to je v hlave, mam kamaradku, ktera cestuje sama, naposled po trech tydnech na Taiwanu brblala, ze uz je zpet, ze tam toho bylo jeste tolik :D
Stěžovací vlákno
jinx já taky nerada cestuju sama, neumim to, potrebuju to s někým sdílet. 3 dny a stačí bohatě
Potrefenáhusa ze by me to samotnou netesilo to je jisty, mam to stejne-ale urcite bych to radsi vydrzela nez nejela leta vubec nikam.
Jo ale jsou teda i cestovní seznamky, kamaradka takhle byla s někým 14 dni na vode v Albánii.
Nebo takový ty poznávací zájezdy, byla jsem několikrát a bylo to fajn a pokazdy tam byl někdo sám
viktorka_od splavu já bych sama jela asi na nejakej ten poznávací, nekam po Evropě, do Skandinávie/Skotska/Irska ![]()
Potrefenáhusa ja taky radeji cestuji s nekym, kdyz si muzu vybrat
Potrefenáhusa treba bysme se potkaly;-)
Jo ale jsou teda i cestovní seznamky, kamaradka takhle byla s někým 14 dni na vode v Albánii.
Nebo takový ty poznávací zájezdy, byla jsem několikrát a bylo to fajn a pokazdy tam byl někdo sám
ale neco takoveho, teda nepotrebuji to, takze teoreticky, to by me zabilo!
Potrefenáhusa ja taky radeji cestuji s nekym, kdyz si muzu vybrat
Pro mě je ideál střídat to, pokud to jde. Cestovat s někým a občas cestovat sama. Vedle těch měst na pár dní bych uměla být klidně i třeba týden sama u moře nebo někde v kopcích v penzionku - číst si, nic nemuset, žádnou společnost bych programově nevyhledávala... relax největší ![]()
jinx Potrefenáhusa viktorka_od splavu tak ale každý nepotřebuje dovolenou trávit cestováním. Jako já taky ráda někam cestuju, ale klidně strávím dovolenou doma. Nemám to, že je teď dlouhý víkend, tak musím někde cestovat. Ale tu dobu mimo práci teda mít musím. Bez volna v práci bych nepřežila.
jinx tak je tam velký riziko, ze ty lidi budou idioti a nepujde před nima utéct ![]()
MaeGandal ja si prave doma tak neodpocinu, protoze stejne porad resim provozni veci, varim... jela bych klidne treba na sumavu nebo nekam na chatu k rybniku, jinak nevypnu
viktorka_od splavu dovolená doma jedině v případě, že všichni odjedou. První den uklidit a pak už jen relax.
Znalci vědí, že dovolená doma = domalená![]()
jinx Potrefenáhusa viktorka_od splavu tak ale každý nepotřebuje dovolenou trávit cestováním. Jako já taky ráda někam cestuju, ale klidně strávím dovolenou doma. Nemám to, že je teď dlouhý víkend, tak musím někde cestovat. Ale tu dobu mimo práci teda mít musím. Bez volna v práci bych nepřežila.
jiste, diskuse ale zacla u JR, ktera nema s kym jet, takze se bavime o cestovaci dovolene. Jsou lidi, kteri dovolenou travi praci, atd.
Potrefenáhusa no prave! A osobne jsem radeji, kdyz za dovolenou cechy nepotkam.
Ja bych uplne nejradsi cestovala sama, ale von se chce vzdycky nekdo pridat! Takze leda na tajnacku. Ale ted to citim, ze nekam na vikend bych proste sama potrebovala. Je nejak vsechno spatne ![]()
Obcas si prijdu jak nejvetsi asocial, protoze potrebuju 2-3 dny s nekym nemulivit, jen bytvdoma a uzovatvsi, ze nemusim mluvit. A to jecjsem jinak dost extrovertni bych rekla.
Lama_z_Lana to je podle me normalni. Ja bych nesnesla byt porad s nekym bez moznosti za zebou obcas zabouchnout dvere a nechat vsechny na te spravne strane :-))
Já taky radši jezdím s někým, ale nemít nikoho, jela bych i sama, doma prostě tak nezrelaxuju. Letos teda asi nepojedeme nikam, protože nám nemá kdo pohlídat psy a jeden je už dost nechodící, takže vzít s sebou nepomůže.
To jetí sama na dovolenou jsme jeden čas dost řešily s kamarádkou, taky neměla s kým jet, nedomluví se anglicky, přitom je takovej společenskej typ a má fyzicky hodně náročnou práci, takže chtěla spíš někam na pobyt.
Tak mě napadlo, že by mohla zkusit nějakou akci "společně za jógou/flamencem/nevím čím k moři", což je na jednu stranu organizovaný a na druhou stranu, kdyby ten program tam byl debilní, tak by na něj nemusela chodit, ale už by byla u moře, s komuminikací by měl kdo pomoct a šance, že z 20 účastnic by byly všechny krávy, mi taky přišla hodně malá.
Něco mi říká, že tady se to s pochopením asi nepotká, ale v její situaci bych o tom asi uvažovala.
Lama_z_Lana Vdyť jsi čerstvá doktorka, hezká a chytrá holka, moc ti to sluší:-). Jak může být všechno špatně?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.