Myslíš ty bulváry? No nevim. Vono se některý veselý historky tradovaly ústně, a některý byly fakt veselý... obrázků nebylo třeba
Ale jakkoliv byly některý výživný, tak nikdy nebyly prostě blbý, nebo spíš blbě trapný.
Stěžovací vlákno
barbucha si teda myslím, ze lidstvo je blby a trapny tak nějak porad stejně, akorát ti to hali milosrdna nostalgicka mlha a absence dokumentovacich technologii
barbucha aha, tak to zní jako dobrej opruz .... tak ajťáci snad pomůžou
Oni herci většinou moc velcí myslitelé a vzdělanci nejsou a to že tak někdy působí znamená, že jsou dobří herci
.
![]()
Solathis
Myslíš ty bulváry? No nevim. Vono se některý veselý historky tradovaly ústně, a některý byly fakt veselý... obrázků nebylo třeba
Ale jakkoliv byly některý výživný, tak nikdy nebyly prostě blbý, nebo spíš blbě trapný.
Přesně.
(S Geislerkou se neshodnem, vím už dávno,
)
myslím, že tady se řešily ty reklamy... já mám teď reklamu na pojízdná lešení a přísahám, že to, že teď máme na baráku lešení jsem jen řekla a do žádného googlu ani jinak neházela ... :-)
Před časem mi někdo říkal, že nás v podstatě "odposlouchávají" naše mobily. Prý to funguje přes zapnutý mikrofony v telefonech a na základě určitých klíčových slov nám to pak servíruje reklamu. Odmítla jsem tomu věřit, protože se mi to zdálo jako hodně velká paranoia. Od té doby jsem ale slyšela víc takových příhod, jako je ta vaše, tak třeba na tom něco bude...![]()
Tak snad ale nemam eště úplně sklerózu
A nemyslim, že by lidstvo bylo úplně stejný - dyk se podivej, co se dneska například ukazuje na soc. sítích, ty úděsný fotky... "umělci" soutěžej v tom, kdo bude hnusnější a kdo ukáže víc odhalenou prdel (v lepším případě), jen aby byli "zajímavý". To bych řekla, že doznalo lehkou změnu
dřív něco podobnýho nebylo myslitelný, a ne proto, že neměli foťák v mobilu - dyk se mohli nechat vyfotit a dát to do novin taky, ne? Pěkně rozkrok známý zpěvačky třeba... s titulkem sexy tělíčko... k tomu pár detailů z rodinného života - myslim výrobu mimíska a kolikrát denně...
No nevim, fakt asi zním jako stará bába. Radši toho nechám ![]()
eeny-meeny tak to je pak ale divné, že ze všech těch věcí, o kterých mluvím pořád, si to vybralo právě to lešení, které jsem zmínila jen tak na okraj... pokud to tak fakt je, měli by na tom ještě zapracovat, protože jinak jim ta reklama moc dobře necílí teda :-)))
barbucha aha, tak to zní jako dobrej opruz .... tak ajťáci snad pomůžou
Doufám! Eště mě napadlo, že mi ten šikula dal tu simku do blbý přihrádky (páč je to duál - nechtěla jsem, ale single v tom typu neměli). Ale sama se v tom vrtat nehodlám. Ach jo.
barbucha řekla bych, že od každého trochu, společnost se určitě v tomto změnila, ale jde to ruku v ruce i s těmi technologiemi, přece jen ten zadek sobě či jinému líp vyfotíš mobilem než jít do ateliéru... :-)
Tak to určitě. Ale jen jsem myslela, že kdyby bejvali chtěli, tak že by to i tak šlo zařídit ![]()
barbucha no ale to je právě ono, šlo, ale podstatě složitěji, což pak odradí i od těch dalších kroků, dnes je to prostě všechno raz dva... zase si nemyslím, že by se až tak odlišovali od současníků... ale určitý posun tak určitě je, to nepopírám, jen si nemyslím, že nějak extra podstatný... že mít dnešní technologické možnosti, jsou skoro stejní...
A vzteky jsem sežrala obrovskou pizzu a teď je mi blivno.
Den jak korálek! ![]()
Před časem mi někdo říkal, že nás v podstatě "odposlouchávají" naše mobily. Prý to funguje přes zapnutý mikrofony v telefonech a na základě určitých klíčových slov nám to pak servíruje reklamu. Odmítla jsem tomu věřit, protože se mi to zdálo jako hodně velká paranoia. Od té doby jsem ale slyšela víc takových příhod, jako je ta vaše, tak třeba na tom něco bude...
Nevim, kdes to slysela, ale tohle fakt neni pravda :)
mít dnešní technologické možnosti, jsou skoro stejní...
No, to bych až tak neřekla - rozhodně ne ti narození (natož vychovaní) za první republiky. Já vim že si zas vysloužím řeči o idealizaci... ale zažila jsem nejen tu starou gardu, ale i prarodiče, který za tý první republiky prožili i dospělost - a ne, nebyli stejný jako většina jejich dnešních vrstevníků. Rozhodně se trochu jinak chovali... a ten žebříček hodnot taky neměli stejnej. Nebyli to světci, ale některý věci nebo zvyklosti ( o fotkách bulváru nemluvě
) by dneska asi těžko snášeli. Ale tak těžko říct, jestli - mít ty technologie tehdy - by si nezvykli taky. Toť otázka.
eeny-meeny pracuju v oboru, proto me to zaujalo jako vtipny hoax, ale mela jsem taky potrebu se k tomu vyjadrit, ze to fakt a stoprocentne neni pravda. Respektive uvahy o tom ze by to mohlo byt jsou verohodne zhruba jako chemtrails.
Ty prekazky jsou hlavne pravni, i kdyby to slo, museli by uzivatele udelit souhlas se zpracovanim svych dat timto zpusobem a to bych teda chtela videt ten srumec :)
Lilly_Ku Když jste z oboru, mohu otázku - při používání různých aplikací uživatelé dost často schvalují, že udělují přístup k různým datům v telefonu, tudy cesta nevede?
zelene.oko aplikace jsou tema samo o sobe, ja delam vykonnostni marketing, takze se muzu vyjadrit jenom z tohohle pohledu. U cileni je zasadni dosah, tzn. reklamy se zadavaji tam, kde zasahnou relevantni pocet uzivatelu. Tedy google, v cr jeste seznam plus prostor v ruznych online mediich pres zorostredkovatele.
Ciste teoreticky je samozrejme mozne, ze aplikace shromazduje a zpracovava hlasove signaly, ktere pak jako 3rd party data prodava dal, prakticky si to ale pri nejlepsi vuli nedokazu predstavit (z pravniho hlediska se tady neorientuju, treba jeste nekdo upresni). Hlavne proto, ze aby tyhle data byly zajimavy, muselo by jich byt dostatecny mnozstvi, takze by je musela sbirat aplikace, kterou ma instalovany relevantni pocet uzivatelu, treba Whatsapp.
Plus 3rd party data vseobecne nemaji nejlepsi povest.
Edit jeste doplneni: plus intent uzivatelu se dnes da fakt dobre rekonstruovat pres vyhledavani, tyhle data jsou dostuplny u google, kterej neustale zlepsuje jejich kategorizaci a moznosti vyuziti. Z myho pohledu proste to odposlouchavani mikrofonu neprinasi ani dostatecnou pridanou hodnotu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.