyzioterapeutkou, co umi uvolnovat blokace (ale fakt fyzioterapeutkou, ne maserem s kurzem). Mohla by ti pomoct a navic by ti to mohlo trochu pomoct i psychicky.
Uz aspon neco jis?
Ach jo. Drzim ti palce ![]()
Jiná Realita Jo a pripomnela jsi mi jednoho kamose, daval dysko v jednom podniku (a uplne se to nehodilo z ruznejch duvodu) a rika, noo to je jako bych si dal dalsi pivo,ale nejsem aspon vozralej:-D.
Dalia mě chytají záda po každé blbé hádce s otcem, je to psychosomatika. vsadila bych se, že v tvém případě taky. bohužel nemůžu nijak pomoct :( hlavně necvič a nedělej si horkou vanu. obkládej se suchým teplem, nahřátými suchými ručníky, snad to postupně povolí. ještě se předepisují svalové relaxanty, je to podle mě jen na předpis a bere se to na noc před spaním.
Abych toho neměla málo, tak jsem navečer skončila na pohotovosti s bloknutými zády. Ani chodit pořádně nemůžu.
Záda jsou prkotina, prášky by ti měly pomoct. Mívám je bloknutý pravidelně, že se ani sama neoblíknu... prakticky každoročně o vánocích. Obstřik ti nedělali? Většinou pomůže ![]()
já mamce na problémy se zádama kupuju tyhle náplasti a fungujou skvěle:
http://www.fortcm.cz/k-vnejsimu-pouziti/3545-naplast-tian-he-zhui-feng-gao-hrejive-uvolneni.html

za mesic a neco me ceka druhy pokus statnic, dneska a vcera vecer jsem s velkou slavou zasedla k prednaskam...mam 2 A4 poznmek a vypisku, nicmene me to NEBAVI!!! A to tak ze velmi. No nic, jsem si postezovala a jdu spat :D
Na to s tou Barcelonou si pamatuju. Ale když je mi někdy smutno, vždycky to zachrání vzpomenout si na mp scully, ošoupanej mantl a notebook na břiše do tramvaje
teda zamackavam slzu, amun masakr, ja ty stezovaci typy tezce snasim. MpScully si pamatujujenom ikonu, vic nic. A s Akitaken bych se urcite nepratelila v realnem zivote, presne vim co by ji prospelo asi, ale pasat to sem nemuzu hehe.
A jak tady nekdo psal o Aprilu, my jsme dali na nase soc media, ze na terminalu, kam prijede asi 300 zamorskych lodi rocne bude nove nuda plaz, dobry toco bylo v mediich. Cha cha, vymyslel to muj sef ![]()
dzizisketa jinx dyt říkám defilenagrile :-) jj, taky myslím, ze to bylo nejak jak píšete
cha cha, dobry. Mylada byla bud z Brna nebo z Prahy, pak porodila a cau. Mela jsem tu cest a slecna takova ta co je hogo fogo a slama porad couha s bot (babicka rikala z ... premyslovna)
Karja když vy děláte zcela zásadní chybu: vy jdete něco shánět! Přece každé malé dítě ví, že když potřebuješ něco na sebe, nesmíš jít cíleně právě to shánět.
Maš jít jen tak pro rohlíky.. a ejhle.. Domů si přineseš novou sukni, bundu, kabát, nebo šaty. Nebo všechno. Kromě těch rohlíku, samozřejmě.. ![]()
Dadoo a kam pro ty rohlíky chodíš?
Ja se ke stížnosti, ze v obchodech je h....o, celkem pripojuju, já navrch to brouzdání po kramech celkem nesnasim, kor jak je toho vsude moc a převažujou laciny polyesterovy hadry, nemám náladu v tom něco hledat
v cosu teda kupuju nejradsi ve slevach po netu, gant a maxmara už jsou pro mne nedostupný
0zero7 tys myladu znala?
Dadoolenze to moze napísat len niekto, kto byva v meste kde tie obchody su a chodi tam pravidelne. My, co musime z tych nasich Dzirensdorfou za nakupmi dochadzat tam ideme raz za cas a vtedy nutne potrebujeme aspon desat veci!
Ale inak je pravda, ze kupim vzdy daco ine nez zhanam. Minuly rok som kupovala saty na svadbu a namiesto toho odniesla dvoje saty na bezne nosenie a kratase. Len na to musi mat clovek vyclenenych dost penazi, aby si kupil okrem toho co zhana aj dalsich x handier ![]()
Catherinne continuity barbucha Jiná Realita RoSa Injekce, co mi včera píchli, nezabrala vůbec. Prášky mám - Metamizol, Biofenac a Dorsiflex. Tak doufám, že to dneska zabere.
Jedla bych, už ano, ale nejsem teď schopná si něco uvařit. Tak jen něco studeného, "co dům dal". Můžu jen sedět a ležet nebo tak tři minuty stát. Ale přežiju to. Jen aby už ta bolest polevila!
Dalia
Posílám pozdrav a ať jsou ty záda brzo lepší!
Marbuša Děkuju! ![]()
Čekám v nehybných polohách, až to poleví.
Dalia a co ty teplé obklady? teoreticky potřebuješ uvolnit svaly kolem nějakého uskřípnutí, proto se dávají i ty relaxanty. ale nesmí být vlhké, třeba ne na ručník namočený v horké vodě.
Dadoo :-DZe ty nakupujes v Tescu? Je fakt, ze to mam vsude z ruky, takze tam jsem dlouho nebyla:-D. Ale ja jdu shanet ,,neco,, nic konkretniho, proste neco pekneho:-D. A stejne nic, clovek anI nema prostor povyhazovat penize a mit vycitky svedomi;-)
Dalia a co ty teplé obklady? teoreticky potřebuješ uvolnit svaly kolem nějakého uskřípnutí, proto se dávají i ty relaxanty. ale nesmí být vlhké, třeba ne na ručník namočený v horké vodě.
Zkouším žehličkou nahřátý ručník.
Dalia mně se to při jednom extrémním stresu stalo taky, hrozně mi to teplo na to pomohlo, jednak termoflaška, ale ta byla trochu nepohodlná a jednak jsem měla nahřívací pohankovej polštářek do mikrovlnky. A nevim, kde to máš, já měla krční páteř, ale mně pomohla ještě ortéza a na spaní zdravotní polštář podpírající krk. Skončila jsem i u doktora se šílenou bolestí hlavy z toho.
A k tomu jídlu - i když nemáš chuť, koupila bych si v lékárně nutridrinky, ta fyzická kondice jde bez jídla do kopru strašně rychle a ty potřebuješ zůstat při síle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.