Mutziputzi sak dieta ne?
(brambor je to zeleny z keryho dole rostou brambory:P
Stěžovací vlákno
Gatita moje matka jedla všechny ořechy celý život. pak prodělala chemo...a od té doby nemůže jíst žádné ořechy, protože po všech opuchá.
No já to fakt slyšela tolikrát. Teď jsem se teda trochu vyděsila, slepáka ještě mám, naštěstí mi ho ale už nebudou muset operovat v těhotenství ![]()
Dorta!! To toleruju jen ve videu Múdra sova - "já mám najradšej ríííízek a dortu". ![]()
(Múdra sova musí být někde ze Záhorie asi? Že říká rízek a ne rezeň.)
Celý fialový stehno jsem měla jednou od vosy, píchlo mě jich celkem 5, 4 ty místa byly do druhýho dne dobrý a to to jedno bylo asi na měsíc a půl.
Sršně na mě jednou odsmečoval kamarád, bolelo to dost, měla jsem i zimnici a taky jsem ve čtyři odpoledne odpadla, jako že usnula, dál už to ale bylo ok. Bojím se jich teda dost.
Aranel a neříká se torta? ![]()
continuity no me tam vezl kamarad, muz hlidal dite a kdyz to tam videl tak rika: a ses si jista ze tu chces zustat? No ja si predstavila operaci a uz jsme domlouvali jak nas vsechny dostat do Prahy
Nevím, jak je na tom chirurgie, ale Náchod má velmi dobrou ortopedii, mamce tam zoperovali tříštivou zlomeninu holenní a lýtkové kosti opravdu velmi dobře, i v Praze na chýře to chválili
Ovšem já mám zase negativní zkušenost s pohotovostí, kde neměli číslo na recepci na taxi službu, která by fungovala 24/7 (ono je asi divné, že se člověk dovezený sanitkou třeba pak potřebuje dostat domů...)
Jinak já měla se slepákem kliku, jednak mě chytnul v dětství (takže žádné pobíhání mezi chirurgií a gyndou) a jednak to moje mamka skoro hned poznala, tak mě nechala nalačno, doktorka taky identifikovala rychle, takže rovnou do nemocnice, kde mě během hodiny odvezli na sál. Ale těch zkazek o tom, jak se nemohlo rozhodnout, zda to je slepák či ne a případně se při operaci zjistilo,ž e je ok, mám kolem sebe taky dost....
Sršně jsem jednou plivala ven, když se mi nepozorovaně pokoušel upít pivo. Bolelo to jak tři čerti, štípanec do vnitřní strany rtu
A666 no mezi nama, mam li si vybrat operaci jako tehotna se slepakem v nachode nebo v Motole, neni co o cem:) verim ze ortopedie by tam mohla byt cajk, ale celkove tam vladla jista zmatenost. Jo taky bych si to nevybrala:D
Já jsem před časem chodila do nemocnice na píchaný antibiotika při sérii angín a na závěr léčby byl dvakrát retarpen, jakejsi dryják s dlouhodobým účinkem. Sestra mi říkala, že to prej bolí zhruba stejně jako píchanec od sršně, že jí tam u toho i dospělý lidi brečej. No nebrečela jsem, ale sršním se radši vyhejbám, tohle bych znovu úplně zažít nepotřebovala.
A s žihadlama jsem jednou vyslechla příšernou historku v tramvaji, jak nějaký miminko strašlivácky plakalo venku v kočárku, že ho různě tišili a až maminku napadlo vysvlíknout ho do naha, jestli ho někde něco neškrtí, tak z kaťat vylítla vosa a dítě celý zmučený. Noční můra ![]()
No já jsem si jednou v panice v obchodě (nějaký Penny,či co-naštěstí ne v místě bydliště!!!!) ze sebe servala normálka kalhoty,protože jsem cítila,jak mě něco lechtá na stehně a přes látku byla vidět včela ![]()
Maureen Ja se bojim pavouku a takhle v panice z jednoho, co mi ze stromu zapadl do vystrihu, jsem ze sebe servala tricko - na hrbitove.
Jiná Realita to taky. čekám na Janulik03 , co k tomu řekne ![]()
My jsme jednou na vychazce dostali pritel 20 vosich do nohou a ja asi tri, z toho dve dohlavy. No tak on dostal na pohotovosti injekci, a ja jen prasek. No kdopak vypadal hur? Mela jsem oteklou hlavu, v praci se mi smali, on se jen tyden drbal. Ale na te pohotovosti byla celkem prca, my jsme tam prijeli tak zmasakrovany, pritel se skocil totiz chladit do reky, pak si namocil obleceni aby se chladil cestou v aute a jeste mu nekdo pujcil ocet. No proste smrad, bahno, zvaleny, otekly....
Mne srsen nikdy nebodl, ale jdu si postezovat, ze jsem vcera zkysla u "Trhliny" az do pul jedne v noci - ja, ktera chodi spat pred desatou ![]()
A ted se v praci plouzim a vypadam jako vyvorana mys ![]()
Docela bych se tam nekdy jela podivat, na tu Tribec (nebo TEN Tribec
)
Aranel rizek sa vravi aj u nas ale nie vsade. Šmicla, rezen. Ten rizek skor zahoraci okolo skalice.
Ta torta je tu a dorta tiez zahorie.
Tu myslim kopanice okolie Myjavy, nie sme zahoraci, na to sme citlivi. ![]()
A s žihadlama jsem jednou vyslechla příšernou historku v tramvaji, jak nějaký miminko strašlivácky plakalo venku v kočárku, že ho různě tišili a až maminku napadlo vysvlíknout ho do naha, jestli ho někde něco neškrtí, tak z kaťat vylítla vosa a dítě celý zmučený. Noční můra
Pane boze ![]()
Janulik03 smicla, fakt ci preklep? U nas jedine šnicla ![]()
MP Marge a co na trhlinu říkáš?
já na ní byla v kině a měla jsem celé to kino sama pro sebe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.