vedu to od deseti k peti, asi uz jsem zrala na psychiatra...
Fakt nechapu sama sebe, proc neco delam. Uz kdyz to delam, tak nechapu, co tim chci dokazat.
vedu to od deseti k peti, asi uz jsem zrala na psychiatra...
Fakt nechapu sama sebe, proc neco delam. Uz kdyz to delam, tak nechapu, co tim chci dokazat.
Karja tak aspon,ze to nemusis vozit koleckem.![]()
Candance ach, sucitim. Skus sa zastavit a viac sa sama seba pytat, co vlastne ty sama chces.
Candance taky jsem hrozně netrpělivá, a furt mám pocit že přece musím něco udělat a to hned!... ale dost často je dobrý prostě nedělat nic. hlavně se nesnažit. ono se to nějak utřese![]()
viktorka_od splavu ja se snazim, ale je to proti me povaze, ja jsem organizator a resitel. Kdyz neco delam, jsem nervni a kdyz ne,,tak taky. Ale pomalu se to ucim.
Staci, aby se jeste pridaly hormony a konec...
continuity no to je ono, ja proste nevim
mam pocit, ze mi ujizdi vlak, nic jsem nedokazala, starnu a tak a nevim, co stihnout driv...
Candance pak jedině si dát za úkol právě to zklidnění, třeba i nějaké meditace nebo klasickou jógu, prostě něco co tě přibrzdí cíleně:-)
Candance jeden muj známej řiká "aktivní jak sra.čka"... a většinou ty aktivity fakt vedou k průseru ![]()
viktorka_od splavu Ti radí dobře!
tohleto "nedělat nic" se mi v životě už tisíckrát vyplatilo! a téměř vždy se věci vyřešej samy a líp, než kdybych do toho zasahovala
RoSa to mi pripomnelo, ze za nas se rikalo: iniciativni blbec je horsi nez tridni nepritel ![]()
Candance tak si dej za ukol zjistit, co sama chces.bud se bez s nekym popovidat nebo si kup karty. Ono to vyjde celkem nastejno, protoze tu odpoved clovek stejne musi zjistit sam v sobe.
Jinak bacha na to: Ono ty organizacni typy jsou fajn, kdyz je potreba zajistit ubytovani na dovolene a listky do divadla, ale ceho je moc, toho je prilis nekdy je fakt nejlepsi nedelat chvili nic.
Candance Tvl neblazni! Prej starnu, ujel mi vlak a nic jsem nedokazala. Tak tohle je jenom tvuj pocit, to je dulezity si priznat, ze to neni pravda;-). Zkus tu jogu, ja ted na jednu chodim, lektorka je taaak strasne zpomalena a klidna, uplne si rikam, kolik toho za den tak udela, kdyz je v takovymhle rezimu. Ale kdyz nad tim premejslim, tak urcite tak 10krat vic nez ja, protoze klid je asi produktivnejsi;-))).
Mela jsem narozeniny, jako prvni mi prisla sms s pranim z kliniky plasticke chirurgie a pak mi poprala kamaradka ke kulatinam! Ale ja zadne kulatiny nemam:-D. Co mi to chce vesmir naznacit? A pritel na me zapomnel, teda prej na to myslel ctrnact dni, ale pak najednou zapomnel:-D. Neni to ani stiznost, celkem me to vsechno pobavilo! Vypadam stara a hnusna a nikomu na mne nezalezi:-D
Karja všechno nejlepší ![]()
Karja Toz a mne na tobe zalezi! Vsechno nejlepsi!![]()
Karja třeba těmi kulatinami myslela, že se zakulacuješ ![]()
Karja vsetko naj! A mna by zaujimalo odkial ma klinika na teba číslo![]()
Karja No mi nedávno přišel email z nějaký parfumerky s titulkem "Lamo, lepší už to nebude". Myšleno slevy
Tož tak k těm kulatinám.
Takž všechno nej, nej ![]()
Karja Všechno nejlepší
na vesmír nedej, občas věci poplete, je přece jen starej už ![]()
Mrakoplas Ja jsem si tam byla odstranit znaminka, tak se obcas peipomenou s nejakou nabidkou liposukce:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.