Sweet Potato bože, vážně, na videu je to vidět.
zajímalo by mě, jestli se přijde na to, kdo za to může, protože ten by se měl jít pak asi rovnou zabít ![]()
Sweet Potato bože, vážně, na videu je to vidět.
zajímalo by mě, jestli se přijde na to, kdo za to může, protože ten by se měl jít pak asi rovnou zabít ![]()
continuity kdoví, jak se na pozůstalém zdivu, pokud vydrží věže a obvodové zdi, podepíše i to obrovské množství vody, které tam valí hadicemi.
Jiná Realita taky předpokládám že dávají vše co mají. Ale v začátku by to určitě smysl mělo. Z pohledu, jak to můžeme vidět my, to vypadá naprosto beznadějně.
Jiná Realita pry by za pripadne skody na majetku mohl pilot letadla...
crazydaisy co jsem četla, tak se na požár asi přišlo, až už prohořívaly krovy.
a protože jsem u požáru starých dřevěných krovů bez nějaké novodobé protipožární ochrany osobně byla, tak můžu říct, že to je takový masakr hučák, že než zavoláš hasiče, už šlehají desetimetrové plameny, a než přijedou, už není co hasit.
stála jsem u toho baráku, když se objevil první malinký bílý proužek kouře a než jsem vůbec promyslela, co vidím, už byly vidět oranžové plamínky, než jsem vytočila číslo, už šlehaly plameny tak, že se k tomu nedalo přiblížit. představuju si, že tohle bylo nějak podobné.
crazydaisy Ono to asi nejde. Ty jsou spíš na velké plochy, lesní požáry a tak.
Smekám před všemi hasiči. Víc dělat asi nemůžou. Začalo hořet někde nahoře, tam se těžko dostat. Buď vnitřkem nebo z takových těch “vzdušných žebříků. Je těžké si přiznat, že navzdory všem vymoženostem 21.století jsme v určitých situacích stejně bezmocní.
Jiná Realita taky už jsem volala hasiče. Soused pod náma (ještě v minulém bydlišti) si zapálil marijánu a šel si lehnout
. Ten zvuk praskajího a hučícího ohně je hroznej. Než hasiči za malou chvíli dorazili, tak už byla v celým baráku tma. Šli pak rovnou přes okno a rychle to zvládli - odnesly to "jen" tři byty pod sebou.
To je hrůza.
Taky jsem byla u požáru starého hospodářského stavení a bylo to strašný, celý to lehlo popelem a hasiči se soustředili hlavně na to, aby nechytla sousední stavení (jedno z nich naše). My viděly se ségrou jeden malý plamínek na střeše a řekly jsme babičce - pojď rychle ven - a když jsme vyšly ven, byla v plamenech už celá střecha. Je to neskutečný, nepředstavitelný.
Myslím, že bambi vaky na hašení z vrtulníku použít nejdou. Jednak když spadne tuna vody, tak je to taková šleha, že když to párkrát udělají, tak katedrálu srovnají se zemí. A vrtulník nemůže nalítnout v tak malé výšce, aby ten shoz vody dokázal přesně zaměřit.
U nás na letišti pravidelně hasiči trénují použití bambi vaků, ale dá se to použít jen na hašení lesa nebo něco podobného.
ach jo, tak asi sbohem
hoří úplně celá a podle mluvčího hasičů se asi nepodaří uhasit severní věž. je neuvěřitelný, že přežila staletí, dokonce i ty skleněné vitráže, 700 let (!), přežila války, dokonce druhou světovou, a nakonec snad asi shoří v 21. století, kdy pyšně řešíme cesty na mars. je mi líto hasičů, úplně si představuju, jak se na ně snáší zlost celého národa.

Jiná Realita
myslím, že pokud něco zůsrane, tak obvodové zdi. Hasiči určitě udělali co mohli. U takové památky se určitě chyby dovolit nemůžou. No nechtěla bych být tím, kdo za tohle může.
Jiná Realita doufam, ze na hasiče se ničí zlost snášet nebude, určitě delaj i to, co nemuzou! ![]()
Jiná Realita no to je hrůza![]()
Jiná Realita na začiatku poziaru som to vnímala tak, ze uf skoda, Notre dame bude poskodene, nejake malby to nepreziju ale jako to fakt vyzera na totalku ![]()
Taka skoda ![]()
„Struktura Notre-Dame je zachráněna a zachována v plném rozsahu“, oznámil pozdě večer generál Jean-Claude Gallet, velitel brigády hasičů v Paříži. „Můžeme považovat strukturu Notre-Dame za zachráněnou a zachovanou v plném rozsahu,“ dodal. „Oheň ztratil na intenzitě,“ sdělil také náměstek ministra vnitra Laurent Nuñez.
diky bohu, klenba to vydrzela a shorel tak jen ten krov
Hele, a vi se, jak to vzniklo?
Myslím si, že na odhalenie príčiny je ešte skoro.
Mne je Notre Dame hrozne ľúto, ale ako som sa dozvedela až včera už minulý rok BBC hlásilo, že katedrála je pred zrutenim, katolícka cirkev vyhlásila zbierku na opravu. Naozaj nechápem, že katedrálu, ktorá stojí už stáročia nechajú dôjsť až do stavu kedy hrozí ze spadne. Naozaj zázrak, že nespadla dnes v noci. Je to veľká škoda.
Notre Dame
jeste ze jsem se to dozvedela az rano, jinak bych v noci asi moc nenaspala. Stacila mi vcerejsi noc, kdy me nejak rozrusily zdejsi napinave udalosti nedelniho vecera a trvalo vecnost, nez jsem zabrala a nekolikrat jsem se probudila. Vcera jsem byla tak unavena, ze jsem sla spat uz v osm.
Notre-Dame... Moje srdcová záležitost, vždy, když jsem byla v Paříži, šla jsem tam a zapálila svíčku za své blízké, za svá přání. Ježiši... věž, vitráže... Gotika je pro mě nejoblíbenější období, zejména v architektuře. V noci ošklivé sny, obrečela jsem i ráno u zpráv, teď jsem v práci, takže nad tím leteckým snímkem od Jiná Realita slzet nemůžu, ale je to šokující pohled. Strašně líto je mi to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.