Jiná Realita Bože, to sa strašne číta toto, až k neuvereniu, je mi ľúto, čo si otec musel vytrpieť, až neľudské, prajem mu rýchly návrat domov a skoré uzdravenie.
Stěžovací vlákno
Zitra den D, mam nervy uplne v kyblu, mela bych se ucit, ale jsem zjistila ze uz to neumim, v prezentaci se zadrhavam a mam okynka... no to bude beztak ostuda ![]()
Pane muj, do cehos to dusi dal ![]()
Lama_z_Lana Mě můj školitel před prezentací řekl, ať si uvědomím, že o mojí práci nikdo neví víc než já, tak ať nezmatkuju. Docela to zabralo ![]()
Lama_z_Lana A mne muj vedouci pred statnicemj rekl, ze mi to moc slusi! A ro byla ta nejlepsi vec, co mi mohl rict:-D. Takze dobrej ohoz Lamo!
Lama_z_Lana držím palce!
Lama_z_Lana drzim palce, to das ![]()
Díky ![]()
Karja No, budu nakonec černá kuželka, tak snad dobrý.
Jako, snad mě už v tomdle bodě nevyrazej, už to musím jen ty blbý 2 hodiny vydržet.
Lama_z_Lana Tak tfuj tfuj tfuj!
Lama_z_Lana Držím palce :-).
Dík moc! ![]()
Já jsem z toho nanervy hlavně proto, že přítomen budu jak můj momentální šéf, tak lidi, se kterýma s blízké budoucnosti protnu a nebo bych ráda s nimi ráda navázala spolupráci. Tudíž tam ze sebe nechci udělat úplnýho blbce ![]()
Lama_z_Lana Držím všechny pěsti, co jsou doma!
Držím pěsti(= štěstí), dáš to v pohodě![]()
![]()
Slepak ve 30 tt.
Lama_z_Lana Držím palce,at' to dopadne k tvé spokojenosti a můžem gratulovat.![]()
Lama_z_Lana hodně štěstí
rasaNori ajajaj, ať to dobře dopadne.
Catherinne uz je venku sycak...
Uff...
rasaNori drzim palce at to zvladnes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.