To záleží na nátuře. Já bych na takovou akci nejela nikdy, vstávají mi vlasy hrůzou při tý představě, ale někomu to může vyhovovat.
Stěžovací vlákno
klidně i třeba týden sama u moře nebo někde v kopcích v penzionku - číst si, nic nemuset, žádnou společnost bych programově nevyhledávala... relax největší
Zrovna jsem si říkala, neboť odjezd se blíží... že bych velmi ráda dala týden u moře úplně sama! Nikdy v životě jsem to ještě nezkusila, poslední roky vždycky jen se zřítelnicí... Já si na to nestěžuju, ale s dětma je to náročnější a tak začínám přemejšlet, že bych na starý kolena měla občas dbát jen sama na sebe!
Po městech chodím sama už dávno, tam je zábavy dost. Pokud nejedu individuálně, tak skupině vždycky zdrhnu
Abych se koukala tam, kam mi ukáže průvodce... to by mě zabilo ![]()
Stěžuju si sama na sebe. Mám dnes večer důležitou akci, takovou tu, kdy dlouho vymýšlíte, co na sebe, manikúra, dokonce jsem chtěla jít i na kosmetiku... a já se včera zastavila na jedné party a přišla domu nad ránem. Takže co budu mít na sobě je úplně jedno :-).
999 lehce, protoze takhle naivne jednoduche to mnohdy neni :-)
jinx Tak naivní samozřejmě nejsem, abych to nevěděla :-). Chci ale Lama_z_Lana podpořit a připomenout jí, že je skvělá :-).
Po městech chodím sama už dávno, tam je zábavy dost. Pokud nejedu individuálně, tak skupině vždycky zdrhnu
Abych se koukala tam, kam mi ukáže průvodce... to by mě zabilo
Toto robím od detstva
...a odkedy mám deti, tak ma vždy mrazí pri predstave ako sa asi museli cítiť zodpovední dospelí...
rasaNori já se domluvím v podstatě už skoro třemi jazyky, kdybych se moc snažila. to problém není.
jen prostě jsem doma sama se sebou pořád, tak nějak nevidím důvod, proč ještě sama se sebou jezdit na dovolenou.
podle mě je to jiné pro lidi, kteří mají rodinu, partnera, děti...a dovolená je pro ně změna režimu. pro mě by se na ní nic nezměnilo. jako viděla bych jiná místa, ale jako vždy bych jedla sama, všude chodila sama, všechno si sama zařizovala, a to mám celý rok. možná proto mi to prostě ani nijak zásadně nechybí.
navíc s ohledem na moje debilní zdraví je pro mě výprava na týden v podstatě jako výprava na severní pól, musím zabalit strašně moc věcí, ne že vezmu tašku, naházím plavky a dvoje šaty a jedu.
Toto robím od detstva
...a odkedy mám deti, tak ma vždy mrazí pri predstave ako sa asi museli cítiť zodpovední dospelí...
Tak v dětství to nehrozilo, anžto nebylo kam jezdit. Myslím tím města, který stojej za návštěvu
A ty tuzemský byly v době před padesáti lety celkem bezpečný ![]()
Jiná Realita ja te naprosto chapu, me to vysvetlovat nemusis:)ja klidne vyjedu sama spis pro to rozbiti stereotypu, mela jsem to tak i pred detma a partnerem, a treba ted to delam i proto ze mam rada pamatky, zytimco muz u druheho kostela a zamku za tyden uz skripe zuby:D
Jiná Realita zas to čtu a zas si řikam že ty to snad takhle prostě chceš, já nevim...
Mutziputzi hele, já mám s ohledem na počasí zase to období, kdy každé ráno při výpravě do práce přemýšlím, že se radši zabiju, že už to dýl se svou tělesnou schránkou nevydržím, to máš těžký. koho by bavilo jezdit na dovolenou.
Jiná Realita ty bohuzel asi neumis vypnout....skoda.
musi to byt hodne vysilujici.
