Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online nolita
6513 příspěvků moje polička 09. května 2019 16:02

ice spíš ne, ale je fakt, že ten záběr může být tak široký, že se průnik někde najde :-) 

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 09. května 2019 16:27

Sweet Potato videla jsem at loni, takze neposoudim vyvoj, ale sledovala jsem hlavne Plesla, se priznavam

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. května 2019 17:31

Potrefenáhusa Jiná Realita Kterou Issovou máte na mysli? 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 09. května 2019 17:33

Ta tzv. "stará garda" herců měla velký štěstí, že nebyl bulvár a ty jejich prohřešky (a že jich bylo) zná jen pár lidí z branže. Oni herci většinou moc velcí myslitelé a vzdělanci nejsou a to že tak někdy působí znamená, že jsou dobří herci . Dost lidí si je totiž ztotožňuje s postavami co hrají. Ta opěvovaná stará generace hrála kromě jiného taky v příšernejch srágorách, angažovanejch. Ti dnešní zas v úděsnejch seriálech. Proč? Protože je to jejich povolání a živí se tím. 

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 09. května 2019 17:35

Bledule martu

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 09. května 2019 17:49

Martha Issová má pro mne strašný mluvený projev. Ona je mi sympatická, hraje dobře, ale já ji prostě nemůžu slyšet. Nedokázu specifikovat, jestli to je barva hlasu nebo intonace, ale tahá mě to za uši strašně.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. května 2019 18:44

Potrefenáhusa Já bych právě myslela,  že  Martha má docela široký záběr, ale já nejsem žádný fajnšmekr a vůbec tomu  nerozumím.  

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 09. května 2019 18:48

Ja moc hereciek nepoznam  po mene, ale utkvela mi Anna Polivkova a ta sami paci velmi. Trojan je tiez super

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 09. května 2019 18:51

Bledule mne to tak přijde prave taky, já ji věřila i tu Duklu 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 09. května 2019 18:55

Co treba Vilhelmova?

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 09. května 2019 18:56

Potrefenáhusa tam byla Issova dobra. Jen jsem nemohla zkousnout mladou Formanovou, ale asi to patrilo k roli...

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 09. května 2019 19:57

Liesel Vilhemovou mám jako herečku ráda, na rozdíl třeba od její souputnice Geislerové. Neupírám jí talent, ale prostě v žádné roli ji nevnímám jako postavu, vždycky vidím Geislerovou, která někoho hraje....nevím jestli je problém v jiných jejích aktivitách, nebo v čem...ale nedokážu "přepnout". 

Ale jinak se teda moc v mladých herečkách neorientuju, nesleduju žádný seriál, nemám ani televizi, takže nemám přehled. 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:13

Garfie U Geislerové a jiných myslímchybí, že nejsou “vyhrané” z divadla.

To mi mimochodem onehdy jedna vysvětlovala, že ona přece nemůže být někde v angažmá, protože ona je ta nespoutaná duše, co nemůže chodit jako do fabriky. A poslouchat jen tak nějakého režiséra.   Lol.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:23

Mně se jako herec hodně libi Vetchý,  dál třeba Roden, Langmajer... nemám moc ráda Taclíka, strašně drmolí.

Starší Švehlík se mi zdá charismatičtější než mladý.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:23

Sweet Potato Je to možné, zase ty americké filmové herečky hrávají v divadle jen výjimečně, tak těžko říct. 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:26

Garfie To je pravda, ale naše filmy či tv počiny taky nejsou americké. Tím rozhodně nechci říct lepší/horší, prostě jiné, máme od nich jiná očekávání.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:27

Sweet Potato zrovna tohle rikala i nekde Geislerova, ze kdyby ji nekdo nabidl, aby hrala 14 dni nekde na divadelnim festivalu, tak to mozna jo, ale chodit nekam pravidelne do divadla, ze to by ji moc omezovalo. U ni mam stejny pocit jako Garfie - proste je to porad A.G., ktera neco dobre hraje.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:31

Aňa je podle mě jedna z nejlepších českých hereček. Filmových hereček. Kamera jí naprosto miluje, může k ní jít úplně nejblíž... hraje niterně, má charisma. Zrovna včera jsem si zopákla Želary. Není náhodou, že ji filmový režiséři tak často obsazují. Strašně mi připomíná tu ještě o něco starší gardu než starou gardu  (herečky 30., 40. let), které toho divadla taky moc nenahrály. A režisery poslouchá... a oni jí... spolupráce, tvorba.

(I se mnou, spontánně a velmi příjemně "spolupracovala"

Podobný případ je Vilhelmová. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:32
Reakce na Lamicka:

Sweet Potato zrovna tohle rikala i nekde Geislerova, ze kdyby ji nekdo nabidl, aby hrala 14 dni nekde na divadelnim festivalu, tak to mozna jo, ale chodit nekam pravidelne do divadla, ze to by ji moc omezovalo. U ni mam stejny pocit jako Garfie - proste je to porad A.G., ktera neco dobre hraje.

​mam z ni pocit uplne stejny. At dela, co dela, vidim Geislerovou. 

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:45
Reakce na Lamicka:

Sweet Potato zrovna tohle rikala i nekde Geislerova, ze kdyby ji nekdo nabidl, aby hrala 14 dni nekde na divadelnim festivalu, tak to mozna jo, ale chodit nekam pravidelne do divadla, ze to by ji moc omezovalo. 

​no ale zrovna Aně tohle 100% verim a myslím, ze si to i jako jedna z mala může asi i dovolit 

jeste jsem si vzpomnela na sestry Bokovy, Terezu Voříškovou a Kateřinu Winterovou (mne je hrozne protivna, ale Tomanovu ženu hrála fakt dobre), Lence Vlasakovy a Vande Hybnerovy už mozna to 50 bylo?

A jako herečka ještě úplně nevim, ale velmi prohlednou shledavam judit bardos