Kdyby ani nenastoupula, ale do konce zkusebky ji zbyvaly tri mesice.
Stěžovací vlákno
Jsme jen "blby" prodavacky, tohle bych pochopila u kvalifikovanych postu... ale mozna, ze mate pravdu. Pritom podminky jsou tady nejlepsi z toho, co jsem zkousela. Vcetne kosmetickych spolecnosti (coz je muj obor, tohle je jen privydelek k tomu)
Mně třeba takové ty cedule na výloze "přijmeme prodavačku, nástup ihned..." vždycky přišly jako projev největšího zoufalství. A že můžou zas jen zoufalce přitáhnout.
My tam nastesti to nastup ihned nemame :-D
No, kdyz takhle jsem se tam dostala ja, sla jsem okolo, videla ceduli, ze je to castecny uvazek, tak jsem si rekla, ze se skocim zeptat a bylo to. A zoufalce si vyprosuju, jen se mi hodi mit k osvc nejakou jistotu ![]()
Jejda, pardon.
Někdy to vyjde, to je jasné.
Já bych to nedramatizovala, myslím, že je to pro obchody prostě nejsnažší a nejlevnější způsob jak najít personál. Uvidí to spousta lidí, navíc se dá očekávat, že se přihlásí někdo, kdo tam chodí nakupovat. A v drtivé většině se ti lidé přijdou rovnou zeptat, takže je vidíte a odpadá nějaké zdlouhavé výběrové řízení. Kdysi jsem pracovala v knize (bylo to teda v centru města a ne v obchoďáku) a úplně běžně se tam stavovali studenti, jestli náhodou nehledáme brigádníky. Takže když jsme někoho potřebovali, první myšlenka byla-frknout to do výlohy :-)
Jako mam to do prace sedm minut pesky, od dveri bytu ke vchodu do obchodu, kdo by to nechtel, ze?
Jsem rikala, ze kdyby to nevyslo, obejdu zbytek obchodu, co me tematicky aspon trochu berou, a neco se najde, tak jsem byla dost v klidu. Vedouci dojizdi z Kladna a to mi prijde docela silene, ma to pres hodinu a pul cesty. A jinak jsem si to osobne nevzala, spis me pobavilo, jak jsou ty pohledy rozdilne ![]()
Mně se hrozně vysypalo spoustu maličkých pupínků kolem pusy a na bradě a nejhorší na tom je, že když to chci něčím zakrýt, tak se pak zhoršují a různě se podebírají, bolí a svědí. Když je nechám být a jen čistím, tak to vypadá jenom blbě. Stále doufám, že je to jen přechodná záležitost hormonální bouře a holt to musím vydržet nenalíčená. Ale vypadá to teda děsně.
Díky, tak zima je pro pleť vždycky náročnější. Mně už další lékařka nabízela retinoidy, ale nejdu do toho. Jednak mi to přijde vhodné až na ty rozsáhlejší formy akné, ale hlavně nepoužívám uplně spolehlivé formy antikoncepce a k jiným přejít nemůžu/nechci, takže tím je to rozhodnuto.
Nezkoušeli jste někdo dermální abrazi? Mně jí lékařka doporučovala, nevím zda to není příliš invazivní - jakože pro pleť náročné. Recenze jsem žádné nemohla najít.
žluťásek To bude přechodnej stav, to bude všechno lepší:-). Hlavně si nemažte na to nic drastického, pokud na to nejste zvyklá. Co aknecolor? Ten by měl trochu zakrýt a neměl by to zhoršit jako třeba jiné korektory.
Já používám jen přírodní kosmetiku a i na blbej éterickej olej do aromalampy se ptám v obchodě, který se nehodí v těhotenství. U mě moc drasťárny nehrozí
Už jsem se víceméně smířila s tím, že ještě pár měsíců budu chodit opupínkovaná, pak se to snad trochu zlepší. A nebo ne, ale bude mi to jedno, protože už nebudu chodit do práce a na procházkách v lese mě uviděj jen veverky a srnky ![]()
Stěžuju si na hnusnou mlhu a neviditelné chodce!!!
Tak ještě, že nedošlo ke střetu... (teda doufám).
Díky bohu ne, ale je to o nervy, když se při téhle viditelnosti černé siluety sebevražedně vrhají do silnice.
Ještě, že tak.
Někdy ti chodci fakt přechází jak trdla (což říkám jako absolutní neřidič - tedy, řidičák kupodivu mám, ale usoudila jsem, že pro všechny zúčastněné bude rozhodně lepší, když za ten volant prostě nebudu sedat).
Dneska, když jsem byla na nádraží a koukala na ten dav na nástupišti, tak jsem odhadovala, jaké procento z nich má světlé oblečení. No, jestli desetina, tak hodně. Jinak tmavě modré, černé, tmavě zelené... a většinou džíny a černé boty. Já teď strašně nerada jezdím autem, protože je fakt, že ty tmavé siluety prostě vidět nejde. Někdy mi přijdou fakt jak sebevrazi.
Edit - nosím sice taky tmavé kalhoty, ale kabátek mám světlý a bundu bílou.
Musím dať zapravdu, chodci a cyklisti v tmavom oblečení sú všeobecne zlo. A to hovorím z pozície chodca a cyklistu (dodržiavam pravidlá viditeľnosti a na bicykli za tmy radšej nejazdím vôbec, ono ani za svetla to neni sranda, tie krikľavé cyklodresy majú svoje opodstatnenie), vodičák nemám. Pred pár dňami som šla autobusom a uprostred lesa sa zrazu z tmy v zákrute vylúpol chlapík od hlavy po päty v čiernom idúci navyše po zlej strane cesty, šofér brzdil na poslednú chvíľu, naproti šlo auto. Chýbali sekundy... že to tým ľuďom stojí zato takto riskovať ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje