Z nebeské pošty:
Milý Jéžo,
rozhodli jsme se, že ti dáme challenge. Já a ségra napíšeme seznam společně a ty to musíš rozdělit (spravně!)
![]()
Z nebeské pošty:
Milý Jéžo,
rozhodli jsme se, že ti dáme challenge. Já a ségra napíšeme seznam společně a ty to musíš rozdělit (spravně!)
![]()
Holky mají ve jméně stejný počet písmen, tak bych jim dala challenge ke stromečku a štítky dárků popsala ve stylu obdélníčků s křížky, jakože písmo se ve Wordu nezobrazilo ![]()
Dobrá myšlenka!
můžeš začít s "pravidly českého pravopisu" (jestli víš, která z nich napsala to "rozhodli jsme se), to bude radosti pod stromečkem :-)
(sorry, neodolala jsem)
PS. a dárky můžeš popsat "moje drahá dcera"
Za to oslovení Milý Jéžo bych jim svorně nadělila uhlí do fusekle.
Z nebeské pošty:
Milý Jéžo,
![]()
![]()
Jsou vtipný!! Na to bych použila reakci na dopisy Ježíškovy mého švagra drsňáka, připsal jim tam "letos nepřiletím, berou mě záda!"
Jinak já dárky nakupuju a dostávám moc ráda, Vánoce mě baví, i když teda taky raději do prosince.....začíná to koncem září panikou, že vůbec nevím CO, pak říjnovým přemýšlením a nápady, listopadovými nákupy a pak se bojím chodit po obchodech, protože jak jsou zaplavené zbožím, napadají mě další a další věci, které by se obdarovaným hodily...a mě stály majlant ![]()
Ale moje děti jsou skromné (nebo týrané?), letos bavím přátele, protože syn si napsal přesně o dvě věci-Kinder vajíčko a ozdobený vánoční stromeček a dcera po dlouhém váhání (protože vlastně žádná přání nemá) si napsala o kompletní pokračování Aničky (díky žluťásek ) :-)
kdyz jsem uz u toho, do kdy verily vase deti na Jezicka. starsi je ve druhe tride a furt dela, ze veri. ja ji tedy kdysi rekla, ze darky nosi Jezisek tem, kdo na nej veri (takze treba dospeli si musi kupovat vzajemne). ale ta to klincuje slovy, ze veri taky v Boha, cim uplne likviduje ateistickou tchyni. dokonce ji vysvetlila, ze v nasi rodine v Boha nikdo neveri (odkud to vi, ja s ni o tom nidky nemluvila)
mladsi vyhlasila, ze neveri, ze darky nosi Jezisek, protoze je porad zavreny ten balkon, navic je to miminko. nosi je totiz Mikulas (mysleno asi Santa)
Stezuju si, ze se dnes moje "mila" kolegyne nenamahala dorazit do prace, aby me vystridala.
Ops. Ta nová?
Starší dcera začala trochu pochybovat v osmi: "Proč vždycky někdo odejde čůrat, a najednou zazvoní zvoneček?" Vyzvánění na schovaném mobilu jsme nepraktikovali, protože nám připadalo málo ježíškovské. Definitivně se to zlomilo, když jí bylo devět. Syn teď v osmi vypadá, že občas ještě věří, občas že ne, evidentně jak se mu to hodí a jak si vzpomene.
Starsi ma skoro 6 a veri zcela. Ale cekam, ze nejpozdeji pristi rok ji to nekdo prozradi. Synovec ma 10 a prestal verit loni, kdyz mu to rekli rodice a byl zklamany. Muj bratr taky veril do 10, tusil ale porad doufal, protoze kazda odpoved ho uspokojila. Jsme holt naivni rodina.
@Candance hm, tak díky. Já jsem měla pocit, že jim to dojde s nástupem do školy. Spíš mi přijdou, ze verit chtějí.
Jednou jsem zaslechla hovor dvou holek na lanovce v Spindlu:. Vždyť si napis o nové lyže Ježíškovi. jely holky sami takze už jim bylo určitě deset, spis víc. přišlo mi to dost ujeté tedy.
Presne ta. Jsem zvedava, co budem delat (12 hodin provoz sedm dni v tydnu a pojedem to ve trech)
Taky občas říkám, že chci od Ježíška to a to, a neznamená to, že na něj věřím ![]()
Co je na tom ujeteho?
Jasně, že i když už děti pochybují, věřit chtějí. Rády tomu kouzlu podlehnou. Starší ještě nedávno vysvětlovala,"v létě nevěřím, ale čím víc se Vánoce blíží..."
A říkat "napiš Ježíškovi" je normální v jakémkoli věku.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.