Aranel hadra, dorta, okurek..![]()
Stěžovací vlákno
Umru tady hlady![]()
viktorka_od splavu Kdyby aspoň handra![]()
viktorka_od splavu kde máš játru?
Potrefenáhusa kdyz moje maminka upece dortu, tak muz rika, ze prekrocenim naseho prahu se promeni v dort
(a to uz tu zije vetsi cast zivota:P
Mutziputzi
to ses jinde
Potrefenáhusa mně jednou vletěla vosa pod šaty a připlácla jsem ji na sobě ve snaze se jí nějak zbavit. tyjo, to bolelo jak prase, záda opuchlá, nemohla jsem nic pořádně obléct, vyspat se, nic ![]()
ale o víkendu jsem právě slyšela historku se sršněm, kdy žena plavala v bazénu, a jak se rozmachovala rukama, tak ji bodnul sršeň. z bazénu ještě vylezla, a naštěstí nebyla sama doma, protože jí opuchla celá ruka a odpadla. prý úplně cítila, jak ten jed postupuje žilami nahoru. kdyby byla sama doma, tak kdoví, jak by to dopadlo.
Jiná Realita ale to si fakt myslím, ze není běžná reakce
viktorka_od splavu já třeba dost rychle chytam přízvuk a i ty spisovný koncovky, ale dortu s okurkem bych asi taky nedala, to se fakt vzpírá
Potrefenáhusa njn, to musis nasat s materskym mlikem:-)
Potrefenáhusa to je možný, ale právě nikdy nevíš, jakou reakci budeš mít sama. já se sršňů bojím děsně. pokud jejich bodnutí "jen" víc bolí než od vosy, tak to stačí bohatě, protože to od vosy mě osobně bolí hrozně. opakovaně vyzkoušeno.
viktorka_od splavu prave ![]()
Jiná Realita no mne to prave od vosy bolelo ruzne, i od vcely, podle mě zalezi i, jak jedovatý ty konkrétní jsou
ja z toho měla až skoro cernej flek na tři týdny, pak mě hned po tom píchla vosa do ruky, já strašná panika po ty předchozí zkušenosti a nestalo se vůbec nic
Potrefenáhusa njn, to musis nasat s materskym mlikem:-)
to je to co si dycky řikam Díky bohu!!!![]()
Dajte pokoj s tymi srsnami. Vecer syn hlasil 4 ks vletene stresnym oknom. Nevieme kde maju hniezdo, ale ja mam z nich strach. Jo a ani som netusila ze by to mohla byt aj ta srsen ![]()
je to ten srsen a je straslivy
A kde je brambor a kedluben?
dynda myslíš kedlubna? ![]()
dynda to je další hrůza - cokoli s bramborem!
Jiná Realita na prvni cteni jsem se zdesila, ze ji odpadla ta ruka. Ale i jinak...ufff. Ty reakce jsou nekdy zvlastni, treba znamy nikdy nemel zadne potize, az jednou odpoledne snedl neco s orechy, a kdyby nebyla doma znama a nezavolala mu zachranku, nejspis by se udusil...Desive.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.