Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 15:06

Garfie

ozaj, ten biely králik...nemal náhodou hodinky?

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 15:09
Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 15:34

MP Marge Je to tady

slniecko  

My se zase dohadovali, jestli bylo opravdu nutné zdůraznit, že byl bílý!

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 15:38

Sotva jsem si v práci zvykla na MAC, tak mi to zase vrátěj na PC

Zvykla jsem si na zkratky, myš mi vyhovuje úplně dokonale. Achjo. A taky to vypadá na trošku horší monitor, takhle ty brejle budu řešit fakt brzy. Teda vyhlídla jsem si už obroučky, ale stejně.
Zase se přeučovat na jiný zkratky, ukládání, mazání.. zdržuje to při práci.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 15:52
Reakce na Garfie:

MP Marge Je to tady

​Dekuju

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 19:05

Musim si postezovat aspon sem, kdyz nahlas doma nemuzu a dotycnemu taky vynadat nemuzu.

Uvod do pribehu: Meli jsme loni pracovnika, bydlel u nas v dome v podnajmu, takovy trochu za ten rok clen rodiny. Nicmene v praci byl takovy trochu stezovatel si, kluci delaj vsechno blbe a remcaj atd...nicmene sam se nekolikrat spatne navazal, obcas trochu popojel na lane nebo treba dva tri metry dopadl na zem (kotvi se sami v praci). A vyustilo to pomerne vaznou nehodou loni v patek tesne pred vanoci. Prezil, trochu polamany a pochroumany. Muz vlastne cele svatky hasil tenhle obri pruser, byla to zakazka pro vetsi firmu, navic se to stalo v Brne, takze cele svatky jezdil Ova- Brno, nekolikrat byl za nim v nemocnici, resil to s jeho rodinou atd.

Kluk se z toho otrepal, uz pracuje (nicmene ne pro nas, muz ho nadale zamestnavat nechtel). Ale byli ve spojeni na telefonu, semtam se navzajem ozvali.

Dneska si tu prijel pro nejake veci, mluvil s nim vlastne jen muz, ja jsem resila vecerni rutinu pro dite, takze na nejake vykecavani nebyl uplne cas. A resume? Pry je to vlastne manzelova chyba (ktery tam vubec nebyl), protoze pracovnik spechal, aby bylo hotovo (zakazka se dodelavala jeste mesic pote), vlastne pry vsechny ty pady byly muzova chyba (nikdo jiny se blbe nenavazal za celou dobu, jen on), protoze na ne pri praci naleha (ehm...). a taky mu vycetl usly zisk (protoze pry to cele muz zahral jako jeho chybu, no ty vole to uz jsem sahala po telefonu ze ho zabiju aspon po siti) a ze se nadale nezajima jak se mu dari a nechtel ho zpet v praci. Proste vse spatne. Muz je z toho zdrbly, kluka vubec nezajima ze jeho vlastni zbrklost a blbost nam vsem zkazila vanoce (navic prvni spolecne vanoce s dcerou), ze to muze stalo hromadu nervu a starosti plus jedno drobne psychicke zhrouceni...proste ja ja ja! Uf, zabit ho nemuzu a muz se sel utopit do vany, ze ho to nejak sebralo tak aspon tady...

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 19:10

rasaNori Víš, co je na tom nejhorší? Že to není vůbec nic neobvyklého.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 20:13

Jiná Realita Jojo, taky jsem ted vyjela do velkomesta a pripojim se k tvy casty stiznosti -v tech obchodech nic neni!!!! Jsem se tak tesila a, nakonec mam dve tricka a tenisky. Shanela jsem bundu, svetr, mikinu a vlastne cokoliv hezkeho a nic no. Ale mozna je to tim, ze jaro mi vzdycky prijde jako plonkova sezona, same hadriky a kde nic, tu nic...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 20:15

Abych toho neměla málo, tak jsem navečer skončila na pohotovosti s bloknutými zády. Ani chodit pořádně nemůžu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 20:54

Karja no není, to už ani nepíšu.

byla jsem na chodově, obří to plocha (mimochodem musím uznat, že jak moc neuznávám obchoďáky, tak chodov něco do sebe vážně má, zajímalo by mě, kdo jim vymýšlí ty kravinky a la osvětlení apod.).

nutně jsem potřebovala delší volnější košili nebo tričko, nebo nějaké jednoduché denní šaty, protože jsem v praze zůstala o den dýl, než jsem čekala, a neměla jsem co na sebe. celý ten obří obchoďák jsem prošla dvakrát a nekoupila jsem si nic. ani se mi nic nijak zásadně nelíbilo. krom tedy nějakých věcí v blbým reserved, ale ten mám i doma a zřejmě i větší, tak tam jsem nešla.

prostě pro mě tahle móda není. z mého pohledu je spousta věcí sice třeba nadějných, ale vždycky jsou něčím zkažené, blbý materiál, divnej vzor nebo barva, nějaké šňůrky...

už snad druhý rok se mi nestalo, že bych měla vyhlídnutou věc, která se mi děsně líbí, ale jen o ní sním, protože ji nepotřebuju a je dost drahá.

asi stárnu.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 21:31

Jiná Realita 

U cosáků se ti nic nelíbilo? Nebo třeba v Gantu, tam nemaj žádný divný ozdůbky, naopak kvalitní materiály a spíš takový klasický věci...

