Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:33
Reakce na Zina:

Přebírání si pamatuju dodneška!

A ta guma, tyjo, no, to bych čekala, že se asi bude různit... Já si matně vybavuju nějakou skákací sekvenci, že úplně na začátku se skočilo oběma nohama doprostřed, a na konci té sekvence se musela ta jedna strana gumy zvenku nabrat nohama a s ní přeskočit tu druhou, aby se překřížily, a pak jen vyskočit na místě a pustit to zpět... Kdybych si teď v kanclu napnula mezi židle gumu, tak si možná vzpomenu, ale máme tu jen kolečkový křesla sakra, bych musela zaháknout za opěradla a skákat rovnou tak čtverky. :D

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:36
Reakce na žluťásek:

A abych přidala svou trošku do retro cukrovinkového mlýna, tak moje dětské nej byly sušenky Dalida (Dvě podlouhlé tyčinky v čokoládě, něco jako miňonky) a Vanda (sušenka ve stříbrném obalu, s citronovou příchutí).

Té Vandě myslím předcházela tyčinka Havana (ve stříbrno-žluto-červeném obalu, podlouhlá úzká oplatka v tenké vrstvě čokolády a se svěží příchutí). Tu jsem milovala.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:38
Reakce na Karoleena:

Možná různilo, ale jak to popisuješ (držím se domluvy z nerdského vlákna :-), tak si myslím, že jsme to skákali úplně stejně. Tej ještě jestli je to v té knížce, co linknula Potrefenáhusa, taky tak... 

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:39
Reakce na Karoleena:

Jasně, to závěrečné nabrání nohama a výskok. To si pamatuju perfektně. Začátek a prostředek hodně matně. 

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:42
Reakce na Amun:

Salko jsem z tuby snad nikdy nemela :D no co, kup si zubni pastu, vnitrek vyhod, napln salkem a zavzpominej na stare casy! :D A hned potom koupit skakaci gumu a shodit tech pet kilo no :D vsechno poporade :D

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:42
Reakce na Potrefenáhusa:

jovo! to jsme si nechávali zmrazit v mrazáku a pak jedli jako zmrzlinu...

ale co mi děsně chybí je biokys, chjo! naslano a studený v létě - to byl nejlepší!

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Jogurt jo, taky kysaná smetana a zakys v hranatým obalu, ale to jovo si vůbec nevybavuju..asi ho u nás neměli..?

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:51
Reakce na Ounz:

já si ho pamatuju už taky docela matně, asi jsem byla malá, ale hlavně mi máma vyprávěla, že když mě čekala, tak na jovu strašně ujížděla, kupovala ho po kvantech a ani ho nedonesla domů, musela ho otevřít ještě na ulici :-D

Ale teda nevím, jestli jste z Prahy, ono se taky tyhle věci asi docela regionálně lišily, já měla babičku ve Veselí nad Lužnicí, kde byly snad jen věci z Madety, takže jogurty i mlíko zásadně ve skle se staniolovou čepičkou.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:52
Reakce na Potrefenáhusa:

No původně právě z Phy nejsem, to bude tím..

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:53
Reakce na Ounz:

+ Potrefenáhusa My jsme loni v knihovně dělali pro děti takové odpoledne plné her jejich rodičů, takže jsme vytáhli skákání panáka, gumu, čáru, přebírali jsme provázky na prstech, skládali nebe-peklo-ráj atd.

Když jsem holkám ukazovala, jak se ta gumová sestava skáče, překvapilo mě, jak moc je to fyzicky náročný! Ale holčičky byly teda strašný nemehla a vůbec nějak nechápaly, jak nabrat nártem jednu stranu gumy a přeskočit s ní napříč, takže se do toho pořád zamotávaly a strašně dupaly a vůbec to bylo takový těžkopádný :)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:58

vitacit bude asi naša šumienka, že? tomu som na chuť nikdy neprišla, ale zbožňovala som cukríky Pez, a ešte keksy Koukou Roukou a na pitie také sladké džúsy vo vrecku, ale ako sa to volalo už netuším

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 16:01
Reakce na žluťásek:

ale třeba na Krvavý koleno prej děti ještě dneska hrajou

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 16:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Krvavý koleno jenesmrtelný totiž 

žluťásek  no, chtěla bych vidět sebe teď..

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 16:05
Reakce na betsey:

Capri Sonne! Prodává se to pořád, ale už bych neměla odvahu se toho napít. Nechápu, jak se tak dementní obal může těšit pořád tak velké oblibě. Miliony lahviček s membránou, krabičkový pitíčka a děti stejně furt chtějí tu příšernost v pytlíku, co se malému děcku okamžitě rozlije a větší si z toho dvakrát srkne a je po legraci.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 16:06
Reakce na Ounz:

no já jsem si nedávno zkusila udělat hvězdu, jako dala jsem to, ale málem jsem si u toho rozbila hubu a natáhla všechny svaly v těle.....a jakou krásnou jsem uměla, rovnou a na obě strany....:-D