Bledule pokud řídí tak beru![]()
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Neřídí, ale kibicovat umí.
Bledule ještě jsi ho nevysadila?
Potrefenáhusa Skoro jo, ale na dálnici se blbě zastavuje. ![]()
Akurát mám každú polhodinu telefonát, či "už", že ma nechcú naháňať, len sa informujú....
To mi připomnělo, jak v nějaké knížce ta hlavní postava říká, že na nákupy jedině s kamarádkou. Chlap je schopný před Galeries Lafayette prohlásit, že půlhodinka by mohla stačit, aby se ještě stihla Invalidovna.
Mně teda památky nevadí většinou ani zevnitř, pokud to není něco od armády. Potom, co jsem absolvovala kdesi vojenské muzeum a námořní muzeum, i v té Invalidovně jsem byla, dokonce i na letadlové lodi, už si radši jdu po svém. A už jsem se i poučila a ke stanovenému času schůzky přidávám 1/2 hodiny, abych moc dlouho nečekala.
viktorka_od splavu Já chodim taky jen zvenku, přítel taky, tak to je dobrý, prostě čumíme a kocháme se. Ale já ráda na výletech chodím na kafe a na něco dobrého do kaváren a to on nesnáší, ale většinou mi chce udělat radost a tak jde taky, ale nic si třeba ani nedá, občas teda malé pivo. Hodně se mu líbilo v jedné kavárně v Maďarsku, protože tam měli obyčejný bílý jogurt:-D.
Akurát mám každú polhodinu telefonát, či "už", že ma nechcú naháňať, len sa informujú....
A proto jsem poznávací výlety s rodinou/společností zrušila. Po druhým takovým telefonátu přestávám vidět...
Karja ty jo, to bych si teda neuzila, kdyz by si druhy ani nic nedal. Jen bych mela pocit, ze ceka, az to sve rychle snim/vypiju, at muzem vypadnout.
Karja to me pusobi jednoznacne pasivne agresivnim dojmem
Karja Jo, Bergensbanen je malebná a norské vlaky obecně mají dobrou úroveň. Doporučuju lístky zarezervovat co nejdřív před odjezdem, mívají dobré slevy.
Oslo má pár hezkých míst, jak kulturních, tak jenom tak na courání. Ale ubytování rozhodně na západní straně města (nejlépe Bærum, ale je to tam dražší), a Grønland radši úplně vynechat.
Mutziputzi Jo to von presne je, pasivne agresivni:-D:-D:-D (se ted tomu uplne tlemim)
jinx Ani ne, to asi zalezi, co pritom ten dotycny asi rika a jak se chova;-). A ted je to navic hrozna vyhoda, zabavuje dite, ktere musi mit vsechno co ostatni, tak je fajn, ze nic nema a ja mam chvili klid na kafe a dortik;-))
NAmofo No ja myslim, ze nez se tam dostanu, tak uz tam muze byt vsechno jinak;-)))
Karja Se netlem a ber nohy na ramena! I s outezkama!
Mutziputzi prosim te, kdepak outezky! Dneska jak se zvysuje ta neplodnost, tak jsou prave deti body navic! A ted jsem koukala na nejaky film a chlapek rikal, ze po nim jde zenska s ditetem a kamarad mu radi ,,no.tu ber, ta si nebude vyskakovat,,. Takze ja si teprve az ted zacnu poradne vybirat! A kavarensky typy samozrejme:-D:-D
Karja jo tak to muž si dá rád cokoliv, ale za 10 minut to má v sobě a už by zas šel, já nejraději sedím a pozoruju cvrkot, klidně bych si taky nic nedala:-) on to má čistě jako konzumaci, šup šup nelelkovat a valíme:-/
Bledule možná, kdybych ho jednou vysadila na té dálnici, že by se dal i na pití![]()
Karja To dělám taky, vysedávání po kavárnách beru na dovolený jako ztrátu času a peněz především. Můj ex trval na pro mě bizarních zastávkách jako dát si kafe na hlavní tourist trap tříde v Saint-Tropez apod. Bych si radši uřízla nohu, než si tam něco dát, takže sem taky dost často seděla na suchu ![]()
MP Meri tak jestli ti ho nechtěl zaplatit![]()
A tak to my zase radi polelkujeme oba dva, takze to je v pohode, ted nam to kazi ten treti. Ale zrovna dneska jsme po koupani byli v takove pekne zahradni restauraci a pritel jakozto pasivni agresor mi dal instrukce at si dam kafe a neco dobreho a odpocinu si, ze oni jdou na pisek. Tak snad aspon ja o par minut toho cumeni neprijdu;-))))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.