Jinak jo, většina obchodů má hrozný hadry.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 21:31

Dalia na po.... i záchod spadne, se říká. Teda už bys měla mít vybráno. Přeju ti, ať se dáš dostatečne do pořádku pro operaci a jeji úspěšné zvládnutí ti pomůže překonat ty další rány osudu.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 21:32

Jiná Realita na Chodove bych si vzdycky zarucrne vybrala v Max Mara Weekend ale teda je to dost mimo muj rozpocet:) a jeste Marella byva fajn. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 21:39

Jiná Realita tak to fakt stárneš nebo chodíš do špatných obchodů :-)

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 21:41

Makara Děkuju ... ta bolest je pekelná. Ale rentgen naštěstí neukázal nic špatného. Prý tam mám něco bloklého a doktorka nevyloučila možnost, že se mi tímto způsobem somatizoval stres. Dostala jsem injekci a prášky domů. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 22:11

Jiná Realita já tedy nedokážu pochopit, jak vůbec můžeš přežívat že dne na den, když se asi celý vesmír rozhodl kazit ti život a házet ti klacky pod nohy. Praha je hnusná a špinavá, na ulicích jen bezdaci a fetky, v obchodech ní  Nemají, není za co utratit peníze, všude jenom humus a zmar. Jak tohle dokážeš přežít?

Ja vidím pravý opak. Krásné čisté město, kouzelné ulice a uličky, stačí se jen rozhlížet. A hlavně chtít vidět. A utracela bych jako diva.

Kazdy asi vidí jen to, co chce.

Před 2 týdny jsem se prošla z Pohořelce na Náměstí Republiky a to bylo pohlazení po duši.. Stačí jen zvednout hlavu a rozhlížet se kolem sebe.. Úžasné město! Až mě to kolikrát dojme

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 22:29

711990 

v obchodě jsem nebyla, ale přiznávám, že z eshopu MMW se mi nelíbí ani jedny šaty. není to řeč k zastření toho, že na ně nemám :D ani kdybych chtěla aspoň snít, že si je koupím, tak ne. ty vzory mi přijdou divný, barvy nejsou pro můj barevný typ, a když už by to šlo, tak zase nemám postavu, která by se vměstnala do daného střihu (takové ty áčkové mini, do toho nedám nikdy zadek).

asi nejvíc by šly tyhle, materiál je nepochybně super a líbí se mi i barva. jenže ty spadlé ramenní švy je z mého pohledu zkazily a mně osobně by to neslušelo. líbí se mi tam jedna lněná košile

můj problém je, že nenosím černou a nenosím kalhoty, tudíž polovina věcí, kterou si třeba tady lidi kupují, je pro mě mimo. v cos mám problém, že naprostá většina šatů je: černá, béžová nebo nahnědlá/nazrzavělá. nebo oranžová nebo nazelenalá. cos se se mnou tak v 95% případů míjí barevností, a pak už nemá smysl pátrat po střihu nebo čemkoli. stejně tak arket. tam se mi líbí pár věcí, ale všechny jsou v úplně nemožných barvách.

s ohledem na moji ultra nekonfekční postavu musím hodně vybírat střihy, abych se do nich vůbec vešla, a móda těch "lepších" obchodů směřuje tam, kam moje postava nepasuje. gumičky v pase, roláky, stojáčky, malé uzavřené výstřihy, oversized věci se spadlými rameny, rovné krátké střihy, spadlé pasy. já potřebuju věci obyčejné a nudné, jinak v nich vypadám divně. tím nemyslím třeba orsay jejich střihy by mi tedy asi sedly, ale jejich styl rozhodně ne. jsem z toho poslední dobou už tak znechucená, že už ani nepátrám, přestalo mě to bavit.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 22:41

Dadoo

Ale kus, ja jsem pozitivni a taky jsem v tech pro me cenovych obchodech nic pro me peknyho nevidela. Do drazsich nechodim, tak nemuzu posoudit, cosaci mi tuze neslusi. Ted je plonkova sezona, cekam teda na podzim:-D. Zas by ale nebyl pro me ty zbyle penize projist, takze s prebytecnym sporenim problem nemam, to ne:-D

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 22:42

Dalia to je 100% stres. Dávej na sebe pozor.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. dubna 2019 22:43

Karja já naštěstí šetřím na něco, co pokud realizuju, tak to bude opravdu, ale fakt drahé, kam se hrabou šaty max mara, takže jsem v klidu vždycky si řeknu, zase jsem ušetřila na můj cíl.