whiskas cca o tri tyzdne idem do prahy. Mam si vziat valecky na malovanie? ![]()
Stěžovací vlákno
Janulik03
to bych brala, nabízím plný servis
.
konečně jsem zjistila, kolik tak stojí obraz autorky, kterou fakt můžu a jejíž obraz bych si někdy ráda do bytu pověsila.
mno....poohlížím se po nějaké málo hlídané bance ![]()
Jiná Realita a kdo to je? Ze bych se aspon pokochala??
Jsem rano odevzdala dite, a misto uceni uz mam vygruntovany barak, povesene 3 pracky pradla a uvazuju ze dosekam zahradu![]()
rasaNori tuhle skolni prokrastinaci si pamatuju ![]()
rasaNori a mne odovzdali dieťa, prišlo ďalšie susedove, varila som, piekla, robila deťom servis, riešila ich spory, všade bordel ako v tanku, jedno dieťa odišlo s plačom, že nechce domov, druhé (vnuk), že tiež nechce domov....
Konečne dieťa zaspalo, začínam upratovať, umyjem kuchyňu a posadím bylinky.
Počkám na rodičov a večer si dám dve deci bieleho, mám pocit, že mi dobre padne.
rasaNori Keď nie je chuť učiť sa, potom chápem ten vygruntovaný barák a tri pračky
.
A prečo to vínko nie?
milacka nebot sesty mesic:D
Pambu mi pomahej, az konecne jednou koupim dum ![]()
No co, dostala by ses do pořadu Pomoc, zničil jsem si dům. ![]()
rasaNori ahaaa, nevedela som
, vínko musí počkať minimálne rok.
rasaNori Dobrá motivace k učení je za hlídání děcka platit. Na poslední zkoušku jsem se naučila za nejkratší dobu a nejefektivněji za posledních X let ![]()
milacka Ja vzdycky nejakym zahadnym zpusobem dostanu deti, jentak mimochodem se u nas ocitnou a jeden uz ma oblibenou hlasku na odchod ,,ne, ja tady chci byt, ja tady proste budu,,. Jsem vzdycky z nich zrala na laso.
Pinot Noir nasi se uplne trepali aby si ji mohli odvezt:D
Karja môj vnuk je u mňa každý deň, vždy sa príde po škôlke ku mne najesť.
Dnes od rána je u nás ako na Václaváku plus veľa povinností, budem rada, keď si večer vyložím nohy a zrelaxujem.
A malý nechce domov a nechce![]()
Gatita susan ashworth.
já miluju zátiší, a ty její s flaškami mlíka nebo kytkama a ubrusama jsou prostě
ale třeba 3000 liber za 60x60, ach jo, no.

Jiná Realita Obslehni to temperou a nebudes mit jen jeden. Jsou opravdu hezke
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.