Gellnerova Jestli nezabere jiny kabel, na ulozto jsem si stahla program na obnovu souboru a zachranila jsem si fotky z poskozeneho externiho disku.
Stěžovací vlákno
Jiná Realita ACHJO ![]()
Jiná Realita taky me to zaskocilo..![]()
Jeden z těch, kterejch je škoda ![]()
barbucha já jsem ho měla hodně ráda, jednak byl hrozně příjemný a takový uklidňující, druhak mi vždycky typově i něčím v chování připomínal strýce, který umřel před pár dny zhruba ve stejném věku na komplikace s myslím stejnou diagnózou, což je fakt takový...zvláštní.
Jo, milej a veselej člověk. Ještě ta dobrá stará garda.
barbucha taky je mi to moc líto. Pan herec. A je to tak obecně smutný, jak ta stará garda odchází. I z mého čistě sobeckého pohledu, protože je to kus meho mládí.
Kus mládí... ale hlavně tehdy ještě za něco stáli a každej byl osobnost (teda aspoň většina z nich). Dneska mám pocit, že nerozeznám jednoho od druhýho z těch "mladejch", a ani na mě nepůsoběj nijak zvlášť sofistikovaně (na rozdíl od těch z tý starý gardy, který byli vzdělaný, s obrovským přehledem).
jinx ja to prisuzuji take podobne resersi, pripadne objednavce antiaging kremu. Ale desilo me, ze mi to vyskakovalo i na pc v praci, na kterem jsem nic takoveho nedelala...
asi jsi v praci nekdy byla prihlasena na soukromem gmailu?
myslím, že tady se řešily ty reklamy... já mám teď reklamu na pojízdná lešení a přísahám, že to, že teď máme na baráku lešení jsem jen řekla a do žádného googlu ani jinak neházela ... :-)
Lilly_Ku to asi jo (na seznamu). Tak tim se to vysvetluje. Prislo mi to az strasidelny, jak me ty hroby pronasledujou.
Moznosti cileni je hrozne moc, nejen historie vyhledavani na googlu ale i vsechny navstivene stranky (da se cilit i podle kazde z nich), vek, zivotni udelosti (podle historie vyhledavani) plus kategorizace google, ktery uzivatele tridi do skupin, plus skupiny ktery vykazuji podobny znaky s nadefinovaniu skupinou uzivatelu.
Pokud reklama neprijemne prekvapuje, pak je bud spatne nastaveny cileni nebo nekdo zapomnel omezit pocet zobrazenych prispevku, to pak zpusobuje takovej ten pocit ze je clovek stalkovan ![]()
Mutziputzi pro mě teda "Pan herec".
Aranel Jo to taky, plus přisuzování shodných znaků celé generaci, přičemže vždy bývá ta stará, případně ta bližší tý mojí, tou lepší![]()
ani na mě nepůsoběj nijak zvlášť sofistikovaně (na rozdíl od těch z tý starý gardy, který byli vzdělaný, s obrovským přehledem).
hele, jako nic proti Postráneckýmu, ale zrovna on mi nikdy nepřišel jako prototyp někoho sofistikovanýho, vzdělanýho s obrovským přehledem.
myslím, že tady se řešily ty reklamy... já mám teď reklamu na pojízdná lešení a přísahám, že to, že teď máme na baráku lešení jsem jen řekla a do žádného googlu ani jinak neházela ... :-)
Tohle by me docela zajimalo, protoze se mi to taky parkrat stalo. Urcite jsem tu vec nehledala.
Lamicka netuším, připisuju to asi náhodě, ale možná by to někdo uměl vysvětlit i jinak...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.