999 je to trosku telenovela. Prejmenovat zucastnene na Jose, Juan a Rosalinda, muzu to zacit vyvazet do Mexika ![]()
![]()
A dekuju ![]()
Jiná Realita Já se zrovna u vás nemůžu ubránit dojmu, že vám by právě to odjetí od tý vaší každodenní reality prospělo. Tomu se zdravotníma obtížema rozumím, taky na mě genetika nebyla úplně nejhodnější, chápu, že to ovlivňuje i situaci s rodičema, sama jsem v tomhle měla myslím docela naloženo, ale tím spíš jsem měla a mám tendenci si do toho života přidávat i jiný věci a děje, který mě z těch těžkých zdravotních a dalších podobných témat trochu vytrhly...
Tak v dětství to nehrozilo, anžto nebylo kam jezdit. Myslím tím města, který stojej za návštěvu
A ty tuzemský byly v době před padesáti lety celkem bezpečný
No, tak mne sa napríklad podarilo dostať leto pred pádom opony s nejakým vedeckým krúžkom do Francúzska....a vzali nás do Louvru a do Cité des Sciences...tak si predstav, čo muselo zodpovedným vedúcim behať hlavou, ako budú vysvetľovať, že stratili v kapitalistickej cudzine 14-ročné decko
...by som sa spätne roztrhla ako žabu...
...mně osobně vůbec nevadí být sama se sebou...
Ať už sama doma nebo event. na dovolené.
Jakmile mám jakékoliv volno(víkend, dovolená) - užiju si to na max.
Prostě nejsem v práci, jsem jinde...
Ani mi nevadí, jaké je počasí. Jasné, kdyby mi měla letní dovolená propršet, asi bych nebyla stopro happy, ale zásadní pro mě zůstává to volno, relax...
Miluju ruch velkoměst - sedět někde na předzahrádce, popíjet dobré pití a tzv. zevling(koukat po lidech, okolí, vegetit),
ale i přírodu, válení se u vody, nebo vysokohorské výšlapy, atp., prostě cokoliv, na co mám zrovna chuť.
Jako jo, sdílet dovolenou, volno s někým(mužem, kámoškou) je asi pro většinu lepší, příjemnější, ale být někde sama - nemám s tím problém, na pohodu, užiju si i to![]()
navíc s ohledem na moje debilní zdraví je pro mě výprava na týden v podstatě jako výprava na severní pól, musím zabalit strašně moc věcí, ne že vezmu tašku, naházím plavky a dvoje šaty a jedu.
Viem si živo predstaviť...chodievali sme na dovolenku so známou, ktorej dcérka - spolužiačka našej, boli vtedy na prvom stupni - musela stále so sebou nosiť kabelku s prvou pomocou. Ak ju chcela na chvíľu nechať s nami, ta sa manžel musel naučiť postup, čo robiť, keby odpadla, lebo tam stále hrozila kóma. Nie je to ľahké.
Ale aj tak si myslím, že by to stálo za skúšku. Ono tá zmena, aj keby to mala byť len zmena scenérie a klímy + trocha rozmaznávania v zmysle, že kopu vecí proste vyrieši hotel, môže byť prospešná.
Dokonce se to sem tematicky zrovna hodí. Chtěla jsem dneska jet ke kamarádce na vesnici, jakože vypadnout ve vedru z města, a ten krám automobilový nestartuje! ![]()
Zina no to si piš(te) (a tykej(te) mi :), že by mi to prospělo. poslední roky si každý rok říkám, že pojedu. já bych k moři jela hned, ještě dnes. jenže pak začne teplo a moje odhodlání uvadne.
kdyby mě někdo z vás viděl, jak třeba chodím, když je teplo, tak byste myslím rozuměli, proč bych sice jela, ale radši nejedu (aneb je to jako mít v sandálech vodu s hodně soli a trochou oleje, klouže to i na rovině, chodím jak tučňák, sem tam si zvrtnu nohu, nalepím na sebe všechen bordel z ulice, to se pak člověku fakt nechce ani chodit, natož někam jet).
Lama_z_Lana Tak když v tom není ještě Manuela, nepřijde mi to špatný :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.