Jiná Realita Uhlířová, Issová, Sidonová, Míčová....
Stěžovací vlákno
Polovička z nich ale nejsou herečky, jen figurky ![]()
barbucha Nemyslim si
Figurky?
Mutziputzi no zrovna pauhofová podle mě žádná výjimečná herečka není, předem se jí omlouvám.
s ostatními asi celkem souhlasím (i když issovou znám jen jako herečku snadných rolí, v ničem jiném jsem ji nikdy neviděla), ale do deseti bych napočítala i já.
proč ale potom v běžné produkci hrají samá nemehla, pitvořidla a deklamovači? typicky jakákoli nová pohádka. většina lidí, co se tam vyskytuje, jsou v podstatě neherci. i tetky z dědin ve starší produkci zvládaly role někdy lépe, než současní mladí herci s hereckou školou.
a co nějaký herec, který zvládne tragickou, psychologickou i prudce komediální roli. z jmenovaných si to umím představit akorát u trojana. čermáka ani hoffmana si jako komedianta představit nedokážu. u hereček si myslím, že by to dala babčáková. jinak fakt nevím.
Mutziputzi Rybová, Pahoufová za mě ne!
Tak tak. Obě bych zařadila rovnou do neherců
a hned bych přidala i tolik opěvovanou Geislerovou. Prokrista, dyk ta holka má v repertoáru dva výrazy, stejný pro komedii a tragédii!
Naproti tomu Issová i Babčáková, ačkoliv to zas nejsou žádný krasavice, aspoň hrajou.
mno a zapomněla jsem tam samozřejmě dopsat to nejdůležitější ![]()
přijde mi, osobní dojem, že dnes, když už je herec oceňovaný a schopný, tak v určitém dost úzkém hereckém typu.
ale vůbec si nedokážu vybavit ani pět herců, o kterých bych věděla nebo si myslela, že zvládnou uvěřitelně zahrát opačné nebo aspoň jiné spektrum.
a la bohdalka, polívka nebo někdo podobný.
Mutziputzi Švehlík, Majer...
ja jsem si jednou uplnou nahodou vsimla, ze Majer, at hraje cokoliv, tak pokud zrovna sice hraje a je v zaberu, ale soucasne nemluvi, tak hrozne hlasite dycha. Zni to debilne, ja vim, ale od te doby proste konec, je to tam, nemuzu to nevnimat. A pokazde si reknu, ze tohle delat muj partner, tak vyletim z kuze. A to uz musi byt neco, protoze 99,9% veci, z ceho tady ma leckdo ujimani, me nechava uplne v klidu... ale dychajici Majer, to nedam :D
Garfie No teda... držim palce. Motorka holt má svý negativa, ještěže to bylo jen tak málo, i když zápěstí je blbý.
Jiná Realita Jo, krční páteř je dobrý zkontrolovat i když to nevypadá. U mě přišli na zlomeninu po dvou letech od nehody při vyšetření jiného úrazu. Naštěstí bez následků.
jinx Ne ne, tak teď je mi jasné, co budu u dalšího dílu Živých terčů, či jak se to jmenuje, sledovat ![]()
Pinot Noir vsadim se, ze to prijde. Ja sjela na webu ct vodnika a modre stiny a bylo to tam, furt!!! Takovy hlasity vydech, ten typicky zvuk
Mutziputzi kazda generace ma sve vyrazivo, netreba hned obracet oci vsloup ![]()
jinx ale ne, už nic nepis, teds mi ho zkazila, hlavně nepis nic o svehlikovi, leda ze je uzasnej (svehlik starší se hanobit může)
Potrefenáhusa svehlik je super ![]()
Potrefenáhusa Švehlíka staršího taky nehanobit!
Jiná Realita Čermák mne předloni v létě hodně nenadchl v Hamletovi, mezi ostatními tam byl jak zbloudilý ochotník. Loni už tolik netrčel, to musím uznat.
Sweet Potato jakoze se zlepšil, nebo tam byli hrozny všichni? :-)
Pinot Noir no přesně! a to se na to dívám jenom kvůli Majerovi!![]()
myslím, že tady se řešily ty reklamy... já mám teď reklamu na pojízdná lešení a přísahám, že to, že teď máme na baráku lešení jsem jen řekla a do žádného googlu ani jinak neházela ... :-)
mozna si hledala neco o nemovitostech, stavebnictvi, rekonstrukci, architekture atd...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.