Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:18
Reakce na MP Marge:

Vitacit mívají taky v prodejnách Coop (Jednota), v menších městech a vesnicích. 

No je fakt, že já si taky vlastně nepamatuju, že bych ty přípravky vůbec někdy pila. To samý šumák, tang, granko... všechno pěkně přímo. 

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:20

Damy, skakaly jste v detstvi gumu? My holky z nasich bytovek jsme se s tim venku vyblbly, fakt jsme tim dokazaly stravit cele odpoledne - dneska nechapu, co nas na tom mohlo tak bavit 

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:21
Reakce na domenica:

Ha! Ja ze mezi svatky chystam na den-dva do Jiznich Cech, to bych ze mohla poohlednut, diky ☺

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:21
Reakce na MP Marge:

možná byste tam sehnala Dulce de leche, je to takový na chuť lepší (pro mě) zkaramelizovaný salko, podle mě Američani určitě nějaký kondenzovaný slazený mlíko mít budou

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Jovo si zas nepamatuju já :) 

tyjo guma na skákání, to bylo dobrý, ale už si to ani nepamatuju, jak sme to dělaly..

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:22
Reakce na MP Marge:

Ha! Ja ze mezi svatky chystam na den-dva do Jiznich Cech, to bych ze mohla poohlednut, diky ☺

Tak minimálně v Deštný na náměstí ho mívaj. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Já si to asi koupím :-D. Ke gumě by se mi ještě hodil návod na takovou tu "školku" s míčem, co se házela o panelák, a přebírání s vlnou!

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:23
Reakce na MP Marge:

no gumu furt a dokonce i doma, měli jsme takový bezva židle, který měly vyřezávaný nohy, takže v nich všechno dobře drželo, dokonce i pro pětky a čtyřky měly zářez...sousedi pod náma teda asi museli mít radost

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:23
Reakce na MP Marge:

Já jsem byla ráno na testech na těhotenskou cukrovu a po tom strašném glukózovém roztoku se mi to tu čte úplně v klídku, všechny ty jesenky, salka, vitacity a ovocný mlíčka mě nechávaj úplně chladnou. Na sladkosti myslím ještě pár dní chuť nedostanu :-)

A abych přidala svou trošku do retro cukrovinkového mlýna, tak moje dětské nej byly sušenky Dalida (Dvě podlouhlé tyčinky v čokoládě, něco jako miňonky) a Vanda (sušenka ve stříbrném obalu, s citronovou příchutí).

A původně jsem chtěla napsat, že Vitacit jsem moc nejedla, ale pak jsem si vzpomněla na tu červenou dlaň, takže jahodovej asi nebyl špatnej

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:23
Reakce na Ounz:

No, byly jednicky, dvojky, trojky a ctyrky... Pak zase znovu trochu jinak... Uz bych to taky nedala!

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:24
Reakce na Potrefenáhusa:

možná byste tam sehnala Dulce de leche, je to takový na chuť lepší (pro mě) zkaramelizovaný salko, podle mě Američani určitě nějaký kondenzovaný slazený mlíko mít budou

No jo - ale to neni v tube!!! 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:24
Reakce na MP Marge:

Jo, jo vim no, ale už teda nevím, co bylo co :)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:25
Reakce na Ounz:

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:26
Reakce na žluťásek:

Ajajaj, glokozovy roztok, no, to se vam nedivim, ze vas momentalne sladkosti nepritahujou! Dofam, ze je vsechno v poradku ☺

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:29
Reakce na Amun:

Je. A to se da koupit v plechovce vsude. Ale me na tom vzdycky bavila prave ta tuba... A vubec, mate mi to vymluvit a ne me v tom jeste podporovat, ja jsem si koupila sve uplne prvni skinny jeans a snazim se shodit 5 kil!!!! 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:30
Reakce na MP Marge:

Třeba dala, kdybyste si tu gumu natáhla a moc nad tím nepřemýšlela, třeba by naskočila motorická paměť :-). Od pětky se tuším neskákalo, ale už chodilo, ne? Alespoň u nás na sídlišti v ČB.

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:31
Reakce na Zina:

Jo jo, to uz se jen prekracovalo ☺