Zarinya aha, tak to jo
Stěžovací vlákno
Candance taky se mi to stalo a mrzi me to dodnes. Byl to pohlavek, co dodat. Sama jsem nikdy zadny nedostala...
Rikala jsem to pak kamaradce a ona mi sverila, ze ji taky jednou ujela ruka a od te doby pry jeji syn hlasite vola: "maminko, do hlavicky neee", vzdycky, kdyz se na nej nekde na verejnosti nastve.Tak treba to ceka i Tebe a budete si kvit;)
PS kamaradku znam dobre a vim, ze deti fakt nebije.
Gatita “maminko, do hlavicky neee"
kruta pomsta![]()
hoří Notre-Dame ![]()
SunEclipse A ne málo![]()
SunEclipse no sakra:-((
a já sem jdu s takovou hloupou stížností, už jsem zapomněla jakou..
SunEclipse Hrozný, zrovna na to koukám a skoro brečím. To vypadá hodně špatně.
SunEclipse strašný ![]()
Renusatko strašný, taky skoro brečím...už spadla střecha ![]()
Mohučanka co střecha, to je vlastně fuk, to by se nějak spravilo, ale spadla celá věž (nechápu, jak může hořet gotická kamenná věž, ale hořela), a fakt to nevypadá, že by měli požár pod kontrolou.
ona snad vážně shoří celá.
tím žárem se určitě vysypaly všecky vitráže.
![]()
národní katastrofa.
Jiná Realita Nejen národní.![]()
Jiná Realita Ta věž nebyla kamená. 500tun dřeva, 250 olova.
Sweet Potato olovo ![]()
SunEclipse Ach jo ![]()
mně to volala matka, nechtěla jsem tomu věřit. asi je to směšný, ale nevratné devastace jakýchkoli památek, navíc gotických, hrozně prožívám, skoro jako by někdo umřel.
vitráže ze 13. století, velké varhany...![]()
Když jsem zahlídla první zprávu, myslela jsem “to je nějakej čmoudík na lešení, nafouknutej médii.” Už hoří i levá věž![]()
Mě teda asi nejvíc překvapilo, že k hašení nepoužili vrtulníky s bambi vaky nebo jsem to nepostřehla.
Strasne! ![]()
crazydaisy mozna to nejde, je mozne ze by to tim tlakem vody slo rovnou k zemi. Osobne jsem presvedcena, ze do toho davaji vsechno, co maji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.