Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 13:45

Fejsbůk mi právě navrhuje, ať se zařadím do studie Alzheimerovy choroby 

Offline Gatita
8479 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 14:19
Reakce na barbucha:

Ha, tak tam byla jedna moje příbuzná a když mi pak líčila, co tam musela řešit, říkala jsem si, že bych si neškrtla, a to jsem o generaci mladší. Měla tam prý mimo jiné v časovém limitu vyjmenovat slova začínající na písmeno pé. A to se pak člověk tak na něco upne, že už si na nic jiného nevzpomene :-)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 16:02
Reakce na Amun:

No, vzhledem k tomu, ze me dneska mela tridat podruhe (a presto, ze jsme vedely, ze asi neprijde a sla me vystridat jina kolegyne, jsem mela 3/4 hodiny prescas) a nedorazila, telefon nezveda a na smsky neodpovedela, tak uz hledame nekoho jineho, ale takhle pred vanoci to nebude nic snadneho. Pritom podminky jsou dobre (i kdyz se obcas vztekam, ale to asi kazdy s nepravidelnou dobou prace)

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 16:42
Reakce na Solathis:

Takže pokud se za pár dní milostivě uráčí, bude vzata na milost.  Děs běs.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:40

k tomu Ježíškovi - obě děti (12!!!! a 7 let) na něj zatím věří, my jsme jim řekli, že pro toho, kdo na něj věří, Ježíšek existuje

syn o jeho existenci prý dokonce přesvědčuje spolužáky, to musí být opravdu sranda, když to vysvětluje čtvrťákům , on vždycky snese tolik argumentů, že to fakt nemá cenu, přesvědčovat ho o opaku

navíc bych nerada, kdyby to pak propekl své mladší ségře

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:05
Reakce na Edge:

Tak já v podstatě tak nějak na Ježíška věřím dodnes. :-) Jako vím, že ne....ale něco malého ve mě pořád říká "co kdyby...." 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:29
Reakce na Amun:

No, bylo by to jednoduzsi, kdybychom mely dovoleno mit inzerati jinde, nez pouze na krame v obchodaku, kde ho maji takhle vyveseny prakticky vsichni. Kolegyne jely ve dvou prakticky cele prazdniny (zkusebka mi skoncila predevcirem), protoze nikoho nemohly sehnat (a ja se jeden den prusla zeptat, druhy donesla zivotopis a ostatni nalezitosti a asi za ctyri dny nastoupila).

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:32
Reakce na Sweet Potato:

Hele, to by muselo byt neco stylem "lezela jsem v bezvedomi na jipce" dolozeny lekarskou zpravou. Nemuzem si dovolit, aby se tohle opakovalo, jsme v plnem stavu jen 4.

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:34
Reakce na Solathis:

Nesmíte mít inzeráty???

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:06
Reakce na Sweet Potato:

No, tp mi bylo receno, ze si Vedeni (asi teda nemecke) nepreje takove veci 

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:27

U nás (skoro 6 a 4) stále věří, ale přiznávám, že dá fušku vyargumentovat fakt, že až Ježíšek vyrostl, tak ho ukřižovali. A ještě horší je pamatovat si ty argumenty i po roce, protože si můžu být jistá, že mi je vpálí při nějaké diskuzi.

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 21:31
Reakce na Solathis:

A vy hledate nekoho na TP?

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 21:57

Stěžuju si na svůj ksicht. Tak hrozně jsem se osypala, od krupičky až po podkožní boláky, že je to stav zralý na utrhnutí hlavy z krku a zahození. Nejhorší je, že si ani člověk nemůže říct, že to bude lepší, protože ono to velmi lehce může být horší.

Hrůza, nejradši bych nikoho tak týden neviděla a ani já nebyla viděna!:-D. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 22:53
Reakce na Karja:

Bohužiaľ veľmi dobre rozumiem tomu pocitu...  Tiež vediem už 15 rokov plíživú zákopovú vojnu so svojim nemožným ksichtom. Občas sa to na nejaký čas zlepší, ale bohužiaľ sa nikdy dlho neradujem.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 23:44
Reakce na Karja:

Ježiš, jak já ti rozumím a hluboce soucítím. Potýkám se s tím v různých fázích už od puberty. Nejprve jsem se utěšovala, že s vyšším věkem to přejde, když to mojí ségře po třicítce ustoupilo, přestože pleť má stále extrémně mastnou. Ale omyl. Problém je v hladině hormonů. Jí se to ustálilo, mně bohužel (i vlivem nucené hormonální léčby) nikoliv nehledě na to, jaké podpůrné přípravky proti akné používám.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 08:25
Reakce na Candance:

Hpp, ale jen na 20 hodin tydne

+ Amun: No, prave, vyhodila jsem to bez blizsi specifikace na svuj FB, tak tam dnes skoci znama. To jsme se totiz s Vedouci bavily pred prijetim tehle, ze to by mohlo projit.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 10:41
Reakce na Amun:

Tak to je šílené. Já bych pochopila, kdyby se prostě jen nechtěli zabívat stovkami inzerátů, ale výslovně to zakázat i těm, co by byli ochotní to projít... A co vyvěsit na facebook nabídku práce s tím, že bližší informace jen soukromě? Aby vedení nemohlo mít problém s tím, že si dovolujete takovou obludnost, jako třeba inzerovat místo i jinde než na dveřích :D

Třeba se vedení obává špatného obrázku, který by si okolní společnost o podniku vytvořila: jsou tak nemožní (mají hrozné pracovní i platové podmínky a možná i mizerné produkty), že musejí shánět zaměstnance inzeráty, t.j. zaměstnanci od nich utíkají, místo co by se jim sami hlásili jak o překot?