Renusatko vidím že nejsi vůbec zocelená, s těma chlapečkama. joo dcera, to je jiná, to už by ses nad tím vůbec nepozastavila![]()
Stěžovací vlákno
whiskas to teda rozhodně není normální, přeju ať najdeš slušnýho a šikovnýho, rozhodně existují
viktorka_od splavu Díky za uklidnění. Už jsem si začínala myslet, že s řemeslníky se musí "jemně"
a čekat a čekat a ... Představila jsem si, že by to v tomto duchu pokračovalo, když už by začal s akcí a já bych se pak taky mohla dočkat toho, že bych byt domalovávala svépomocí.
whiskas to fakt ne. je to spíš o štěstí/dobrém doporučení, ale já bych teda v rukavičkách s takovým týpkem nejednala, stejnak by to dopadlo jak píšeš
viktorka_od splavu Budu hledat dál a doufat, že příště narazím na někoho serioznějšího.
whiskas Ono to odteče kanálkem, ale chvíli to trvá. Jsem mu řekla ať to potom laskavě vytře. Naštěstí na zemi nic nestojí a je tam dlažba, ale pěna ve vaně bude asi ještě týden.
viktorka_od splavu to, co popisuje Renusatko je u nas bezna koupacka a to jeste o puberte ani nechyrujeme. ![]()
continuity Ani mi tak nevadí ta koupačka, ale ty chytrý řeči kolem toho. ![]()
Renusatko tak to bud v klidu, to mame taky. jedina prevence je nevsimat si jich. mne hrozne rozciluje ta vyplavena koupelna, dnes jsem tam radsi jeste nebyla ![]()
whiskas v dnešní době je to poměrně běžné jednání řemeslníků.
nám takhle odkládal dva měsíce.
whiskas neco podobne mi udelal remeselnik v byte na slovensku. byl se tam podivat, rekl si cenu (kterou jsem pak strhla najemnikum z kauce) a pak byl nesehnatelny. dalsi v poradi si rekl o dvounasobek a bez faktury ![]()
continuity můžou si to asi dovolit, pac jich je málo ![]()
viktorka_od splavu to, co popisuje Renusatko je u nas bezna koupacka a to jeste o puberte ani nechyrujeme.
![]()
Během dalších dvou minut blb vylézá
Pardon, ale ![]()
A jinak samozrejme potlapkavam, mit doma pubertaka je velice zajimava zivotni zkusenost ![]()
Hele to se mi stalo před časem, že jsme vyklidili dva pokoje komplet, aby malíř vůbec nepřišel! ![]()
Po telefonický urgenci mektal něco že ho chytly záda nebo co, no byla bych se vsadila že ho spíš chytla kocovina. My s napůl vystěhovanym kvartýrem sháněli narychlo jinýho (sehnali - firmu pětkrát tak drahou) ![]()
Ale že to tady vůbec čtu - zejtra čekám podlaháře!
A obývák jsme dneska stěhovali celej den! Strašlivej, strašlivej bordel všude, do postele lezu přes konferenční stolek a kufry s knihama a abych si mohla vzít aspoň spoďáry, musím od šatníku odstrkovat knihovnu!
(ale zjistila jsem, že prázdná cimra je úplně nejvíc nejlepší, pročež poletí mnoho kusů nábytku!)
Renusatko Soucítím. Analýzu rodičovského chování včetně odpovídajících odborných termínů mají asi jako dobře utajený předmět. V některých situacích si nevybereš, buď na dítkem necháš vytočit, a jsi tedy agresivní, nebo nereaguješ, a potom jsi pasivně agresivní.
A kdyz uz jsem tady, tak si stezuju na Chica, kterej mel jit dnes poprve do mistniho psiho salonu krasy, nebo jak se tomu rika - byl objednan na koupel a sestrih, strihani drapku, a kontrolu usi i zlazek. A on to asi nejak tusil a nechtelo se mu tam, procez se mi v noci vloupal do tasky v obyvaku, z te vytahl penezenku, z penezenky debetni kartu, tu okousal a nechal ji vyzyvave lezet na podlaze u dveri! Niceho jineho si ani nevsiml.
Takze jsem schuzku musela zrusit, protoze pani provozovatelka neprijima ani platby kreditkou, ani seky, a bez debetky jsem si nemohla vybrat hotovost ![]()
Hlavne, ze jsem se nedavno tatinkovi chlubila, jak je ten pes hodnej, jak uz dlouho nic neznicil, a jak uz zacina byt cvicenej! Holt pycha predchazi pad...
Isca pasivni agrese je, kdyz u toho tak ruzne stenas a hekas. ja nestenam, otevrela jsem si lahev merunkovice a zalando, co bych oznacila jako pocinajici zavislost. ![]()
continuity Já obvykle u pasivně agrese významně mlčím ![]()
continuity Tak bacha, alkohol a e-shopy dohromady, to je hodně rizkový chování
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.