continuity no me tam vezl kamarad, muz hlidal dite a kdyz to tam videl tak rika: a ses si jista ze tu chces zustat? No ja si predstavila operaci a uz jsme domlouvali jak nas vsechny dostat do Prahy![]()
Stěžovací vlákno
continuity spisovně je to oboje, dokonce je mužský rod používán víc
Potrefenáhusa ano. A rada od continuity ktera seka hrubek jak maku, je fakt usmevna
jinx Rada se týkala věcnosti, ne pravopisu.
To je pěkný teda. Vlastně jsem už mockrát slyšela, že byl slepák diagnostikován dost pozdě, zvláštní.
dynda Taky mi to přijde časté, muže sprdli na Vinohradech, že přijel se slepákem za minutu dvanáct, přitom tak dlouho trvalo, než se tam od svého lékaře a přes polikliniku probojoval, honili ho od čerta k ďáblu, trvalo to tak dlouho, že bylo málem pozdě.
stes ty prosim te nerad ![]()
jinx musím, to se někdy nedá
stes bohuzel trochu mimo? ![]()
Potrefenáhusa nechte ji zit.... proste kdyz musis, tak musis...:)
Vám stačí málo k popíchnutí, co? ![]()
stes bavime se :D
Dáme seznam slov, který mají tyhle kolísavý rody, a o těch pak bude zakázáno mluvit v zájmu vyhnutí se gramatickýmu napomínání - smeč, kyčel, káně a další. ![]()
Můj dědeček na prasklé slepé střevo zemřel, vůbec tady s tím nestrašte. Slepé střevo a sršeň jsou dvě věci, které ve mně fakt vyvolávají paniku!! ![]()
Aranel Mně dělá problém TA Hostivice, to se mi fakt nelíbí
u mě si jednou sršně udělaly hnízdo v ložnici na stropě - nalétali střešním oknem a pak jsem se divila, co je to tam za "lampičku", že jsem si jí nikdy nevšimla :) vypadalo to jak ty papíráky z ikea. jako chvíli jsem tam s nima bydlela, ale pak šly...
mitford sister ja mam dva pichance od srsni za sebou, jsme jim v lese na posedu asi dost vadili, ale i presto je mam rada a na zahrade mi nevadi:)
mě jednou sršeň bodla. Do stehna, když narazila na lampičku a spadla na mě. Nejdřív jsem to jen chladila, ale pak přijela kamarádka a zhrozila se. Půlku stehna jsem měla úplně fialovou a dvakrát tak velkou. Takže pohotovost, antibiotika a asi tři týdny horeček a bolesti. A to sjem ještě neměla alergickou reakci. To by bylo ještě hůř.
Bojim, bojim.. Zrovna včera jsem jednu odpálila přibouchnutím okna. měla asi 8 cm.![]()
Dadoo já jsem měla jednou strasnej stipanec od vosy, ne teda tak hroznej jako ty, ale rudofialovej flek přes půlku zadku (primackla jsem přes tenký šaty kabelkou) - prej můžou bejt některý jedovatejsi z postrikanych poli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.