rasaNori No uf, teda!
Stěžovací vlákno
rasaNori Masakr teda!Rychlou rekonvalescenci preju!
rasaNori At je brzy dobre!![]()
Diky vsem, lezim v Motole takze pece skvela:)
rasaNori potlapkávám,ať ti je brzy co nejlíp![]()
Uf, asi teda s epiduralem? Ať jste brzy v pořádku, ty i miminko!
dynda mimino je stale na znackach:)
To je dobře, možná se trochu divilo, co se to děje hned v sousedství? Jak rychle se poznalo, že je to slepák?
rasaNori oj, oj, oj, tak nech je čím skôr dobre, slepák je nepríjemný a držím palce obom, tebe aj bábätku, nech ste zdraví a už žiadne komplikácie.
Ted se mi stala ale silena vec, normalne si v posteli ve tme ctu ty vase nase zblebty a na displej telefonu se mi spusti pavouk:-D. Takova ta nohata johana. No samozrejme ho nemam a nekde se mnou kempuje, nechutny, nechutny.
Karja buď ráda, že na tebe nespadnul sršeň, jako na mě včera ![]()
Jiná Realita Fuj a bodnul? Snad ne! Ja se jdu ted soustredit na intenzivni vyzarovani negativni karmy, aby pochopil, ze v moji posteli neni vitan a vypadnul
Karja Ble, nerikej takovy hnusny veci mym jmenem, pak ho mam mit rada...![]()
![]()
Solathis Ale vzdyt je to priroda! My tady tomu tak rikame, nejenom ja:-D
Karja ne, naštěstí! prostě si sedím, najednou šílený rachot, sršeň to napálil do šikmého stropu a padnul přímo na mě
naštěstí se svalil mimo a povedlo se mi ho chytit do hrnku a vyhodit.
ale slyšela jsem o víkendu děsivou historku o bodnutí sršněm a mám z nich fakt strach.
dynda v Nachode v nemocnici tvrdili ze se jedna o enteritidu, a to jsem tam stravila 5 hodin po vysetrenich. V Motole bylo do hodiny jasno.
Ja vas nechci poucovat, ale je to TA srsen a maji jed mene jedovaty nez vcela, akorat delsi zihadlo, takze to vic boli. Kazdopadne panika neni na miste. Navic nejsou agresivni, naopak velice uzitecne ![]()
rasaNori mama byla na pohotovosti se slepakem 2x, aby to pak poznal praktik v ambulanci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.