Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 08:46

dnesni rano bylo otresne, jeste porad mi je zle a chce se mi brecet. Dcera me neskutocne vytocila a ja ji bouchla. Ted mi to je hrozne lito a zaroven jsem nastvana na sebe i na ni.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 08:56

Candance tak nejsme stroje.. nikdo. tohle (at uz krik nebo cokoliv co jsem prehnala a dite to vylekalo)  jsem se snazila vyridit hned - predevsim jsem se omluvila, a pak opravdu uprimne rekla ze se zlobim a proc, ale ze neni spravne pri tom rozcileni nikomu ublizit a ze je mi to lito. tecka smytec, dal nad tim nema smysl dumat. pro me je dulezity ten moment kdy mi docvakne, ze to nedelaji schvalne, ze si proste nemuzou pomoct (a to plati i pro pubertaky:-) a snazim se aby mi to “docvaklo” zavcasu nez vylitnu

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 09:44

Jak tady padla zmínka ohledně efilaček, nevíte někdo, jestli je rozdíl / problém se stříháním břitvou oproti standardním nůžkám? Kromě toho, že je mi to nepříjemné při samotném stříhání (resp. sesekávání) ,  tak mám potom takový divný pocit, že mně ty vlasy píchaj do hlavy.  Nemám já toho kluka včas zarazit a nechat ho dělat jen s nůžkama?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 09:50

viktorka_od splavu ja jsem se omluvila ale i tak mi je zle

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 09:51

Samantha podle mě to ty vlasy ničí, jak je to po dýlce seřízne. Moje vlasy to nesnesou, jinak ať si každej dělá, co mu vyhovuje. Mně i říkala kadeřnice, že na jemný vlasy se efilačky vůbec nepoužívaj, a co chodim k dražším kadeřníkům, tak za těch cca 10 let na mě efilačky nebo břitvu nevytáhnul ani jeden z několika různých.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 10:01

Candance ty pocity znám, ono stačilo, abych na děti nějak víc křikla a tvářily se tak, že jsem se jim málem šla omlouvat. Doporučuju to dál nepitvat. Nevím, kolik je dceři, ale v určitém věku to snad haranti měli za sport, jak moc dokážou maminku vytočit. Naštěstí to netrvalo dlouho, nějak jsme se vždycky dohodli - oni nebudou provokovat a já nebudu rušit kapesné :)

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 11:09

Samantha mne to strasne nici vlasy a pak se trepi, ale britvu na me nikdo nevzal uz roky.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:12

Samantha rozdil nevim, ale mne nevyhovuje ani jedno. Loni v lete mi takhle zprasila kadernice vlasy. Ne ze by je tim primo nejak mechanicky poskodila, ale projela plosne cely uces a jak mam od prirody suche vlasy, tak mi tim vyrobila zacuchanou chlupatou deku... A jak ty vlasy mely kazdy jinou delku, byly porad v sobe a za tyden jsem mela olamane konecky. Ktere nesly pravidelne zastrihovat, prave proto, ze byly ruzne dlouhe...blbe se to popisuje:D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:25

Rozbolel mě zub a zubařku mám 100 km daleko a nejde se tam dovolat (abych se ujistila, že se tam ráno nepoženu nadarmo) :-((.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:28

Gatita 

No já mám právě stejný pocit, po sesekání břitvou jsou ty vlasy takové roztřepené. Ale můžu si za to sama, já prostě asi neumím vyjádřit , co chci.

Takže zkusím u pana kadeřníka aspoň  říct, co nechci třeba to zabere.

49359 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:31

Samantha co nechci rikam zretelne (presne to co ma razorblade, ja nechci vlasy stejne dlouhy, pac to vzadu dela takovy obloucek a to se mi vubec nelibi - a co myslis? ano mam ho :((

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:34

viktorka_od splavu a to mi přijde ještě dobrý, já jednou kdysi vyjádřila touhu neseřezávat, ona mi to odkejvala a za chvíli to vzala do ruky a začala....a ještě se tvářila strašně dotčeně

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:35

Potrefenáhusa viktorka_od splavu 

Díky za povzbuzení....

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:37

Candance Soucítím, podobné pocity jsem měla mockrát. Neřeš to a odpoledne jí vysvětli, proč jsi tak vybouchla, pokud tě to trápí, ale beztak už si to ani nebude pamatovat. To se prostě stane, hele i to dítě se musí naučit, že se občas stanou nepředvídatelné věci a život není procházka růžovým sadem

49359 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:38

Potrefenáhusa to uz mi nikdo neproved asi milion let dikybohu:-) mne se to ale bohuzel deje samovolne:-( vlasy se mi ulamuji nebo vypadavaji cele a zas dorustaji, takze mam tu hlavu furt “chlupatou” a stejne dlouhy to nemam nikdy

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:40

viktorka_od splavu jj, chlupatý to mám taky i bez toho. mně třeba nenaroste ani dlouhá ofina pod bradu, uláme se to nejdál v půlce tváře

49359 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:43
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:54

Ja musela kadernikovi zakazat strihat strojkem sem si furt rikala proc mam tak hrozne vlasy a ejhle kdyz vezme nuzky je z toho super skoro bezudrzbovej uces....taky se tedy chvilku tvaril dotcene. 

Britva podle me to samy, spatny 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 14:58

Zarinya strojek mám ráda

jdu dneska akorát

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 15:07

Potrefenáhusa ale on tim nic nevystrihaval ale bral kolem dokola konecky od mikada. Vysledek byl zacuchavajici se konecky do sebe.