nolita A v metru na mne opakovaně bafla ta reklama na seniorské zájezdy, jak psala
andulka01 , to nemůže být náhoda!
Sdílejte, než to smažou!
Muž měl havárku na motorce
srazila ho paní z vedlejší silnice, naštěstí žádná trága, dopadlo to zlatě, oba jeli pomalu, ani policii nevolali. Ale musí jít na operaci, má zlomené zápěstí-a následně tedy přeorganizovat všechny plány (včetně nějakých cest a stěhování).
Garfie omg..! jen me napada, pri zraneni (a moznem vyhledu na neschopnost, bolestne, nedejboze trvale nasledky), nemela by se ta policie precejen volat? Samozrejme nic takoveho nepreju, naopak kez je brzy fit! preorganizace je velka pruda, ale hlavne, ze nebylo neco horsiho..!
Pavlena To vůbec nevím, ono to asi napřed vypadalo, že to má jen naražené. Každopádně protokol pro pojišťovnu sepsali, takže kdyby něco, na paní je kontakt. Ale zatím to vypadá opravdu jen na to zápěstí, včera mu to dali do sádry, s tím že mu to tak ale nesroste a je to jen fixované, dnes ho přijali do nemocnice a na operaci jde zítra. Jinak není nikde ani odřený, žádné modřiny, nic.
Garfie tak aspoň že má číslo pojistky.. Snad se bude vše dobře hojit.
Garfie Uff! Úplně mi přejel mráz po zádech, před roky srazilo nějaký auto ségru na motorce, pomlácená a podřená byla dost a vypadalo to dost dramaticky, ale dobře to dopadlo naštěstí. Tak držím palce, ať se ruka dobře hojí!
ať si nechá manžel dobře zkontrolovat krční páteř, jestli nemá poškozené obratle, bývá to častý skrytý problém srážky někoho na kole nebo motorce s autem.
teta po srážce s autem, která zdánlivě nevypadala smrtelně vážně, skoro ochrnula, protože měla nalomené krční obratle a přišlo se na to, až si její sestra vydupala lepší vyšetření.
Jiná Realita Díky za tip, upozorním ho. Včera se ho tady už vyptával soused-ortoped (když si připíjeli na operace, ehm..), jestli ho nebolí páteř, nebo záda, tak asi proto.
Zina Díky moc!
Garfie Uf! Aspoň, že to dopadlo takhle, i když žádná operace není banální. A ta nutnost změnit všechny plány, to není nic k závidění. ![]()
Kokoska barbucha no nazdar - "stará garda"
, to je něco pro mě, milovnici neotřelých spojení!
Takhle se jim prostě říkalo... (i když Postránecký spíš patřil do "nový", ve srovnání s takovým Menšíkem, Hrušínským, Čepkem atd. atd.) Teď to vymře a nebude už nic, leda tak seriálová garda ![]()
Ale nech babičkám, ať si melou to svoje, mlč a mazej mezi týnejdžry! ![]()
barbucha Tak jo, stará gardo![]()
Jinak já jsem spokojená, Roden, Čermák, Hoffman, Budař...těch je
Mutziputzi Švehlík, Majer...
Garfie
A tomu říkáš, že se nic nestalo? Uf, ale jasně, ještě, že tak.![]()
Garfie uff, hlavne ze je v poradku!
Mutziputzi Švehlík, Majer...
Trojan, Neužil...jako až bych řekla, že líp nikdy nebylo, nová garda hele![]()
Sweet Potato No hele ale jako...při havárce na motorce jen zlomené zápěstí, to je fakt nic! Nechtěj vědět, co tu včera nad rumem vyprávěl ten soused ortoped....![]()
Garfie Nechci.
Jiná Realita Issová, Geislerová, Melíšková, Babčáková, Kerekes, Rybová, Pauhofová...taky nemam problém
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.