K tématu: preferuji cestovat "s někým", protože potřebuji sdílet dojmy.
A moje stížnost: venku vedro na padnutí (sobota podvečer) a mně se rozbila klimatizace v autě. ![]()
K tématu: preferuji cestovat "s někým", protože potřebuji sdílet dojmy.
A moje stížnost: venku vedro na padnutí (sobota podvečer) a mně se rozbila klimatizace v autě. ![]()
rasaNori Ne, my mame dojezdovou vzdalenost pohotovosti snad jednu nejhorsi v republice. Muj pritel je sikovnej, ale proste samotnyho bych ho v nestandardnich situacich nechtela nechavat a ze s detma jsou furt na spadnuti. Takze az budou vetsi je to hned neco jineho, ale dobre vim, ze kdyz dceri neco bylo, nevedeli jsme co a co delat, jak bylo fajn byt na to dva;-).
K tematu cestovani: nevadi mi jezdit sama, zrovna nedavno jsem byla sama ctyri dny v Berline. Prosla jsem spoustu muzei a galerii, prohledla si mesto. I jsem si tam popovidala s nejakyma lidma, vsetne starsiho francouzskeho paru pres google prekladac, protoze umeli anglicky jen zaklady. Kdybych jela s nekym, tak bych tohle nejspis nezazila, protoze bych u stolku v restauraci nemela misto, kam by si ten par mohl sednout. A zazitky asi nejak nemam potrebu sdilet, ono stejne, i kdyz jsem nekde s nekym, tak si kazdy vsima veci jinak, takze si casto nevsimne toho samyho nebo ho to nezaujme.
Friga no a to je prave dobry, ne, když si kazdej všimne něčeho jinyho a pak se porovnaj dojmy
Jezis, ja MILUJU cestovat sama - a nikdo to nechape a vsichni mi to kazi tim, ze se porad ke me chteji pridavat ![]()
Planovala jsem na zari, ze nikomu nic nereknu a zaletim si na prodlouzeny vikend do New Yorku, jenze to jsem jeste nemela psa, tak nevim nevim, jak to dopadne...
Potrefenáhusa kdyz ja se casto fakt totalne mijim v tom, co je pro me a pro druhyho zajimavy. Ja si to tak nejak sdilim sama se sebou a jsem spokojena. A pak o tom treba nekomu povypravim, jak jsem se mela, ukazu par fotek, pokud ten nekdo chce. Ale v tu chvili je fajn se spolehat jen na svoje smysly. Kdyz jsem s nekym, tak nejak podvedome beru na druheho ohled a nezapojim smysly tim stejnym zpusobem.
Friga k těm fotkám - já si pamatuju, jak to místo bylo pro mě něčím úžasné, specifické, a ta druhá osoba vidí jen obrázek, řekne takovým tím společenským tónem hm, hezký... takže fotky některým lidem ukazuju dost nerada, i když si o to řeknou, protože mi to kazí moje vzpomínky a dojmy.
Potrefenáhusa kdyz ja se casto fakt totalne mijim v tom, co je pro me a pro druhyho zajimavy.
Toto, presne!!!
Nikdy v živote nezabudnem, ako ma vytiahli na túru (mňa!!! na túru!!! )na "zámok", a keď sme tam prišli, a ja som sa tešila, že konečne v cieli a teraz si pozriem expozície, tak sa na mňa celá výprava dívala ako na blázna, že však "na zámok" sme došli a teraz ideme nazad
...
Friga k těm fotkám - já si pamatuju, jak to místo bylo pro mě něčím úžasné, specifické, a ta druhá osoba vidí jen obrázek, řekne takovým tím společenským tónem hm, hezký... takže fotky některým lidem ukazuju dost nerada, i když si o to řeknou, protože mi to kazí moje vzpomínky a dojmy.
presne. ale naopak to mám rovnako, nebaví ma ani čumieť na cudzie fotky
slniecko
mne zas prekvapuje ze takova pekna prochazka a muz chce furt lezt do nejakych baraku na “expozice”, taky na pamatky koukam nejradeji zvenku![]()
Ja bych se obcas chtela na tech vejletech venovat nejaky povrcni zabave, jako projit si obchody s hadrama nebo tak
ale vsichni se tvarej jako ze neee, ze musime za tou opravdickou kulturou. Jako neni se problem na chvili trhnout, ale ja bych na to chtela mit klidek.
Lama_z_Lana jj, to chce fakt aby človek bol sám. Pretože síce s chlapom cestujem rada, ale on na toto nemá absolútne trpezlivosť... a také to otrávené "ok, zídeme sa za pol hodiny teda" moc nefunguje, nedávno v tých Helsinkách som strávila neplánovane skoro 2 hodiny len hrabaním sa v COS
ale bola som sama a nikto ma nepoháňal... fakt super to bolo![]()
Kokoska ja fotky neukazuju kazdymu a ne vsechny. Vetsinou fotim dost malo, spis domy, popripade krajinu. Je to proste obrazovy zaznam, jestli se libi ci ne, je vec toho, kdo se kouka. Ja se sama rada podivam na cizi fotky, pokud jich neni moc a neni tam moc lidi, selficka a pod me nezajimaji.
Friga jasně, fotky nikomu nenutim na potkání a vždycky vyberu jen pár. Lidi nefotím skoro vůbec, jen když nějak dokreslujou situaci, fakt výjimečně. Nebo když nehodlají odejít a už nemám čas čekat, až to místo vyklidí :)
slniecko
mne zas prekvapuje ze takova pekna prochazka a muz chce furt lezt do nejakych baraku na “expozice”, taky na pamatky koukam nejradeji zvenku
No...tak na to sa treba vopred dohodnúť, aj keď teda u nás to potom vyzerá tak, že chodíme konečne po nejakej pamiatke a môj manžel kontinuálne vykladá deťom, ako to musíme "pre maminku" vydržať a mňa uisťuje, že to vydržia, lebo pre mňa všetko....raz ho asi fakt v nejakých katakombách nechám. ![]()
Lama_z_Lana a toto tiež, ale je zaujímavé, že nejaké nákupy mi prejdú oveľa ľahšie, ako pamiatky. Väčšinou sa na pol hodinu zašijú v nejakom elektre a zvyšok v najbližšej výdajni akejkoľvek stravy. Akurát mám každú polhodinu telefonát, či "už", že ma nechcú naháňať, len sa informujú....
slniecko Můj muž to má s památkama jako viktorka_od splavu , taky jen z venku. Když se rozhodnu, že dovnitř Teda fakt chci, tak ho nechám hezky sedět na lavičce venku, ať se tam třeba dvě hodiny nudí. Lepší, než by se nudil uvnitř a ještě ušetříme na vstupném. ![]()
Já mám na výletech a dovolených ráda všechno! Bohužel to má jako vedlejší efekt, že plánuji dlouhé trasy, tedy na mužův vkus, takže se musím hodně mírnit ![]()
Bledule budem chodit s váma! ![]()
viktorka_od splavu
Jen abys nelitovala, můj muž je hrozný morous, a ani na pivo se s ním nedá jít. ![]()
Bledule asi je načase to začať praktikovať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.