Tak ale zas u vody můžeš chodit i bosa, o koupání nemluvě ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita no, tak na to mi príde úplne ideálne stráviť väčšinu dňa striedaním ráchania sa v mori s ráchaním sa v bazéne ![]()
Jiná Realita tak k Baltu, tam to není tak hrozny!
Já byla par dni v Lotyssku ve Venstpilsu, bože, to byl veget!!! Fakt tam to bylo na takový to letní poflakovani úplně jak dělaný!
nebo v Bretani, tam bylo úplně nadherne a i v sezóně je tam málo lidi, protože to more je proste studeny jak prase
(a ještě melky)
Jiná Realita podle me je rozdil byt sama se sebou v beznem kolotoci doma, kde toho mate nalozeno pozehnane, a byt sama se sebou jen pro sebe nekde, kde se nestarate vy o nekoho a neco, ale staraji se ostatni o vas. Bud u more, kde se poti vsichni, nebo nekde, kde je ted chladneji nez tady, pripadne v nejakych laznich, kde je moznost relaxu v bazenu a pobytu v klimatizovanych prostorach. Myslim, ze zmenit aspon na chvili prostredi by vam hodne prospelo. Ale kdyz vite, ze to nejde a nema cenu, vase volba.
rasaNori - nebrala jsem to pro jinou realitu jako nucení, snad to tak nevyznělo, spíš asi nechce sama i to hodně chápu, ono večer u moře být sama může dolehnout. Jenže tohle by si neměla připouštět. Dneska je to fakt normální a nikdo to neřeší. A nikdy neví, kde se s kým potká.
999 no ona spis Emanuela ![]()
Ja si vlastne nemam nac stezovat. Jsem na vesnici, vocistila jsem 30kg vokurek na zavareni a ted lezim s pinacoladou ve virivce. Jak snadne je zit ![]()
jitřenka v pohode, pokud to tak vyznelo jako ze nutis tak se omlouvam, nemyslela jsem to tak:) jen ze za me je predstava dovolene o samote naprosto v poradku:)
Lama_z_Lana No vidíš :-). Já si jdu dát pivo a uvidím, co to se mnou udělá :-).
999 tak na zdravi! ![]()
Ja jsem ted sama cca den a pul v barcelone, vecer se uz potkam s kamaradkou, se kterou tady mam sraz.... barcelona je super, paradne jsme si ji prochodila, ale celkove taky uprednostnuju cestovat s nekym, tak nejak mam tu potrebu to sdilet, i kdyz sama si to taky uziju... no ale ten nekdo musi byt naladeny jako ja, takze zadna cestovaci seznamka, to bych asi trpela...:)
ted jsem si teda zmozena horkem musela dat malou siestu, protoze me to nejal zmohlo...:)
nolitahmmmm...siesta a neco dobryho z "La Boqueria", to bych taky brala a nikoho bych tam ani nepotrebovala, jeste by mi uziral ![]()
Lama_z_Lana tam jsem samozrejme byla, super to bylo:))
nolita prestoze jsem na podzim byla v barcelone s kamarádkou co ma podobne stary dite, jeden den jsme kazda musely dat solo program, protoze proste zafungovala ponorka:)
rasaNori to se mi/nam nastesti moc nestava.... ale zase ma to jednoduche reseni, takze vlastne o nic nejde, lepsi nez si lezt zbytek vyletu na nervy...:)
haha to neznam ![]()
a jinak teda k tématu, já jezdim sama. Teda nikde předaleko sem nebyla, ale jo, jezdim sama a zvládam to dobře a je to fajn. Před tím sem jezdila s kamarádkou, no ta má teď rodinu. Pokud bych se nechtěla štrachat sama někam daleko, volim příjemný hotel/apartmán v horách a tam se dá trávit času..
Ounz čoveče Spongebob no![]()
Potrefenáhusa u Baltu je to super!
Mutziputzi cože? Ty koukáš na mycí houbu v kalhotách? ![]()
Ounz homosexualni jsi zapomnela, nekde to kvuli tomu zakazali![]()
Mutziputzi fakt? To já vůbec nevím, jen vím, že to existuje, nikdy sem na to nekoukala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.