Oni si to leckdy vůběc neuvědomí. Manžel mi vyprávěl, jak nedávno podobně brzdil za klukem na neosvětleném kole. Když ho pak předjel, zastavil a mládenci sdělil, že vůbec není vidět. Prý se strašně divil, vždyť auto má světla, ne? Jenže na černém pozadí černá figura prostě skoro vidět není.
Stěžovací vlákno
Me by zajimalo (uz jsem zapomela jak to je v CZ) jestli s mensim nez plnym uvazkem se nejak meni podminky, treba jestli zamestnavatel plati zdravotni a socialni pojisteni jak u plnyho. Jestli jsou k tomu benefity atd. Tady je v tom rozdil. Lepsi podminky jsou vzdy pri plnym uvazku.
A neni to treba pejoralni dermatitida? Me se to delalo z pasty s florem. Ale teda jak akne to nevypada, spi ta krupicka. Jen me to tak napadlo, protoze ja jsem desne dlouho resila kdysi co to je...
já se omlouvám předem, ale hned mi naskočilo perorální dermatitis kdyby náhodou, tak ideálně vůbec nic na to. no aspoň je to jednoduchý na vyzkoušení:-)
edit: jee koukám že s křížkem po funuse:P
Myslim, ze hodne zalezi na pozici. My "blbe prodavacky" zadne benefity nemame (muzeme mit tedy nejakou provizi, ale musime plnit, coz se aktualne nedeje). Jinak soc a zdrav zamestnavatel plati diky tomu, ze to je hpp. Kdyby nebyl a byla to jen treba dohoda, tak smula. Ale nejsem v tom kovana, je to dotaz spise na nekoho, kdo se tim zabyva z hlediska profese, nez na me jako zamestnance a cloveka s uplne jinym zamerenim :)
Jasna, dekuji i tak, jen me to zajimalo :)
stěžuju si, že jsem si udělala obrovskou večeři, lakotně jsem to sežrala všechno a sama a teď se zmůžu jen na to znaveně funět :-)
Já jsem posledních pár týdnů hrozně rozežraná. Dneska jsem sbouchala dvě večeře a tu druhou zapila supersladkým čajem. Normálně čaj vůbec nesladím. Do práce si nosím na svačinu ovoce a pak na to nemám chuť, protože to je studený, a hledám pořádný jídlo. Myslím, že tělo má v úmyslu obalit se na zimu izolací. Co s tim mám dělat? Stěhování do teplých krajin bohužel není reálné. ![]()
(Pozitivní je, že mám zpátky původní smajlíky
)
+ další
Jo, podle popisu to tak vypadá. Nejsem si tedy vědomá žádné změny, která by se kromě toho těhotenství odehrála. Kosmetiku používám pořád stejnou (resp. nepoužívám skoro žádnou), zubní pastu už pár let kupujeme jen bylinkovou ajurvédskou. Balzám na rty mám přírodní od Lavery, ten nejobyčejnější bez vůně, jen s jojobou a myslím bambuckým máslem.
Nicméně nulová terapie mi docela vyhovuje
Už jsem vypozorovala, že jak si dám byť přírodní make-up, pudr nebo cokoliv jiného, je to spíš horší. Bez dekorativní kosmetiky jsem sice opupínkovaná, ale aspoň to udržuju v nějaké nepříliš divoké fázi.
Takže děkuju za rady a vytrvám v nemazání a nelíčení.
Já mám poslední dobou pořád chuť na teplý kakao. Kakao! Jsem měla pocit, že to pijou jen děti
Aspoň párkrát týdně si ho musím uvařit, normálně už cestou v tramvaji si plánuju, jak přijdu domů, hezky si tam uklidím, natáhnu se na gauč a budu pít kakao ![]()
Kakao si dělám taky. Donesla jsem si do práce ve skleničce od jogurtu, mlíko tam máme (do kafe) ![]()
Já vám tu chuť k jídlu normálně závidím. Já už cca měsíc trpím nevolností při pomyšlení na jídlo (a zároveň je mi zle, když se nenajím). To pak člověku to obalování izolací hnedle přijde jako příjemnější stav :)
chybi zasadi informace, co bylo na veceri??
Chacha, původně jsem to teda nechtěla psát, ale v pátek jsem si nesla do práce odlité mléko v zavařovačce od marmelády a mini ikeáckou krabičku s odsypaným kakaem ![]()
A měla jsem odpoledne úplně takovej hříšně slastnej pocit, že v práci piju kakao. (Protože v mojí hlavě se kakao pije jen doma na gauči nebo v posteli, nikdo si přeci nevaří kakao v kanceláři nebo snad dokonce mezi lidma. Tam se pije čaj a kafe :)
Teď si na to kápla! Jde o tu hustotu. Už roky hledám teplý nápoj, který by měl hustotu kakaa, ale nebyl tak těžký. Takové ty mléčné kardamomové čaje (yoggitea a podobně) jsou dobré, ale nedá se toho vypít moc. Ještě mi kdysi chutnal tuším turecký salep(?). Většinu času do sebe nakonec liju kafe s mlíkem, ale už ho aspoň nesladím.
Mne docela chutná pohankovej zajíc,ale to uz je mozna lehčí to kakao
tak večeře byla celkem v pohodě, žádná prasárna typu smažák s hranolkama :-) měla jsem pečenou zeleninu a kousek sýra, ale byla toho snad tuna, nevím, na co jsem při chystání myslela :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje