Karja Co mi to chce vesmir naznacit?
Né vesmír, ty nám, že ti eště neni třicet, takže na zdraví a nazdar!![]()
Né vesmír, ty nám, že ti eště neni třicet, takže na zdraví a nazdar!![]()
Karja furt lepsi nez ja: na me uz vyskakujou jen reklamy na pojisteni pohrbu!
Karja Mně pravidelně už několik let před narozeninama volají z pojišťovny, že v mém věku (ehm, lehce přes třicet) bych už měla přemýšlet o ... a pak vždycky vybalí nabídku jak pro důchodce. Ještě jsem jí teda nevyužila ![]()
Né vesmír, ty nám, že ti eště neni třicet, takže na zdraví a nazdar!
![]()
Karja hodne zdravi,stesti preju.![]()
Karja vsechno nejlepsi kocko!![]()
Gatita Já mám už dlouho reklamy na zájezdy 55+ ![]()
Mně naskakuje seznamka pro zralé
V životě jsem na žádnou seznamku nevlezla a za zralou se nepovažuju.
Karja Všetko najlepšie!!!
jinx ja to prisuzuji take podobne resersi, pripadne objednavce antiaging kremu. Ale desilo me, ze mi to vyskakovalo i na pc v praci, na kterem jsem nic takoveho nedelala...
Doma na notebooku nam zacaly vyskakovat reklamy na detske pleny a kocarky, coz vydesilo meho muze
.
Mne se asi dva roky po svatbe zobrazovaly na fb reklamy na detske potreby, pak se to zmenilo na reklamy klinik asistovane reprodukce a dneska tam mam vetsinou reklamy na pivo :)
ja koukam, ze vite, co se vam objevuje za reklamy. ja je naprosto vytesnuji. ted jsem se teda koukla a jakasi kosmetika. ale ze bych vedela, co bylo par let zpet... ![]()
Pavlena ja si pamatuju ty detske veci, protoze se to proste objevilo hned, jak jsem si na fb zmenila prijmeni. Ze fb to fakt sleduje a cili. Jine veci si nepamatuju, ale tohle me okamzite trklo ![]()
Já jsem včera telefonovala s chotěm. A u toho mě napadlo, že třeba promažu koš. Tak jsem mazala, mazala.. asi jsem se pak proklikala i dál, neb jsem pravděpodobně promazala - úplně bezmyšlenkovitě!!!! několik dalších složek, které jsem následně vymazala i z toho koše. Spokojená se svým konáním jsem dneska zjistila, že jsem si vymazala certifikát do bankovnictví, hromadu fotek, nějaký filmy.. kristapána, co já jsem za vola
... zálohy mám na exterňáku, kterej je nefunkční od minulýho týdne.
Gellnerova lituju, nektere firmy to za drahe penize dokazi obnovit (i ze zalohy), ale nic uz nedelat
Gellnerova nefungující externí disk občas zázračné opraví novej kabel
Stěžuju si, že jsem střevo a nedala jsem do mokakonvičky vodu!! Takže veliký větrání a napříště manipulace s konvičkou bez ucha. ![]()
(A půjdu si koupit boty na suchej zip, to tak vidím)
Candance Potrefenáhusa Kabel zkusím, na obnovu jsem se už ptala, prý to začíná na 6tis - no asi oželím, no. Jsem pitomec.. už jsem se vyvztekala - dík :).
Aranel hele já jsem si tudle položila telefon na sporák, pustila si YT, zapnula plotnu pod hrncem - ale jaksi omylem jsem zapnula tu plotnu pod telefonem
- naštěstí jsem si teda všimla včas. Jináč jsem takhle už upálila chňapku a vytetovala kolo na dřevěný prkýnko. Ne a ne ne poučit.
zemřel václav postránecký.... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.