chceš přinést něco ? ![]()
Stěžovací vlákno
SunEclipse uz tu byl muz:D to bylo psane v zoufalstvi neb po dvou dnech hladovky jsem dostala hrnek melty a 8 piskotu a do obeda (o kterem se nevedelo jestli vubec bude) sakra daleko:D
Mrakoplas preklep šnicla je spravne ![]()
MP Marge na trhline sme boli, napad dobry sfilmovanie hrozne.
rasaNori No, tak po císaři není ta strava nijak lepší a to máš začít kojit ;)
Janulik03 a co konkrétně ti vadilo?
mně to zas tak hrozný, jak psali v recenzích, nepřišlo. jako mám výhrady, ale nebyl to na české (teda slovenské) poměry špatný film.
mně u bebjaka opakovaně vadí, že má pěkný námět, vybere i docela dobré herce, dobrý příběh a pak....něco, něco tomu ještě chybí (v různé intenzitě), abych si řekla wow.
Jiná Realita snaha prilisna, bolo to v podstate az nudne. Kino bolo plne a vonku po skonceni som nepocula ani jednu pozitivnu reakciu. Chodili dokola, proste nieco tomu chybalo. Zaciatok super, postupne sa to zhorsilo az k totalnej nude.
Janulik03 já jsem hlavně nepochopila konec, ale nevím, jestli měl být vůbec pochopený.
Pinot Noir na tebe jsem vcera a dnes vzpominala dost, divim se zes neskytala:D
Janulik03 já jsem hlavně nepochopila konec, ale nevím, jestli měl být vůbec pochopený.
Ja myslim, ze nemel, ono v te knizce to vyznelo tak, ze at uz se v tom kraji take cokoliv, je to nad lidske chapani...
Janulik03 Děkuju, tak múdra sova musí být rozhodně přímo ze Skalice. ![]()
Myrtila vyhrála jsi![]()
Ten muj byt, do ktereho jsem se mela za 14 dni stehovat, se asi taky bude prodavat...
To je fakt na posrani, toto.
tv byl malej:P ono se to nějak vyvrbí nakonec a dopadne to dobře, ti nás tu tolik drží palce že to jinak neni možný![]()
tv
boze to je fakt smola. Len nechapem preco teda uvazovali o prenajme
viktorka_od splavu
. Diky. Ja se nechala zase ukolebat, ze je vsechno v poradku.. Clovek aby byl furt ve strehu! Rozhazuju site. Predstava, ze pujdeme bydlet k mati, me docela desi.
tv
boze to je fakt smola. Len nechapem preco teda uvazovali o prenajme
Oni si chteli koupit dum a byt si nechat. Jenze ted se vyskytl dum, jehoz majitel by chtel byt v centru. A ten byt je v centru. Takze by sla vymena. Blba nahoda.
Smůla teda. Ale nedá mi to - myslíš, že s máti by ses nesnesla (pokud má prostory odpovídající a chuť samozřejmě)? Plyne z toho totiž teoreticky dost výhod jinak ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.