Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:01

Karja to je hotovej belzebub fakt

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:02

MP Meri :-D Rikam furt, ze pritel tu pravou divku k sobe musi jeste potkat:-D. Byste usetrili penez!

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:06

viktorka_od splavu Desnej typ no, pry to byl nejhezci den s nama, kdyz jsem rekla, ze jsem ale nic nedelala, jen sbalila veci,  ,,no prave, nebylo ti spatne, nekricelas a bylas na nas hodna,,. Staci malo pro to rodinne stesti:-D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:14

MP Meri tak jestli ti ho nechtěl zaplatit

​O tom to asi neni, penoíze byly víceméně společný

Karja Kde já dneska mohla bejt s nějakým šetrným hochem ...místo toho mám pořád samý rozhazovače

49356 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:17

Karja jezuskote

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:18

MP Meri Uplne to vidim!

49356 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:18

MP Meri tak to já nevim kde bych mohla být, ale přesně vím kde by skončil ten šetrnej hoch - v propadlišti dějin

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:21

viktorka_od splavu Jestli ja nebudu ten pasivni agresor, ne zrovna vcera jsem tri hodiny stravila na zachode, do toho si strihla asi dve hodiny hysterie, mne jak je fyzicky spatne, tak to jde z kopce I psychicky a naopak, tak to byla asi velka zmena. 

49356 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:25

Karja jako mně když je blbě tak bych se zabila, su horší trpitel než kdekterej chlap s rýmičkou, jestli ten tvůj tohle vydrží tak bych ho na rukách nosila

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:32

viktorka_od splavu Ja mozna taky, je to desny teda;-)))

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:37

Karja muj muz je stastny, ze cituji Neprudim. Tak malo staci ke stesti.

Dnes vedla nas na dece sedela pani s asi petiletou holcickou. Ta ( pani) nezavrela tu klapacku ani na 15 vterin. Furt do te male hucela: neco jedla (oblecena v plavkach) a pocintala se, co spustilo tiradu na 5 minut, ze ji jako cune, jak bude vypadat ona, deka a sire okoli a proc si nemuze davat pozor. Pak si holka sedla na nafukovacku, to se zas nesmelo, aby se nepropichla. Porad neco a kdyz se konecne vypravily do vody asi za pet minut byly zpet. Jsem rekla muzi, ze mne jeste jednou osoci z toho, ze ho molestuji, tak zacnu delat TOHLE a to bude NECO. 

49356 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:41

continuity dítě se dnes vrátilo z itálie a prej italové jsou strašní, furt melou, pokřikují, řvou - tak řikám no to by se tam líbilo tatínkovi - no jasně, tatínek je rozhodně ital tak třeba byla paní italka:-P

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 30. června 2019 22:49

viktorka_od splavu ja teda z Italie poradne znam jenom Dolomity a to jsou spis Tirolaci a navic zamlkli horalove, to bych klidne zvladla .

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. července 2019 05:29
Reakce na Karja:

Mutziputzi Jo to von presne je, pasivne agresivni:-D:-D:-D (se ted tomu uplne tlemim)

jinx Ani ne, to asi zalezi, co pritom ten dotycny asi rika a jak se chova;-). A ted je to navic hrozna vyhoda, zabavuje dite, ktere musi mit vsechno co ostatni, tak je fajn, ze nic nema a ja mam chvili klid na kafe a dortik;-))

​na tonu urcite, no ale stejne mi to pripada divne. To, ze zabavi dite a bla bla bla, to me fakt nepresvedcilo (obrazne podotykam, az mi nekdo bude mit chut napsat, ze nikdo neni povinen me o necem presvedcovat). 

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 01. července 2019 10:55

Dneska odpoledne se jdu podívat na byt k pronájmu. Paní mi volala až co jsem odjela na kole do práce, takže na prohlídku nejspíš dorazím taky na kole, propocená a v cyklistickém. Trochu se bojím, že nebudu vypadat příliš důvěryhodně. Ale fakt se nestíhám stavit doma na převlečení.

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 01. července 2019 10:56
Reakce na MP Meri:

Karja To dělám taky, vysedávání po kavárnách beru na dovolený jako ztrátu času a peněz především. Můj ex trval na pro mě bizarních zastávkách jako dát si kafe na hlavní tourist trap tříde v Saint-Tropez apod. Bych si radši uřízla nohu, než si tam něco dát, takže sem taky dost často seděla na suchu

​Zevlování na kavárenský zahrádce je naopak ten nejlepší způsob, kterak poznat cizí města a kraje!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:03

barbucha Mám to úplně stejně. Courat městem, sednout do kavárny a zevlovat. To je ten nejlepší způsob poznávání

Před časem jsme byli na zájezdu v Salzburgu. Některé kolegyně měly seznam a v poklusu obíhaly všechno, co si naplánovaly vidět. Málem se stopkama v ruce.

To by mě zabilo. My někteří jsme courali, posedávali, popíjeli a pojídali.. A prohlížli zvenčí. Moc pěkná akce to byla

Ta muzea apod. bych dala až při opakované nebo delší návštěvě. Nejdřív vždycky život v ulicích.

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:18

Karja Kdo ví, s těma vašima letníma teplotama budete ještě rádi, za ubohých norských 20  (momentálně). 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:20
Reakce na barbucha:

​Zevlování na kavárenský zahrádce je naopak ten nejlepší způsob, kterak poznat cizí města a kraje!

​Když mě to fakt neba. Já vůbec na tu městskou turistiku nejsem. Stokrát radši strávim odpoledne na pikniku někde u odpočívadla v lese, nebo jen tak couráním někde po venkově. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:23

tak mně přijde nejlepší od všeho trochu, já mám třeba památky a muzea a galerie moc ráda, ale zároveň vim, že tu kapacitu nemám moc velkou, takže víc než třeba výstavu a prohlídku dejme tomu hradu za den nedám, tak si vyberu jen ten největší špek a zbytek zevluju.