Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. května 2019 23:11

MP Marge Hele, to už je ale fakt dost podezřelé. Asi bych se začala bát. Ten pes čte myšlenky a JEDNÁ!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 23:36

Jiná Realita 2 měsíce ? To aby člověk měl nekonečnou trpělivost.

continuity Taky prima. Ten "můj" se tedy nedostal ani ke kalkulaci .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 23:39

MP Marge Promiň, ale , 100 bodou pro Chica. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 23:42

barbucha  nééé, tohle jsem nechtěla slyšet. A možná jsi to tady opravdu neměla číst, vzhledem k zítřejší akci, protože ..., no, vždyť víš. Ale snad už máš vybráno z minulé epizody a nedopadne to tak, že zítra sama zaklekneš .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 23:46

barbucha Ovšem prázdný cimry mají něco do sebe . Když byl byt ohne nábytek, tak jsme malovali samo domo, jenže teď, ne, to se nedá. 

A doplňková otázka, když máš objednané řemeslníky, musíš být přítomna, nebo je necháváš o samotě? Nemyslím opravu, která zabere hodinu, ale tyhle akce, které zaberou podstatně více času.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 16. května 2019 23:51

Renusatko teda remcat po mně puberťák, že blbě uklízím bordel, který on způsobil, asi by měl rázem ten mokrej ručník ve vaně nebo na hlavě.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2019 23:54

Kokoska mně by naši dali myslím po hubě, kdybych vyrobila jen polovinu zmíněného

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 17. května 2019 00:01

whiskas 

No radši jsem u toho, vzala jsem si na tu akci rovnou dva dny - dneska vyklízení, zejtra to provedení... a následný uvedení do příčetnýho stavu.

Ale to jen kvůli tý práci kolem, protože jsem tuhle partu už měla a celkem bych jim asi klíče od bytu svěřila. No mezitim půjdu se psem... pro objednávku barfu a tak... takže nebudu s nima furt.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 00:22
Reakce na Dadoo:

MP Marge Hele, to už je ale fakt dost podezřelé. Asi bych se začala bát. Ten pes čte myšlenky a JEDNÁ!

​No ze jo!? Kamaradka se me porad pta, jestli jsem si nahodou nevsimla, ze otaci hlavicku o stoosmdesat stupnu - to pry by byl definitivni dukaz o posedlosti dablem!!!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 00:23
Reakce na whiskas:

MP Marge Promiň, ale , 100 bodou pro Chica. 

​Hajzl to je!!! A na tu udrzbu jde, i kdybych za to mela zaplatit vlastnim telem

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 17. května 2019 00:34

Isca no vyhlidla jsem si tam batoh, boty a tricko. Ale furt to je v kosiku. V pulce dlouhych sukni me to prestalo bavit

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 17. května 2019 07:48

whiskas ja sa pridávam k barbucha podobné skúsenosti mám aj ja, prerábky v dome ma zocelili natoľko, že už viem, že nájsť šikovného  a spoľahlivého majstra alebo firmu je naozaj výhra. Pri poslednej prerábke kúpelne som som si po jeho odchode upravila ešte mokré špáry na hrúbku, ktorá sa páčila mne a nie jemu. A už druhý mesiac čakám, kedy mi príde opraviť prasklinu v podlahovke, ktorú mi nepozornosťou poškodil. Asi si to opravím sama. A dobrá rada na záver. Nepohnúť sa od majstra, všetko konzultovať, sledovať.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 17. května 2019 07:51

MP Marge múdry psík, všeobecne psíky salóny krásy neobľubujú, česť výnimkám. 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 17. května 2019 08:13

continuity Isca Rizikové chování u Zalanda lze snížit tím, že zadáte jinou adresu, třeba RoSa 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 17. května 2019 08:14

milacka me posledne sadrokartonar povysene oznamil, ze neni potreba na nej dohlizet at si jdu delat svoje veci, pak mel nejake hemzy kdyz jsem po nem chtela praci dle me predstavy, nikoliv jeho, a nakonec jsem sla vzbudit muze po nocni, protoze jinak by to uplne domrvil protoze na me absolutne nedbalale to bylo poprve takova spatna zkusenost. My si nechavame hodne veci delat znamyma znamych, vcetne vestavby v predsini a ty tu nechas a jen si prevezmes hotove dilo:D ma to neco do sebe...ovsem az nam budou delat schody doo patra vcetne vybourani tech starych, tak u toho chci byt. Uz proto ze se schodiste neda oddelit od obyvaku, rada ten masakr uvidim na vlastni oci!

Kdyz delal vodar nove rozvody u muzovy babicky v dome, zasadne konzultoval veci s dedou po dvou mrtvicich a pak se ohanel ze pan domu to tak chtel. On by mu deda odkyval tak nejak vse takze misto zasekanych novych trubek ve spajzu je maji vedene po zdi, cimz se tam babi nevejde mrazak a lednice jako predtim a ta je z toho na nervy protoze musi pro veci stale do sklepa. S dedou tenkrat nepromluvila dobre tyden...

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 17. května 2019 08:18

whiskas Lituju tě moc, řemeslníci to je paklo, mohla bych tady chrlit desítky historek!! Jinak pokud by přijeli malovat na celý den, tak bych tam asi nebyla, u drobnějších oprav ano. 

A musím srovnat, kamarád teď opravuje nějakou nemovitost v Itálii (na jihu, takže žádný civilizovaný sever), byla jsem s ním u nějakých jednání s řemeslníky a jsem normálně v šoku, jak dobře fungovali. Všichni všude na čas, měli dobré nápady, spousta věcí, na které jsme upozorňovali (po zkušenostech s řemeslníky u nás) jim přišla automatická a vůbec nechápali, proč o nich mluvíme a podobně. Navíc se s nimi dalo debatovat o ceně, velmi vstřícně. Normálně jsem hleděla, myslela jsem, že to tam bude horší než u nás. 

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 17. května 2019 08:30

Normálne sa mi vybavila nasa prerabka domu Vážne nechápem maliarov a podobných remeselníkov.  Môžu si slušne zarobiť,  nemajú núdzu o zakazky a oni sú takí.... ..  Fakt nájsť spoľahlivého a slovného remeselníka je poklad. Teraz potrebujem obrusit  podlahu a dostala som kontakt od kamarátky aj s referenciou,  len čakania doba je neskutočné.  Ale je to tým že je žiadaný. Maľovanie už iba svojpomocne,  vrátane natiahnutia omietok.  Je to totiž bez čakania a spoľahlivo.  

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 17. května 2019 08:31

rasaNori ja som prežila viac prerábok v dome a skúsenosti ma naučili nebyť mäkká, trvať na svojom, vyhýbať sa hodinovým sadzbám a kontrolovať, kontrolovať, kontrolovať. Čo som zažila je už na román, aj majsterka pod vplyvom, v garáži sme našli jeho tajné skrýše flašiek aj v kosačke. Zážitkov mám dosť. Ale už som tvrdá, zocelená. Ak niekto potrebuje kvalitný stavebný dozor, som k dispozícii.

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 17. května 2019 08:33
Reakce na Garfie:

continuity Isca Rizikové chování u Zalanda lze snížit tím, že zadáte jinou adresu, třeba RoSa 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. května 2019 08:51
@MP Marge - hele, já bych se ho asi taky začala bát :-)))