Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:16

Renusatko vidím že nejsi vůbec zocelená, s těma chlapečkama. joo dcera, to je jiná, to už by ses nad tím vůbec nepozastavila

49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:18

whiskas to teda rozhodně není normální, přeju ať najdeš slušnýho a šikovnýho, rozhodně existují

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:21

viktorka_od splavu Díky za uklidnění. Už jsem si začínala myslet, že s řemeslníky se musí "jemně" a čekat a čekat a ... Představila jsem si, že by to v tomto duchu pokračovalo, když už by začal s akcí a já bych se pak taky mohla dočkat toho, že bych byt domalovávala svépomocí. 

49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:22

whiskas to fakt ne. je to spíš o štěstí/dobrém doporučení, ale já bych teda v rukavičkách s takovým týpkem nejednala, stejnak by to dopadlo jak píšeš

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:23

viktorka_od splavu Budu hledat dál a doufat, že příště narazím na někoho serioznějšího.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:27

whiskas Ono to odteče kanálkem, ale chvíli to trvá. Jsem mu řekla ať to potom laskavě vytře. Naštěstí na zemi nic nestojí a je tam dlažba, ale pěna ve vaně bude asi ještě týden. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:05

viktorka_od splavu to, co popisuje Renusatko je u nas bezna koupacka a to jeste o puberte ani nechyrujeme.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:08

continuity Ani mi tak nevadí ta koupačka, ale ty chytrý řeči kolem toho.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:10

Renusatko tak to bud v klidu, to mame taky. jedina prevence je nevsimat si jich. mne hrozne rozciluje ta vyplavena koupelna, dnes jsem tam radsi jeste nebyla

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:17

whiskas v dnešní době je to poměrně běžné jednání řemeslníků.

nám takhle odkládal dva měsíce. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:20

whiskas neco podobne mi udelal remeselnik v byte na slovensku. byl se tam podivat, rekl si cenu (kterou jsem pak strhla najemnikum z kauce) a pak byl nesehnatelny. dalsi v poradi si rekl o dvounasobek a bez faktury

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:26

continuity můžou si to asi dovolit, pac jich je málo

49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:28
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu to, co popisuje Renusatko je u nas bezna koupacka a to jeste o puberte ani nechyrujeme.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:35
Reakce na Renusatko:

Během dalších dvou minut blb vylézá

​Pardon, ale

A jinak samozrejme potlapkavam, mit doma pubertaka je velice zajimava zivotni zkusenost

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:39

whiskas 

Hele to se mi stalo před časem, že jsme vyklidili dva pokoje komplet, aby malíř vůbec nepřišel!

Po telefonický urgenci mektal něco že ho chytly záda nebo co, no byla bych se vsadila že ho spíš chytla kocovina. My s napůl vystěhovanym kvartýrem sháněli narychlo jinýho (sehnali - firmu pětkrát tak drahou)

Ale že to tady vůbec čtu - zejtra čekám podlaháře! A obývák jsme dneska stěhovali celej den! Strašlivej, strašlivej bordel všude, do postele lezu přes konferenční stolek a kufry s knihama a abych si mohla vzít aspoň spoďáry, musím od šatníku odstrkovat knihovnu! 

(ale zjistila jsem, že prázdná cimra je úplně nejvíc nejlepší, pročež poletí mnoho kusů nábytku!)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:43

Renusatko Soucítím. Analýzu rodičovského chování včetně odpovídajících odborných termínů mají asi jako dobře utajený předmět. V některých situacích si nevybereš, buď na dítkem necháš vytočit,  a jsi tedy agresivní, nebo nereaguješ, a potom jsi  pasivně agresivní. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:43

A kdyz uz jsem tady, tak si stezuju na Chica, kterej mel jit dnes poprve do mistniho psiho salonu krasy, nebo jak se tomu rika - byl objednan na koupel a sestrih, strihani drapku, a kontrolu usi i zlazek. A on to asi nejak tusil a nechtelo se mu tam, procez se mi v noci vloupal do tasky v obyvaku, z te vytahl penezenku, z penezenky debetni kartu, tu okousal a nechal ji vyzyvave lezet na podlaze u dveri! Niceho jineho si ani nevsiml. 

Takze jsem schuzku musela zrusit, protoze pani provozovatelka neprijima ani platby kreditkou, ani seky, a bez debetky jsem si nemohla vybrat hotovost

Hlavne, ze jsem se nedavno tatinkovi chlubila, jak je ten pes hodnej, jak uz dlouho nic neznicil, a jak uz zacina byt cvicenej! Holt pycha predchazi pad...

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:44

Isca pasivni agrese je, kdyz u toho tak ruzne stenas a hekas. ja nestenam, otevrela jsem si lahev merunkovice a zalando, co bych oznacila jako pocinajici zavislost.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:48

continuity Já  obvykle u pasivně agrese významně mlčím

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 16. května 2019 22:50

continuity Tak bacha, alkohol a e-shopy dohromady, to je hodně rizkový chování