Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:30
Reakce na Dadoo:

barbucha Mám to úplně stejně. Courat městem, sednout do kavárny a zevlovat. To je ten nejlepší způsob poznávání

Před časem jsme byli na zájezdu v Salzburgu. Některé kolegyně měly seznam a v poklusu obíhaly všechno, co si naplánovaly vidět. Málem se stopkama v ruce.

To by mě zabilo. My někteří jsme courali, posedávali, popíjeli a pojídali.. A prohlížli zvenčí. Moc pěkná akce to byla

Ta muzea apod. bych dala až při opakované nebo delší návštěvě. Nejdřív vždycky život v ulicích.

​Přesně tak, moje řeč.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:33

Mně obecně přijde snad až směšný jak lidi bez kouska zájmu o historii a architekturu jak voslové obráží hrady a zámky a áchaj nad něčim o čem nemaj vůbec páru, případně tupě čumí a čekaj až prohlídka skončí, ale byli tam, Škopkojc.

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:55

Dadoo Presne, idealni dovolena! 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 01. července 2019 11:59
@Dadoo - přesně tak!
Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. července 2019 12:09

Mutziputzi treba jim aspon neco utkviapriori me neprijde ze by se na podobne akce hrnuli lidi bez zajmu o architekturu nebo historiii, ti naopak na manu na prohlidce pekne pockaj v nejblizsi zahradce u piiva:)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. července 2019 12:10

Já sem cestovatel/kavárenský povaleč, občas nějaký muzeum, galerie a ráda zvenku obdivuju pěkný budovy a tak. Leda nějaká rozhledna..ta když je tak jí zteču.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. července 2019 12:32

Mutziputzi Tak nějakej zájem asi je, jinak by trávili dovolenou v nákupáku, nebo prostě někde jinde. A i kdyby to dělali třeba jenom proto, že to maj spojený s nějakýma vzpomínkama z dětství, tak za mě pořád dobrý.

Potrefenáhusa Já jsem na tom stejně, ideálně od všeho trochu, od toho přírodního teda trochu víc. A třeba muzea mám ráda, ale potřebuju na ně dost času, ideálně to rozložit do víc dní, protože už tak po hodině jsem přehlcená a už tam pak jenom pochoduju, to se mi v horách nestane.

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 12:43

Zina tak

Online Janulik03
20262 příspěvků moje polička 01. července 2019 12:44

Ja som raz kyvla ze pojdem s babami do Benatok na poznavaci  boze aka som bola protivna. Az sahanbim. Myslela som ze sa vylodime trhneme a budeme len tak chodit, o divovat, jest a pit. No chyba a baby chceli ist so sprievodkynou. Tak sme zopar hodin polopoklusom presli peso az k zeleznicnej stanici velkou oklukou. Bolo to hrozne. Tam som to nevydrzala , trhla som sa od nich, vliezla na vodny bus a vratila sa spat na namestie marka. Tam som sedela, pila kavu a vino a cakala az cely sprievod pride peso zas spat. Vsetci boli hladni a smadni a este baby na mna nastvane. No museli sme vecer vypit vela vina, aby sme boli zas  OK. 

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 01. července 2019 12:44
Reakce na MP Meri:

​Když mě to fakt neba. Já vůbec na tu městskou turistiku nejsem. Stokrát radši strávim odpoledne na pikniku někde u odpočívadla v lese, nebo jen tak couráním někde po venkově. 

​V lese! To by mě zabilo, já přírodu nesnášim!

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:22
Reakce na barbucha:

​V lese! To by mě zabilo, já přírodu nesnášim!

​Ja prírodu milujem!!! A preto som sa rozhodla ju vyrušovať čo najmenej!

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:35

Potrefenáhusa Ty jsi jako můj manžel :-). On umění miluje, ale tu kapacitu má jednu velkou akci na den, já klidně deset. Ale vůbec nám to nevadí, klidně si jedeme každý svůj program. Večer jdeme na večeři, já mu vyprávím, co jsem všechno viděla a on zase ví, kde je nejlepší bar, nebo klub, kam půjdeme potom, protože se stačil seznámit s někým místním a ten mu dal tip.

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:40
Reakce na MP Meri:

Karja To dělám taky, vysedávání po kavárnách beru na dovolený jako ztrátu času a peněz především. Můj ex trval na pro mě bizarních zastávkách jako dát si kafe na hlavní tourist trap tříde v Saint-Tropez apod. Bych si radši uřízla nohu, než si tam něco dát, takže sem taky dost často seděla na suchu

​Tohle fakt nechápu :-). Jak tady myslím psala jinx , nad cenou bot se někdy zamyslím, ale nad jídlem a pitím nikdy. Já mám to cestování spojený hlavně s gastronomií.

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:41

999 tak ale to záleží na celkovým rozpočtu a co si člověk může dovolit, ne?  Když nemám na večeři za dva litry, tak na ni prostě nemám

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:44

Potrefenáhusa Když on ten příspěvek MP Meri nevyznívá, že je to v jejím případě o penězích, ale o zásadách.

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:46

999 a tak mě je taky líto si dát kafe třeba za dvě stovky, když tušim, že když popojdu o tři ulice stranou a dám si ho za šede a bude to tam stejně pěkný, ne-li pěknější a autentičtější.....protože těch kafí za dvě stovky si budu moct dát rozhodně míň než kafí za šede

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:46

Potrefenáhusa Nebo jsem to napsala blbě :-). Prostě nelituju ani koruny, kterou jsem dala za dobré jídlo a pití.

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:47

999 ale teda zase samozřejmě nepobíhám v cizím městě čtyři hodiny, jen abych našla levnější kafe, to zase ne

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:47
Reakce na 999:

Potrefenáhusa Nebo jsem to napsala blbě :-). Prostě nelituju ani koruny, kterou jsem dala za dobré jídlo a pití.

​což se dá ale leckdy zhodnotit bohužel až zpětně

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:48

Potrefenáhusa A já zase nemusím sedět na nejprofláklejším místě, abych si tam dala kafe :-).