Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:17
Reakce na Sweet Potato:

my si to na patro lepili schvalne a pak si ukazovali otevreny pusy:-)

mixarova challenge:-))))))

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:22
Reakce na Sweet Potato:

Taky si vždycky pořežeš jazyk, jak se ji snažíš vysosat do poslední kapky?

+ Berta

Hlásím se do klubu včetně rolování tuby.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:25
Reakce na žluťásek:

Jenže to já si přesně chci přečíst!! :D Třeba na šamponu nebo kondicionéru - zadní strana popsaná kvantem německého textu a na ceduli je "šampon s pomerančem pro suché vlasy, naneste a umyjte" a šmitec. Většina značek má vícejazyčné obaly běžně, ale zrovna ty DMkové privátní značky to mají občas hrozně odfláknuté. Třeba jako mrkvová šťáva výš - na krabici vepředu ten nápis o zkvašení samozřejmě byl, jenže mě jakožto neznalce jazyka ten shluk písmen vůbec nezaujal, a u bio mrkvové šťávy prostě člověka (nebo teda mě) nenapadne ještě kontrolovat složení a tím pádem si i všimnout, že je tam hvězdička s přeloženou příslušnou informací. Takové ty malé opruzy všedního dne prostě. :)

Offline Sweet Potato
39676 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:26
Reakce na wendulka:

Berta 

Offline Marbuša
1381 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:38

I já se hlásím do klubu milovníků jesenky, pikaa, ba i salka:-) Kdyby ty tuby dělali třeba třícentrimetrové, kupovala bych si je denně. Dvě.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:46
Reakce na Amun:

No to je fakt..taky sem viděla..

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:46
Reakce na Berta:

Četla jsem "vždycky tu hubu roluju" 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:48

my si to na patro lepili schvalne a pak si ukazovali otevreny pusy:-)

mixarova challenge:-))))))

Uaaaaa eeee eh 

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:50

No jo, pikao, to miluju, ale neměla jsem tak sto let. Zato když objevím původní, starý vitacit....žeru (doslova) ho jen tak, ehm. Občas si dělám karamel ze salka (vím, že prodávají už hotový, ale to není ono...ale tak, občas nepohrdnu ani tím, že jo). A z Francie jem si v létě dotáhla asi tři slaný tekutý karamely, mňam, tajím je před dětma a denně si nám aspoň jednu velkou lžíci. 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:54
Reakce na Ounz:

když za mýho dětství bylo ještě mlíko v pytlíku, tak na tu smetanu, co zbyla v rohu, vždycky stávaly frontu venkovní kočky

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:56

nalepenej sunar/elidu na patře teda taky pamatuju, ale všechny ty jesenky, pikaa ..... eh, jak můžete!!!!! (Hřešila jsem akorát banánovým grankem)

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:56
Reakce na Potrefenáhusa:

No, mlíko v sáčku, člověk dostal na svačinu to malý a musel ho vypít, páč se nedalo postavit :)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:01
Reakce na Ounz:

malý mlíko v sáčku nepamatuju, my měli na svačinu nějaký dotovaný mlíka v malých krabičkách s brčkem, který se pak nafukovaly a skákalo se po nich a když tam zbylo ještě trochu mlíka, nebo byla ta krabička pár dní stará.....ufffff

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:04
Reakce na Garfie:

Haha, to mi pripomenulo... môj otec miluje Salko a kedysi bol schopný ho doslova žrať po pikslách (kým bol ešte mladý a štíhly a dobre mu to spaľovalo, dnes už si to nedovolí). Samozrejme ho pred nami vždy schovával, ale väčšinou sme mu ho aj tak vysliedili 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:28
Reakce na Kokoska:

Četla jsem "vždycky tu hubu roluju" 

Tu taky :-)

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:29
Reakce na Potrefenáhusa:

Skleničku mléka by do mě nikdo nedostal. Při přípravě palačinek nebo bramborové kaše přivírám oči, pudink nebo krupicová kaše nepřipadá v úvahu (ani jíst, ani vařit, nejhorší peklo je pach teplého mléka). Mléčné nápoje, smetana, šlehačka, ne ne.

Ale na druhou stranu, většinu výrobků z mléka přímo miluju a jím ve velkém (sýry, jogurty, tvaroh, ricotta, mléčné zmrzliny...).

Sunar na patře , banánový a jahodový Granko, barevnej a rozdrásanej jazyk od Vitacitu - nejlepší byl citrónovej, pak pomerančovej, pak malinovej (zkoušela jsem před časem, ale je to samozřejmě hodně jiný, hrubší, sladší a míň samotný chuti).

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:40
Reakce na domenica:

lepší než Vitacit bylo kiwi v prášku! po tom jsem se mohla utlouct!