Vitacit mívají taky v prodejnách Coop (Jednota), v menších městech a vesnicích.
No je fakt, že já si taky vlastně nepamatuju, že bych ty přípravky vůbec někdy pila. To samý šumák, tang, granko... všechno pěkně přímo. ![]()
Vitacit mívají taky v prodejnách Coop (Jednota), v menších městech a vesnicích.
No je fakt, že já si taky vlastně nepamatuju, že bych ty přípravky vůbec někdy pila. To samý šumák, tang, granko... všechno pěkně přímo. ![]()
Damy, skakaly jste v detstvi gumu? My holky z nasich bytovek jsme se s tim venku vyblbly, fakt jsme tim dokazaly stravit cele odpoledne - dneska nechapu, co nas na tom mohlo tak bavit ![]()
Ha! Ja ze mezi svatky chystam na den-dva do Jiznich Cech, to bych ze mohla poohlednut, diky ☺
možná byste tam sehnala Dulce de leche, je to takový na chuť lepší (pro mě) zkaramelizovaný salko, podle mě Američani určitě nějaký kondenzovaný slazený mlíko mít budou

Jovo si zas nepamatuju já :)
tyjo guma na skákání, to bylo dobrý, ale už si to ani nepamatuju, jak sme to dělaly..
Ha! Ja ze mezi svatky chystam na den-dva do Jiznich Cech, to bych ze mohla poohlednut, diky ☺
Tak minimálně v Deštný na náměstí ho mívaj. ![]()
Já si to asi koupím :-D. Ke gumě by se mi ještě hodil návod na takovou tu "školku" s míčem, co se házela o panelák, a přebírání s vlnou!
no gumu furt a dokonce i doma, měli jsme takový bezva židle, který měly vyřezávaný nohy, takže v nich všechno dobře drželo, dokonce i pro pětky a čtyřky měly zářez...sousedi pod náma teda asi museli mít radost
Já jsem byla ráno na testech na těhotenskou cukrovu a po tom strašném glukózovém roztoku se mi to tu čte úplně v klídku, všechny ty jesenky, salka, vitacity a ovocný mlíčka mě nechávaj úplně chladnou. Na sladkosti myslím ještě pár dní chuť nedostanu :-)
A abych přidala svou trošku do retro cukrovinkového mlýna, tak moje dětské nej byly sušenky Dalida (Dvě podlouhlé tyčinky v čokoládě, něco jako miňonky) a Vanda (sušenka ve stříbrném obalu, s citronovou příchutí).
A původně jsem chtěla napsat, že Vitacit jsem moc nejedla, ale pak jsem si vzpomněla na tu červenou dlaň, takže jahodovej asi nebyl špatnej ![]()
No, byly jednicky, dvojky, trojky a ctyrky... Pak zase znovu trochu jinak... Uz bych to taky nedala!
možná byste tam sehnala Dulce de leche, je to takový na chuť lepší (pro mě) zkaramelizovaný salko, podle mě Američani určitě nějaký kondenzovaný slazený mlíko mít budou

No jo - ale to neni v tube!!! ![]()
Jo, jo vim no, ale už teda nevím, co bylo co :)

Ajajaj, glokozovy roztok, no, to se vam nedivim, ze vas momentalne sladkosti nepritahujou! Dofam, ze je vsechno v poradku ☺
Je. A to se da koupit v plechovce vsude. Ale me na tom vzdycky bavila prave ta tuba... A vubec, mate mi to vymluvit a ne me v tom jeste podporovat, ja jsem si koupila sve uplne prvni skinny jeans a snazim se shodit 5 kil!!!! ![]()
Třeba dala, kdybyste si tu gumu natáhla a moc nad tím nepřemýšlela, třeba by naskočila motorická paměť :-). Od pětky se tuším neskákalo, ale už chodilo, ne? Alespoň u nás na sídlišti v ČB.
Jo jo, to uz se jen prekracovalo ☺
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.