Karja ja si vcera zkousela patery saty,jedny kuloty a domu sem sla s prazdnou....![]()
V haemku maji hezkou cernou sustakovku,ale tu zas nepotrebuju..
Karja ja si vcera zkousela patery saty,jedny kuloty a domu sem sla s prazdnou....![]()
V haemku maji hezkou cernou sustakovku,ale tu zas nepotrebuju..
Potrefenáhusa U mě je to dole, v bedrech. Skoro už pánev.
Dalia preju ti hodne sil.Nahrati ti snad trochu ulevi.
Potrefenáhusa U mě je to dole, v bedrech. Skoro už pánev.
No máš toho naloženo hodně. Tak ať se ti brzo uleví, Dali ![]()
Dalia dali na to SI (dole v bedrech) trpim taky, jen lezet v poloze ktera trochu ulevuje a ty prasky, povoli to, neboj. nic hlavne nedelej na silu. az to malinko pusti tak hodne opatrne uvolnovaci cviky
viktorka_od splavu Jé, děkuju za tipy na cviky. Myslíš, že bych to mohla zkusit i teď? Třeba by se to uvolnilo ...
Dalia V akutním stavu radši ne, sama.
Jak už tu psaly - suchý teplo. Klidně i šokový, ťupňout hodně horkým ručníkem třeba.
Dalia cviky radsi zatim nezkousej.Nemas tu nahrivaci lahev?myslim,ze zehlickou to je malo a kratce teple.
Dalia počuj, ak je to od stresu, objednala by som si jedlo, dala lexaurin a zaľahla s knižkou (a prípadne si pospala).
Dalia no muzes i do petflasky horkou vodu a obalit ručníkem, ať se nespalis
Potrefenáhusa Jdu to zkusit.
cha cha, dobry. Mylada byla bud z Brna nebo z Prahy, pak porodila a cau. Mela jsem tu cest a slecna takova ta co je hogo fogo a slama porad couha s bot (babicka rikala z ... premyslovna)
Mně uvízlo, jak si stěžovala, že žádná letecká společnost nelétá do Sharm el-Sheikh a ona by zrovna tam chtěla na dovolenou. A na private jet že nemá. ![]()
Ale mě to vlastně bavilo, já jsem si představovala, co všechno taková bohatá paní nemusí sama dělat
(žehlit, prát, foukat si vlasy, jezdit do práce MHD...) a někdy bylo dobrý, když ji někdo v tomhle ohledu štengroval. Třeba jako s tím soukromým letadlem.
Teď to zní fakt dětinsky, no ale nedá se pořád soustředěně pracovat žejo.
viktorka_od splavu Jé, děkuju za tipy na cviky. Myslíš, že bych to mohla zkusit i teď? Třeba by se to uvolnilo ...
Určitě nechodit přes bolest.
Dalia Já jsme si nahřívala talíř v troubě (nemám mikrovlnku) a ten jsem si zabalila do utěrky. Ale buďte opatrná. A prodávají se i takový gelový polštářky, který jdou ohřát v horký vodě, jestli vám má kdo skočit do lékárny.
Zina My tady lékárnu nemáme. Ale už se nahřívám tou "petkou" a zdá se, že to má efekt.
Cokoliv z lékárny bez předpisu se dá objednat na doručení, i ty nutridrinky, to je fakt dobrý tip. Teď určitě necvič, záda musí nejdřív povolit. Jinak pro pobavení, nejmenovaná členka zdejšího fóra si takhle léčila záda nějakou tou lahví a utekla jí z toho horká voda. Sice se opařila, ale jak se lekla, ty záda pustily.
Dalia a jak budeš moct, tak si určitě kup ten termofor (u nás se tomu říká macek :).
já to používám jako první pomoc a všelék na všechno, vždycky nejdřív zkusím to, a když to nepomůže, pokračuju s jinými pomocníky. když mám zimnici, když mě bolí hlava, nahřeju si krk nebo čelo, když bolí břicho, na záda...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.