Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:46

Geislerová byla dobrá v Zahradnictví, jakkoli sama ta trilogie byla nic moc.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:51

Já mám přesně tenhle pocit u Issový (Marthy), pořád vidím ji. Naposledy mě to takhle rušilo u Sedmera krkavců, možná to byl i záměr, ale mně to tam dost vadilo.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:52

Potrefenáhusa judit je nadherna zenska

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 09. května 2019 20:57
Reakce na Potrefenáhusa:

pomnela na sestry Bokovy, Terezu Voříškovou a Kateřinu Winterovou (mne je hrozne protivna, ale Tomanovu ženu hrála fakt dobre), Lence Vlasakovy a Vande Hybnerovy už mozna to 50 bylo?

A jako herečka ještě úplně nevim, ale velmi prohlednou shledavam judit bardos

​To souhlas. Ja mam jeste rada z TV i divadla Pavlu Beretovou.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. května 2019 21:18

Skvela herecka je Ivana Uhlirova

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 09. května 2019 21:27

jinx už sem psala

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 09. května 2019 21:33
Reakce na crazydaisy:

Ta tzv. "stará garda" herců měla velký štěstí, že nebyl bulvár a ty jejich prohřešky (a že jich bylo) zná jen pár lidí z branže. Oni herci většinou moc velcí myslitelé a vzdělanci nejsou a to že tak někdy působí znamená, že jsou dobří herci . Dost lidí si je totiž ztotožňuje s postavami co hrají. 

​No to je zas rozumování Jako samozřejmě že většina měla nějaký větší či menší prohřešky... ale většina je taky ustála decentně, to jest dnešní bulvár by sice moh napsat, že se ten kterej herec poněkud opil, ale už by k tomu nesehnali fotky, kterak se dotyčnej válí na zemi jak dobytek. Například. Mělo to jinou úroveň...

To, že ty vzdělance jen dobře hrajou, je ještě větší nesmysl. Nevím jak jsi na to přišla a koho z nich osobně znáš... já jsem s nima pracovala dvacet let, bohudíky jsem ještě zažila tu opravdovou starou gardu (většinou už po smrti) od Hrušínskýho přes Cupáka až po mýho oblíbenýho Rösnera (no jsem už holt taky stará struktůra), a můžu ti říct, že nikdo nic hrát věru nepotřeboval, a kdokoliv by se byl od nich mohl učit. Jako jo, i mezi mladýma se najde čestná výjimka, ale to je právě to, že výjimka Byly to osobnosti, jeden každej...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. května 2019 21:36

Potrefenáhusa aha, prehlidla jsem. Naposled jsem ji videla ve studiu hrdinu, je vazne skvela. 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 09. května 2019 21:41

A abych si pořádně zaskuhrala - koupila jsem si telefon, páč jsem už nemohla vydržet ty kecy zejména od mladýho pána). 

No a teď si zavolám leda tak z vokna a na lampárnu, protože po zadání toho prvotního kódu (kterej jsem myslela že je nastavenej na 1234) mi to hlásí že je simka blokovaná a možný je jen nouzový volání... zkusila jsem to dvakrát, a potřetí (poslední pokus) už to bude zjevně definitivně v prdeli. 

Do starýho telefonu tu simku už nevrátim, protože mi ji do novýho zmenšili (vylomili). Čert mi nakukal takovou kravinu... 

Jo a návod přiložili prosimpěkně jenom v rumunštině a řečtině, to jsem v životě neviděla Jako je i na netu, ale co je to za nápady?! Maďarský došly?

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 09. května 2019 21:44

barbucha a nezbyl to z toho vylomeni ten zbytek? To pak dohromady das. Ja teda postelovala jednou I tu vylomenou, chce to trochu casu a nervu, ale slo mi to;-)

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 09. května 2019 21:57

Karja 

Nezbyl ten asi zůstal v provozovně Vodafonu, kde mi tu simku přendavali. Stejně bych neměla nervy do toho vrtat... ale nechápu jak může bejt "zablokovaná", když mám ještě jeden pokus. 

Kurnikšopa a všechny čísla na ní mam... a čekám telefon vod podlaháře... a vůbec. To nevim co s tim budu dělat

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:06

barbucha Mrsknes tim o tu starou podlahu!

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:07

barbuchazašla bych na tu provozovnu... pokud to teda nemyslíš, co s tím dělat teď hned, to bohužel taky nevím ...

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:07

Karja 

Vypadá to, že mrsknu rovnou sebou brzo.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:08

barbucha zajdi do jakekoliv prodejny a tam ti daji/pujci “redukci” proste ten odcvakly kousek. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:09

barbucha Skoda, ze nebydlis v Olomouci, o tom tvem mrsknuti by byla urcite moc pekna zprava;-)

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:11
Reakce na nolita:

barbuchazašla bych na tu provozovnu... pokud to teda nemyslíš, co s tím dělat teď hned, to bohužel taky nevím ...

​No jo, na provozovnu... to už bylo dneska složitý, protože mi nejdřív chtěli dát novou simku (než zjistili že stará jde vylomit a vejde se ) a vedli nějaký řeči že ale zprovoznit mi to bude muset někdo jinej páč sice patřím pod vodafone, ale eště pod nějakej one net (nebo jak se to jmenuje), protože to máme zařízený od zaměstnavatele a do toho se prej obyčejnej vodafoňák nedostane. Tak vidim že to bude to samý... zajdu zítra za ajťákama (který nám to hromadně zařizovali), ale stejně jsem na mrtvici...

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:14

viktorka_od splavu 

Aha tak to bych mohla.

Karja 

Já myslim že i v pražskejch novinách se bude dobře vyjímat zpráva, kterak rozlícená seniorka vyvraždila půl vodafonu...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:15
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. května 2019 22:20

barbucha A nebylo to proste tim, ze tenkrat nemel fotak kazdej druhej, zatimco dneska ho maji v mobilech lautr vsichni?