Jeste pro zajimavost, co je naopak naprosto realny je, ze u dostatecne velkych klientu je mozny merit offline store visits, tedy kolik klientu po kliknuti nabreklamu navstivilo fyzickou prodejnu. Data se ziskavaji extrapolaci z dat uzivatelu, kteri maji v telefonu zapnuty sledovani mista, kde se prave nachazeji :)
Stěžovací vlákno
Taky si myslim, ze argument "kazdy ma mobil" neni uplne ten nej. Mobily i bulvar tu uz mame dost dlouho a presto se zpravy typu "rozverny starik pristizen s vnadnou blondynkou" o nekterych lidech proste neobjevujou. Narozdil od takovyho Felixe, kterej uz taky neni zadny zajicek, ze.
Mobil zprovozněn - nevim jak to ten dobrý muž dokázal, ale dá se z něj a na něj volat ![]()
Ovšem mladýmu pánovi to nedaruju, jednak že mě do toho vůbec uvrtal, a druhak že jsem musela, jak jsem mu již plačtivým hlasem vyčetla, votravovat cizí lidi! ![]()
Jo vidiš, to je pravda. O takovým Abrhámovi například (prakticky vrstevníkovi FS) se v životě nic takovýho nedočteš.
Lilly_Ku Díky za obšírnou odpověď. Já si právě párkrát podmínky užití různých aplikací četla a docela mě překvapilo, co všechno člověk používáním schvaluje.
zelene.oko jj, to mas pravdu, urcite jsou firmy, co se takhle snazi ziskat vsechny mozny data a spousta lidi ty podminky jen bezmyslenkovite odklikava.
Před časem mi někdo říkal, že nás v podstatě "odposlouchávají" naše mobily. Prý to funguje přes zapnutý mikrofony v telefonech a na základě určitých klíčových slov nám to pak servíruje reklamu. Odmítla jsem tomu věřit, protože se mi to zdálo jako hodně velká paranoia. Od té doby jsem ale slyšela víc takových příhod, jako je ta vaše, tak třeba na tom něco bude...
tomu neverim. ja totiz vetsinou nosim telefon v kabelce a tam by me neslyseli. odposlouchavat by me mohli maximalne v aute, kde neustale sproste nadavam... a reklamy na eroticke pomucky, toaletni papir ci nevestince mi to fakt nehazi![]()
razorblade já tě fakt miluju ![]()
nejvíc se tu vždycky pobavím u hlášek tebe, Sweet Potato a Karja
razorblade Tak třeba to nereaguje na náš běžný slovník, ale spíš na to, co se tam objeví nově, třeba právě to lešení
. Já fakt nevím, netvrdím tady, že je to pravda, je to jen taková teorie.
já teda zrovna teďka ne (to mám reklamu na dovolenou na Lipně), ale jinak tu mám od rána reklamu na nějaký asi fejkový parfémy - Cloe, La belle via apod...
Potrefenáhusa Ja na pasivni domy, a to bych si v zivote nepostavila, kdyz hledim na kazdou korunu!
Karja A mně onylem poslali záchranu dat, místo @
Sweet Potato No, tak si nesmis tady ty prispevky cist nahlas, kdyz te odposlouchavaj!
razorblade Tak třeba to nereaguje na náš běžný slovník, ale spíš na to, co se tam objeví nově, třeba právě to lešení
To bych si teda fakt vyprosila.
Poslední dobou se mi tady totiž zjevujou reklamy na posílení mužské síly, otázky zda muž ztratil jiskru a doporučení, kterak znovu získat erekci.
Karja Když já to jinak nepřeslabikuju![]()
Jedna moja blizka teraz zaposledne tri nesiace schudla asi 20 kg. Min dvakrat do tyzdna sa stretneme a v poslednej dobe vzdy! Si chce vyskusat nieco moje. Minule saty a samozrejme su jej velke. Ale ona si ich omota natesno, pritiahne a zalubne pozera kolko latky ma v hrsti. Potom vzdy vzdychne ze potrebuje nove handry a vymenuje co vsetko je jej velke. Uz je z toho pimaly ritual, ktory ma zo zaciatku pobavil, ale vcera si obula moje boty a nahlas okomenzivaka ze aj tie su velke. Zatla som zuby a bola zivho. Viem preco schudla a takym sposobom by to ziadna nechcela. Len uh zacinam mat toho dost, dlho som si vravela ze sapotrebuje skonsolidovat. Ale je zi vlastne na ukor mna a akosi ma uz jej navstevy netesia ..
asi je nieco vo mne zle, ked sa mi to deje ![]()
Janulik03 pokud by si někdo zkoušel moje boty, vyhodím ho do temné noci, nechápu, kde bereš trpělivost.
nic si nevycitej a prestan se s ni stykat.![]()
Janulik03 Prosim te, co ti ma kdo lizt do hadru, kdyz si je nechce pujcit? Taky by me to stvalo, I kdyby ji naopak byly male. Musis ji nejak setrast aby ji tento zvyk presel, rovnou ji zadne saty nedat, ze to nema cenu, ze bude vse obri a dal to zahrat do outu.
Janulik03 Proč zhubla? Jinak já bych kamarádku co mi leze do skříně klepla rovnou přes prsty, naštěstí pochybuju, že by to nějakou vůbec napadlo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.